Critici zeggen dat deze Lily-Rose Depp-film gewoon 'meh' was

Inhoudsopgave:

Critici zeggen dat deze Lily-Rose Depp-film gewoon 'meh' was
Critici zeggen dat deze Lily-Rose Depp-film gewoon 'meh' was
Anonim

Met supergetalenteerde ouders zoals Vanessa Paradis en Johnny Depp, zouden fans kunnen denken dat Lily-Rose Depp het op meerdere afdelingen heeft gemaakt. Ze is prachtig, om te beginnen, met fans die zeggen dat ze precies op haar moeder lijkt, maar ook getalenteerd in termen van haar acteercapaciteiten en bekwaamheid als model.

Het punt is dat haar laatste film niet goed in de smaak viel bij critici. Hoewel de starlet, die prijzen heeft verdiend voor prestaties als 'Meest veelbelovende actrice', deze film met grote namen bijna een complete flop was als de reacties van critici en fans erop volgden.

Om eerlijk te zijn, de eerste previews wezen op een kaskraker van epische proporties. Deadline onthulde de cast al vroeg en prees grote namen als Depp's, plus andere herkenbare acteurs zoals Tye Sheridan, Colin Farrell, Fionn Whitehead en Isaac Hempstead Wright. En de studio erachter -- Lionsgate -- was even enthousiast over het vooruitzicht van een "geavanceerde en stijlvolle sci-fi thriller voor evenementen."

Lionsgate had hoge verwachtingen van 'Voyagers'

Met projecten als 'John Wick' onder de riem, beloofde het productieteam achter de film 'Voyagers' zo goed als 'een verheven horrorfilm met diepe en complexe moraliteitsthema's'.

Maar toen potentiële kijkers die zich uiteindelijk afmeldden, uitriepen in de post-trailer van sociale media, viel de film echt tegen. Het was echter niet per se de schuld van Lily-Rose.

Hoewel het de classificatie PG-13 heeft, werden veel potentiële fans afgeschrikt door de in-your-face volwassen thema's van de film. En zoals Rotten Tomatoes het samenvatte, de film was "rijp" met potentieel, maar dreef in "vertrouwde baan" in plaats van iets onbekends te ontdekken.

Veel recensenten vatten het samen als een interstellaire 'Lord of the Flies', alleen met een cast die wat ouder is en veel meer last heeft van illegale stoffen.

Over het algemeen beoordeelt Rotten Tomatoes de film op 27 procent, wat op geen enkele manier de laagste is. Maar met critici die de film, naast andere keuzetermen, 'lui', 'gevangen in een verhalende hoek' en 'saai' noemden. Yikes -- zelfs een talkshow van Will Smith kreeg veel hogere kijkcijfers.

Hoe stapelt Lily-Rose's acteerwerk zich op?

De enige goedmaker van 'Voyagers' was misschien wel de met sterren bezaaide cast. Met zoveel jonge, opkomende acteurs had de film vanaf het begin iets te bieden. Een lid van het publiek merkte zelfs op: "Ouders zullen de plotwendingen van mijlenver zien aankomen…"

Dat is een manier om te benadrukken dat de prachtige gezichten op het scherm het belangrijkste hoogtepunt zijn van deze sci-fi-flop. Sommige recensenten wezen zelfs op het gebrek aan flexibiliteit in het script als een van de belemmeringen om Lily-Rose en de rest van de cast echt te laten schitteren, merkte Cinema Blend op. Recensenten zeiden dat de film niet origineel was en noemden het omdat het de rol van Depp "te veilig" maakte."

Het goede nieuws is echter dat Depp nog veel meer films heeft, dus misschien zullen ze afbreuk doen aan de teleurstelling die 'Voyagers' was.

Aanbevolen: