Dit is waarom Rachelle Lefevre de rol van Victoria verloor in 'Twilight

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Rachelle Lefevre de rol van Victoria verloor in 'Twilight
Dit is waarom Rachelle Lefevre de rol van Victoria verloor in 'Twilight
Anonim

Franchisefilms hebben, in tegenstelling tot solo-releases, een manier om de kassa consequent te domineren. Sommige franchises, zoals de MCU en Star Wars, hebben onwerkelijk aanhoudend succes, terwijl andere een paar films op het grote scherm uitgeven om grote hoeveelheden geld binnen te halen terwijl ze hun nalatenschap versterken.

De Twilight-franchise was een enorm succes op het grote scherm en het deed geweldig werk om het ingebouwde publiek uit de boeken aan te boren. Rachelle Lefevre werd gecast als Victoria in de franchise, maar ze zou een vroegtijdige exit vinden voordat haar personage haar verhaallijn had voltooid.

Dus, waarom werd Rachelle Lefevre vervangen? Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

Lefevre was in de eerste Twilight-films

Met het geroezemoes over Twilight die volledig naar het grote scherm komt, deden acteurs hun best om een prominente rol in de franchise te krijgen. Voor Rachelle Lefevre deed zich de kans van haar leven voor toen ze de rol van Victoria kreeg. Maar zoals we snel zullen zien, verliepen de dingen niet zoals verwacht voor de artiest.

Voordat ze de rol van Victoria kreeg, was Rachelle Lefevre bezig met het samenstellen van werk op het grote en kleine scherm. Ze was verschenen in projecten als Big Wolf on Campus, Charmed en Confessions of a Dangerous Mind, maar het was Twilight dat uiteindelijk het spel voor de artiest zou veranderen.

De eerste Twilight-film werd in 2008 uitgebracht en veroverde de kassa stormenderhand. Het vervolg op die film, New Moon, was opnieuw een enorm succes voor de actrice, en na jaren van hard werken had ze eindelijk haar grote doorbraak gevonden. De franchise was uit en rollend, maar net toen de dingen echt aan het opwarmen waren voor Lefevre, zou ze al snel merken dat ze uit de franchise werd verbannen voordat haar personage een conclusie kreeg voor haar verhaallijn.

Er waren planningsconflicten

Herschikkingen zijn niets nieuws in Hollywood, maar dit betekent niet dat ze nog steeds niet schokkend kunnen zijn. Fans waren stomverbaasd om te zien dat de rol van Victoria was herschikt in de film, Eclipse. Het was duidelijk dat er iets was gebeurd en Lefevre zou openhartig zijn in een interview over haar kant van de dingen.

Lefevre zou zeggen: "Ik was verbluft door het besluit van Summit om de rol van Victoria voor Eclipse te herschikken. Ik was volledig toegewijd aan de Twilight-saga en aan de uitbeelding van Victoria. Ik wees verschillende andere filmmogelijkheden af en accepteerde, in overeenstemming met mijn contractuele rechten, alleen rollen met zeer korte opnameschema's. Mijn toewijding aan Barney's Version [een komedie-drama uit 2010 met Dustin Hoffman en Paul Giamatti] is slechts tien dagen."

“Summit heeft mijn optie voor Eclipse opgepikt. Hoewel het productieschema voor Eclipse meer dan drie maanden duurt, zei Summit dat ze gedurende die tien dagen een conflict hadden en me niet wilden ontvangen. Gezien de lengte van het filmen voor Eclipse, had ik nooit gedacht dat ik de rol zou verliezen over een overlap van tien dagen, vervolgde ze.

Ondanks dat ze de studio vertelde over haar plannen om deel te nemen aan een ander project, merkte de actrice dat ze uit de franchise werd geschopt. De studio zou echter niet werkeloos toezien en niet hun kant van de zaak geven, wat een ander beeld schetst van wat er achter de schermen gebeurde.

Bryce Dallas Howard vervangt haar

In een verklaring gaf Summit, de studio achter de saga, hun verhaal en waarom ze besloten uit elkaar te gaan met Lefevre.

“In tegenstelling tot de verklaring van mevrouw Lefevre, is het gewoon niet waar dat de Studio haar gedurende een periode van tien dagen heeft ontslagen. Het gaat niet om een overlap van tien dagen, maar om het feit dat The Twilight Saga: Eclipse een ensembleproductie is die de schema's van talloze acteurs moet accommoderen met respect voor de gevestigde creatieve visie van de filmmaker en vooral het verhaal,” studio zei.

Omdat de rol van Victoria vervuld moest worden, huurde de studio al snel Bryce Dallas Howard in om het personage te spelen. Ze bracht iets anders aan de rol, en fans hebben zeker hun gevoelens geuit over de ruil voor Victoria. Toch zou Howard in totaal in twee Twilight-films verschijnen, net als Lefevre, en ze drukte haar stempel op de franchise.

Sinds haar vertrek uit de franchise is Rachelle Lefevre bezig gebleven met film en op televisie. Hoewel ze succes heeft gevonden, vragen we ons af hoe de zaken zouden zijn verlopen als ze haar tijd als Victoria had kunnen afmaken zonder enig conflict met de studio.

Ondanks het krijgen van de rol van je leven, eindigden de zaken voor Rachelle Lefevre.

Aanbevolen: