Wat is er met Rachelle Lefevre gebeurd na Twilight?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Rachelle Lefevre gebeurd na Twilight?
Wat is er met Rachelle Lefevre gebeurd na Twilight?
Anonim

De Twilight-films zijn ongetwijfeld een van de meest succesvolle filmfranchises aller tijden, met een geschatte $ 3,3 miljard aan het einde van zijn theatrale run. En zelfs vandaag de dag blijft de Twilight-franchise genieten van een aanzienlijke fanbase, met fans die de films streamen om de liefdesdriehoek met Bella (Kristen Stewart), Jacob (Taylor Lautner) en Edward (Robert Pattinson) opnieuw te beleven.

Degenen die de Twilight-films vanaf het begin volgden, herinneren zich misschien ook Victoria, een gemene vampier die vastbesloten is Bella te vermoorden. In de eerste twee films werd het personage gespeeld door actrice Rachelle Lefevre. Later werd de rol echter herschikt en uiteindelijk aan Bryce Dallas Howard gegeven. Sindsdien bleef Lefevre verschillende rollen vervullen in zowel film als televisie.

Het verhaal achter Rachelle Lefevre's Twilight Exit

Lefevre's vertrek uit de vampierfranchise was helemaal niet gepland, gezien haar karakterfiguren in het verhaal tot aan The Twilight Saga: Eclipse. Een verondersteld planningsconflict tussen Twilight en Lefevre's andere film, Barney's Version, leidde echter tot het onverwachte vertrek van de actrice. Dat gezegd hebbende, had Lefevre nooit gedacht dat ze uit de franchise zou worden ontslagen, en zei dat ze "verbluft was door het besluit van Summit Entertainment om te herschikken."

In een verklaring aan Entertainment Weekly legde Lefevre uit dat ze alleen andere rollen boekte die "zeer korte opnameschema's met zich mee zouden brengen". Haar toewijding aan de andere film omvatte slechts 10 dagen productie. "Gezien de lengte van het filmen voor Eclipse, had ik nooit gedacht dat ik de rol zou verliezen over een overlap van 10 dagen [sic]."

Na haar verklaring vuurde Summit Entertainment terug en beweerde dat Lefevre ervoor koos om "haar planningsconflictinformatie voor ons achter te houden. De studio benadrukte ook: "Het gaat niet om een tiendaagse [sic] overlap, maar om het feit dat The Twilight Saga: Eclipse een ensembleproductie is die rekening moet houden met de schema's van talloze acteurs met respect voor de gevestigde creatieve visie van de filmmaker en vooral het verhaal.”

Ondanks haar kortstondige periode in de franchise, vertelde Lefevre later aan Chatelaine: "Victoria spelen heeft het landschap van mijn carrière veranderd." In de loop der jaren heeft ze zelfs verschillende film- en televisieprojecten aangenomen. Lefevre zette ook door met werk aan Barney's Version, waarvan de cast ook Paul Giamatti, Minnie Driver, Rosamund Pike en Dustin Hoffman omvat.

Dit is wat Rachelle Lefevre had gedaan sinds ze Twilight verliet

Naast Barney's Version speelde Lefevre ook de hoofdrol in de misdaadkomedie Casino Jack uit 2010, samen met Kevin Spacey, Jon Lovitz en wijlen Kelly Preston. Niet lang daarna waagde de in Canada geboren actrice de televisie nadat ze was gecast als Dr. Ryan Clark in Shonda Rhimes' Off the Map. In de serie spelen ook Mamie Gummer, Zach Gilford, Martin Henderson en Jason George. (George en Henderson zijn sindsdien gaan schitteren in Shondaland's Grey's Anatomy. Bovendien voegde George zich onlangs ook bij de cast van Rhimes' Station 19.)

Hoewel Lefevre deel uitmaakte van de vaste cast van de show, verscheen ze nauwelijks in de pilot-aflevering omdat haar personage een last-minute toevoeging bleek te zijn. "Ik werd eigenlijk aan de show toegevoegd nadat ze de piloot hadden neergeschoten", legde de actrice uit terwijl ze met Collider sprak. "Dus hebben ze een paar scènes voor me toegevoegd, gewoon om er zeker van te zijn dat ik erin zat en een beetje een introductie had." Van haar karakter beschrijft Lefevre Ryan als een 'MacGyver-dokter'. "Ze is altijd aan het hacken met de machete en herinnert zich verschillende soorten genezing die ze in andere landen heeft geleerd."

Helaas werd Off the Map na slechts één seizoen geannuleerd. Desalniettemin had Lefevre een beetje downtime, met in de hoofdrol de thriller The Caller met Stephen Moyer, Lorna Raver en Luiz Guzmán. Het blijkt dat Lefevre aanvankelijk niet bij de film betrokken was. “Rachelle kwam op het laatste moment tussenbeide. Het was niet zo gepland als het lijkt', onthulde de regisseur van de film, Matthew Parkhill, aan All Stephen Moyer. "Ik zou nu niet gelukkiger kunnen zijn omdat ze samen geweldig zijn, vooral Rachelle en Moyer hebben zo'n geweldige chemie."

Kort daarna speelde Lefevre een andere dokter in de serie A Gifted Man met Patrick Wilson, Margo Martindale en Pablo Schreiber. Ze werkte ook aan films als Pawn Shop Chronicles, Reclaim, Homefront en White House Down.

Tussen het werken aan deze films door speelde Lefevre ook Julia Shumway in de sci-fi-serie Under the Dome, die is gebaseerd op een roman van Stephen King. Wat betreft de betrokkenheid van de beroemde auteur bij de show, vertelde Lefevre aan DuJour: "Hij was in het begin de eerste paar dagen op de set om in te checken en er te zijn." De actrice voegde toe: "Hij houdt zeker contact met de schrijvers en neemt deel aan de verhaalontwikkelingen.”

Later speelde Lefevre ook in de series Mary Kills People en Proven Innocent. Meest recent speelde ze ook in de miniserie The Sounds. Over het tv-drama vertelde Lefevre aan UPI: "Ik heb altijd al een van die mysterieuze miniseries willen maken waarin het zich allemaal ontvouwt en je racet om erachter te komen voordat ze het je vertellen."

Wat is de toekomst voor haar?

Op dit moment lijkt Lefevre geen aankomend project te hebben. Dat kan echter vrij snel veranderen. Voor nu kunnen fans blij zijn te weten dat The Sounds beschikbaar is voor streaming. En natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om de scènes van Lefevre in de Twilight-films opnieuw te beleven.

Aanbevolen: