‘Knives Out’-vervolgen komen eraan en fans delen hun droomcast

Inhoudsopgave:

‘Knives Out’-vervolgen komen eraan en fans delen hun droomcast
‘Knives Out’-vervolgen komen eraan en fans delen hun droomcast
Anonim

Dit hangt al een tijdje in de lucht, maar het is eindelijk officieel: exquise whodunnit Knives Out keert terug voor twee sequels op Netflix.

Na een veiling tussen streamingdiensten slaagde Netflix erin de rechten op de films te verwerven voor $ 400 miljoen. Rian Johnson is verbonden om beide te regisseren.

Er is niet veel bekend over de plot van deze twee gloednieuwe hoofdstukken, behalve dat Daniel Craigs detective Benoit Blanc de hoofdrol zal spelen in beide delen.

Naast Craig bevatte het eerste hoofdstuk een met sterren bezaaide ensemblecast: Ana de Armas, wijlen Christopher Plummer, Chris Evans, Jamie Lee Curtis en Toni Collette, om er maar een paar te noemen.

Wie zit er in Knives Out 2 en 3 samen met de Zuid-gefrituurde detective Blanc? Twitter heeft maar een paar namen in gedachten.

‘Knives Out’ Fantasy Cast is begonnen

Fans van de trilogie zijn begonnen te speculeren over wie er in de tweede en derde film kan worden gecast.

The Queen's Gambit-ster Anya Taylor-Joy en WandaVision's Evan Peters behoren tot de voorgestelde acteurs voor de sequels.

Een fan voert ook campagne voor Taylor-Joy om Marta's vriendin te spelen in een vervolg.

Marta is de verpleegster die wordt gespeeld door Ana de Armas in de eerste film. Hoewel het geweldig zou zijn om haar als onderdeel van een homoseksueel koppel in de nieuwe hoofdstukken te hebben, is het onduidelijk of Marta terug zal komen.

Iemand ziet een veelbelovend detectiveduo in Craig's Blanc en Adam Driver. Driver speelde een politieagent naast Bill Murray en Chloë Sevigny in Jim Jarmusch's 2019 zombiefilm The Dead Don't Die.

Star Wars-actrice Kelly Marie Tran, die onlangs de stem van Disney-prinses Raya in Raya and the Last Dragon uitsprak, lijkt ook klaar voor het vervolg. Een fan plaatste een foto van haar in haar personage met een groot keukenmes, waarmee ze de sfeer nagelden.

'Knives Out' 2 begint in juni met filmen in Griekenland

De opnames van de tweede Knives Out-film beginnen in juni in Griekenland, wat aangeeft dat er mogelijk een internationaal verhaal en een internationale cast in het verschiet liggen.

“Knives Out 2 is aan het filmen in Griekenland en ik heb een idee”, schreef een gebruiker.

De tweet bevat ook een gephotoshopte afbeelding van Benoit Blanc die gewoon nonchalant rondhangt met de drie potentiële vaders van Mamma Mia!: Colin Firth, Stellan Skarsgård en Pierce Brosnan. Dat is een dromerige droomcast.

Aanbevolen: