Wie zijn de twee kinderen van Jeffrey Dean Morgan met vrouw Hilarie Burton?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de twee kinderen van Jeffrey Dean Morgan met vrouw Hilarie Burton?
Wie zijn de twee kinderen van Jeffrey Dean Morgan met vrouw Hilarie Burton?
Anonim

Mensen die Jeffrey Dean Morgan persoonlijk hebben ontmoet, krijgen meestal een bepaalde vibe van hem. Hij lijkt op een bepaalde manier bijna ongenaakbaar of intimiderend, hoewel dat niet noodzakelijkerwijs ertoe leidt dat fans hun loyaliteit aan de getalenteerde acteur heroverwegen. Maar als het op zijn thuisleven aankomt, lijkt het erop dat Morgan heel verschillende persoonlijkheidskenmerken vertoont.

In feite hebben hij en zijn vrouw samen twee kinderen, en het zien van Jeffrey Dean Morgan met zijn kinderen laat een heel andere kant van hem zien. Het delen van familiemomenten heeft ook heel wat dingen onthuld over zijn twee kinderen.

Wanneer trouwde Jeffrey Dean Morgan met Hilarie Burton?

Er is enige verwarring geweest over het moederschap van Jeffrey Dean Morgan's oudste kind omdat hij pas onlangs met zijn vrouw trouwde. Hoewel de twee al sinds 2009 samen zijn, hebben ze een heel decennium gewacht om te trouwen; hun huwelijk vond plaats in 2019.

Hun eerste kind werd echter geboren in 2010 - maar beide ouders zijn de biologische vader en moeder van hun zoon en dochter.

Wie zijn de kinderen van Jeffrey Dean Morgan?

Jeffrey Dean Morgan en Hilarie Burton hebben twee kinderen; hun zoon Gus arriveerde in 2010 en hun dochter George Virginia werd geboren in 2018. Hoewel hun kinderen tegenwoordig erg close lijken te zijn, lijkt het erop dat Jeffrey en Hilarie niet van plan waren om hun zoon en dochter zo ver uit elkaar te hebben.

Toen George arriveerde, ging Hilarie zelfs naar Instagram om te vertellen over de worsteling van het paar met onvruchtbaarheid en zwangerschapsverlies. Het kostte ze vijf jaar van proberen, en meerdere verliezen, om eindelijk hun dochter te verwelkomen.

Hilarie gaf toe dat ze weet hoeveel geluk ze hebben, dat het uiteindelijk in hun voordeel uitpakte, maar vertelde ook hoe moeilijk het was om babybuikjes van andere beroemdheden te zien terwijl ze moeilijke tijden doormaakten. Uiteindelijk hoopte ze dat het delen van hun ervaringen andere families hoop zou geven.

Wat voor soort vader is Jeffrey Dean Morgan?

Hoewel hij veel ruige karakters heeft gespeeld in verschillende tv-shows, is Jeffrey Dean Morgan in het echte leven een enorme lieverd. Zijn sociale media staan vol met familiefoto's en mijmeringen over hun leven samen.

Zelfs als hij niet bij zijn vrouw en kinderen is, heeft JDM de neiging om throwback-foto's van hen te plaatsen en wordt een beetje poëtisch over hoeveel hij van zijn familie houdt.

Het is een verrassend schattige draai, aangezien Jeffrey Dean Morgan dezelfde man is die personages als John Winchester speelde in 'Supernatural' en natuurlijk Negan in 'The Walking Dead'. Het blijkt zelfs dat Jeffrey waarschijnlijk veel meer lijkt op Denny uit 'Grey's Anatomy' dan op een van zijn ruigere rollen.

Het blijkt dat een relatief weinig bekend feit over het paar is dat Jeffrey heeft geholpen bij de bevalling van zijn beide kinderen, aangezien Hilarie beide baby's op natuurlijke wijze kreeg en waarbij hun vader een zeer praktische rol op zich nam. En hij laat zijn dochter zijn teennagels lakken, neemt selfies terwijl hij knuffelt met zijn kinderen, en heeft er geen probleem mee om ofwel een meisjesvader of een totale 'bro' te zijn voor zijn tween zoon.

Gus en zijn vader hebben een hechte band

Het kan zijn omdat de zoon van Jeffrey Dean Morgan nog geen officiële 'tiener' is, maar hij lijkt een hechte band te hebben met zijn vader. Morgan deelt vaak foto's met zijn zoon Gus, of ze nu samen aan het trippen zijn, in een privéjet vliegen of gewoon thuis rondhangen.

Het gezin woont op een volledig werkende boerderij, maar ze hebben ook een appartement in de stad, dus de kinderen krijgen genoeg tijd met harige en gevederde beestjes, samen met veel quality time met hun vader. Het is eigenlijk het ideale scenario om een gezin te stichten, omdat ze allemaal het beste van twee werelden krijgen, ook al heeft Morgan toegegeven dat het leven op de boerderij totaal gestoord is.

George Virginia is de prinses van Jeffrey

Omdat George niet alleen de regenboogbaby van het paar is, maar ook de oogappel van haar vader, is het duidelijk dat Jeffrey Dean Morgan dol is op zijn kleine meisje. Hij reflecteert vaak op mijlpalen in haar leven, zoals haar eerste balletrecital, maar noemt ook sterke karaktertrekken in zijn zelfverzekerde kleine dame; ze is gepassioneerd door dieren en zorgt voor zo ongeveer alles wat beweegt.

Natuurlijk is het ook duidelijk dat George eruitziet als een mini-replica van haar moeder, terwijl het paar het ermee eens is dat Gus een miniatuur van zijn vader is. Afgezien van hun uiterlijk lijken beide kinderen de goede wil van hun ouders ten opzichte van alle levende wezens te hebben geërfd, wat schattig en bewonderenswaardig is. Alleen de tijd zal het leren of een van de kinderen in de acterende voetsporen van hun beroemde ouders treedt.

Aanbevolen: