Waarom verliet Hilarie Burton 'One Tree Hill'?

Inhoudsopgave:

Waarom verliet Hilarie Burton 'One Tree Hill'?
Waarom verliet Hilarie Burton 'One Tree Hill'?
Anonim

Van alle populaire tienerdrama's viel One Tree Hill altijd op door zijn unieke verhaallijnen en geweldige personages. Iedereen kent de scène waarin een hond het hart opat dat bedoeld was voor Dan Scott en veel fans zijn bezwijmd over de koppels Peyton en Lucas, Brooke en Julian, en Mouth en Millicent, samen met natuurlijk de fanfavorieten Haley en Nathan.

James Lafferty en Stephen Colletti hebben een Hulu-serie Everyone Is Doing Great en het was cool voor fans om ze weer samen te zien.

Een van de beroemdste actrices van One Tree Hill, Hilarie Burton, vertrok in 2009 en er is een verklaring waarom ze Peyton Sawyer niet bleef spelen tot de show eindigde in 2012. Laten we eens kijken.

Hilarie's uitleg

Chad Michael Murray is getrouwd en verscheen in veel films nadat hij stopte met het spelen van Lucas Scott op One Tree Hill. Hij nam afscheid van dat deel op hetzelfde moment dat Hilarie Burton de geliefde serie verliet.

Er was altijd iets speciaals en liefs in de stad Tree Hill, toen Lucas zijn broer Nathan leerde kennen en de twee personages liefde vonden. Al snel maakten de broers en zussen deel uit van dezelfde grote vriendengroep en maakten ze allemaal dezelfde coming of age-ervaringen mee. Fans houden van het serieuze karakter van de afleveringen en de liefde die de broers hadden voor basketbal.

Sophia Bush als Brooke Davis en Hilarie Burton als Peyton Sawyer in cheerleading-uniformen op One Tree Hill
Sophia Bush als Brooke Davis en Hilarie Burton als Peyton Sawyer in cheerleading-uniformen op One Tree Hill

Toen Burton vertelde waarom ze One Tree Hill verliet, noemde ze het een 'emotionele beslissing' en legde ze aan Entertainment Weekly uit hoe haar denkproces was.

Burton zei: "Er was niet echt veel onrust. Het was een fantastische periode van zes jaar, en dat is hoe lang mijn contract was, en ik heb echt geluk dat ik deel heb uitgemaakt van de show Dus als ik hoor dat er onrust of onderhandelingen zijn op basis van geld, kwetst dat een beetje mijn gevoelens, omdat het helemaal niet is wat er aan de hand is. Ik denk dat vooral mijn fans weten dat geld niet per se een grote motivator is voor mij, daarom werk ik in de wereld van de onafhankelijke film."

Burton vertelde ook dat mensen destijds zeiden dat ze een diva was of dat ze een hoger salaris wilde, maar dat was allemaal niet waar.

Meer naar het verhaal

Natuurlijk zat er meer achter het verhaal waarom Hilarie Burton One Tree Hill verliet.

In 2017 beschuldigden Burton en haar co-sterren op One Tree Hill maker Mark Schwann van seksuele intimidatie en aanranding.

Volgens Variety zei Burton dat Schwann haar kuste en "haar ongepast aanraakte" toen ze in de buurt van zijn vrouw waren.

Volgens Cinemablend.com hebben Burton en 17 vrouwen de maker beschuldigd van seksuele intimidatie. Burton deelde in haar boek The Rural Diaries hoe ze omgaat met wat er vandaag is gebeurd. Burton deelt twee kinderen, Gus en George, met haar man, Jeffrey Dean Morgan.

Burton schreef over haar zoon Gus: "Hij weet dat er iets ergs is gebeurd op die set en hij vraagt me: 'Waarom doe je er nog steeds conventies voor? Waarom praat je er nog steeds over?'"

Hilarie Burton Jeffrey Dean Morgan met kinderen
Hilarie Burton Jeffrey Dean Morgan met kinderen

Burton vervolgde: "Maar als volwassene neem ik de beslissing om me te concentreren op het goede, om me te concentreren op de schare fans en de crew en het feit dat ik mijn vak elke dag moet leren. Het was een geweldige kans voor mij om uit te rekken. En nu [de beschuldigingen] er zijn, kunnen we allemaal samen deze zucht van verlichting slaken."

Het is hartverscheurend en verschrikkelijk om de echte reden te verlaten waarom Hilarie Burton de show verliet. In 2018 meldde Refinery 29 dat Sophia Bush, die Peytons beste vriend Brooke Davis speelde, over de situatie sprak. Bush zei: "Is het klote als je baas een varken is? Natuurlijk. Maar wat erger voor ons was, waren de momenten waarop hij zo bedreven was in het tegen elkaar opzetten van de meisjes, en we wisten niet hoe we dat ongedaan moesten maken."

Peyton's Ending

Hilarie Burton deelde in haar EW-interview dat zij en Chad Michael Murray geen "overhaaste beslissing" hadden genomen over het verlaten van de serie. De LA Times meldde in mei 2009 dat er een video was waarin Chad Michael Murray sprak over vertrek en hij zei: "Ze brengen me volgend jaar niet terug… omdat ze geld willen besparen." Hij zei ook tegen fans: "Begin met bloggen en word pissig."

Toen de acteurs One Tree Hill verlieten, deden Peyton en Lucas dat ook. Ze trouwden in seizoen zes en kregen hun dochtertje, Sawyer.

Fans hoorden voor de laatste keer over het geliefde stel toen Lucas in seizoen 9 Tree Hill bezocht. In een gesprek met Haley zei hij dat Peyton niet op reis was omdat Sawyer ziek was.

Aanbevolen: