Hier is waarom fans van 'Vampire Diaries' Bonnie en Enzo nog steeds missen

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans van 'Vampire Diaries' Bonnie en Enzo nog steeds missen
Hier is waarom fans van 'Vampire Diaries' Bonnie en Enzo nog steeds missen
Anonim

Voor iedereen die 'Vampire Diaries' opnieuw kijkt, is het behoorlijk opwindend om Bonnie te zien groeien in haar krachten en in haar persoonlijkheid. Maar nog beter is dat de karaktergroei haar rechtstreeks in Enzo's armen leidt.

Terwijl het centrale liefdesverhaal echt dat van Elena en Damon blijkt te zijn (spoilers voor iedereen die voor het eerst kijkt!), hoopten fans altijd op een beetje meer Bonnie en Enzo-actie.

In feite, zoals een fan uitlegde: "Ik denk niet dat Delena het eindspel had moeten zijn, het had Bonenzo moeten zijn."

Bonnie en Enzo: waarom fans geobsedeerd zijn

Gekke samentrekking terzijde, de relatie tussen Bonnie en Enzo was duidelijk een hoogtepunt van de langlopende serie. Het traject van Elena en Damon's relatie was natuurlijk even opwindend als trope-breaking - aangezien sommige fans suggereren dat Damon echt de "goede" broer is.

Maar het was leuk om Bonnie de ware liefde te zien vinden en voor Enzo om… nou ja… de mensheid te vinden? Hoe dan ook, fans hebben een paar goede redenen om geobsedeerd te zijn door Bonnie en Enzo.

Ten eerste, zeggen Redditors, verdienden ze geluk na alles wat ze hadden meegemaakt. Bonnie werd "voortdurend gebruikt", en Enzo leed zoveel onuitsprekelijke pijn in zijn leven (en zijn hiernamaals? eeuwig leven?).

Maar nog een klacht? Enzo en Bonnie kregen niet genoeg schermtijd.

In plaats daarvan moesten fans toekijken hoe Elena en Damon elkaar (en erger) meerdere keren aankeken. Bovendien begon Bonnie zelfs met een gedoemde liefde, dus het voelde alsof het een eeuwigheid duurde voordat ze bij Enzo terechtkwam.

Fans hebben één klacht over Bonnie en Enzo

Natuurlijk is niet iedereen enthousiast over de manier waarop het verhaal van Bonnie en Enzo eindigde (of eigenlijk hoe het verhaal werd verteld). Dat is nog een reden waarom ze niet tevreden waren met het einde van de serie; de karakters werden een beetje slordig door elkaar gegooid. Hoewel alles van de pilot tot de finale nauwgezet was gepland voor het centrale paar, was dat niet het geval voor Bonnie's verhaallijn.

Zoals een fan opmerkte, hebben de schrijvers "nooit echt moeite gedaan" met Enzo en zijn heksachtige dame. In plaats daarvan waren ze een "pair your spares-relatie", legde de benadeelde Redditor uit. De verhaallijn omvatte meer schermtijd voor Damon en Lily's relatie met Enzo dan voor Enzo en zijn ware liefde.

Waren Enzo en Bonnie een jammer schip?

Fans gaan zelfs zo ver dat ze Enzo en Bonnie een 'jammerschip' noemen, wat suggereert dat Bonnie alleen Enzo en een half happy end kreeg, omdat ze anders het enige solopersonage zou zijn. Tegelijkertijd moest iemand het gat opvullen terwijl Elena weg was.

Alle fans wilden een echte karakterontwikkeling voor hun favoriete koppel, maar het voelde alsof hun verhaal net op tijd was afgesloten voor Damon en Elena om nog lang en gelukkig te zijn. Dus niet eerlijk -- en ze zijn er vandaag nog steeds niet overheen.

Aanbevolen: