Rob Lowe en Tom Cruise gebruikten een vreemde manier van acteren voor 'The Outsiders

Inhoudsopgave:

Rob Lowe en Tom Cruise gebruikten een vreemde manier van acteren voor 'The Outsiders
Rob Lowe en Tom Cruise gebruikten een vreemde manier van acteren voor 'The Outsiders
Anonim

Rob Lowe verklapte de geheimen over hoe hij en Tom Cruise zich klaarmaakten voor hun rollen in het coming-of-age-drama The Outsiders.

Lowe en Cruise werkten samen aan de door Francis Ford Coppola geregisseerde film uit 1983, bekend van verschillende opkomende acteurs, waaronder Emilio Estevez, Patrick Swayze en Matt Dillon.

Rob Lowe en Tom Cruise sliepen in een kelder tijdens het filmen

In een aflevering van extra tv met Chelsea Kryst, onthulde Lowe dat hij en Cruise sliepen in de kelder van een vreemdeling in Tulsa tijdens het filmen van het drama in Oklahoma.

“Toen we Outsiders maakten, was het het tijdperk van method acting en Coppola wilde ons sterker maken als Hollywood-acteurs,” zei Lowe.

“Hij koos een stel families uit in Tulsa, Oklahoma, die smeerders waren in de jaren 50, en het was de bedoeling dat we de nacht met hen doorbrachten, met hen dineren, hun hersens uitkiezen en gewoon in hun familie zijn,” vervolgde hij.

Lowe, die Sodapop Curtis speelde in de film, legde uit dat de cast in groepen was verdeeld en dat hij samenwerkte met Cruise.

“We eindigden met een heel geweldig gezin, maar we kenden ze niet,” zei hij.

Het paar moest in de kelder van het gezin slapen.

"Alleen Coppola kon met dat soort acteeroefeningen komen, maar het was mijn eerste film en ik dacht dat alle films zo werden gemaakt", voegde Lowe eraan toe.

“Het was behoorlijk buitengewoon,” zei hij uiteindelijk.

Rob Lowe verloor de "Ice Cream Battle" tijdens Lockdown

De acteur, die voor het laatst te zien was in Super Troopers 2 en Netflix-kerstfilm Holiday In The Wild tegenover Kristin Davis, heeft tijdens de lockdown tijd doorgebracht met zijn gezin. Hij is sinds 1991 getrouwd met visagist Sheryl Berkoff. Het echtpaar heeft twee zonen, Matthew Edward en John Owen.

“We hebben echt geluk. Ik heb heel veel empathie voor mensen die het moeilijk hebben gehad en ik ken mensen die dat hebben gehad', zei hij over de pandemie.

Hij leek bijzonder blij dat zijn zonen bij hem en zijn vrouw woonden.

"Mijn jongens zijn weer thuis, wat als vader fantastisch is", zei hij.

“Ik dacht dat we hiermee klaar waren, maar ik geniet van elke minuut”, vervolgde hij.

Lowe vertelde over zijn favoriete bezigheden met zijn vrouw en kinderen, zoals spelletjes spelen, films kijken en wandelen.

Hij staat bekend om zijn gezonde levensstijl en slaagde erin cafeïne te verminderen terwijl hij zich thuis afzonderde, maar hij gaf toe dat hij "de strijd om het ijs aan het verliezen was".

“Mijn zoetekauw is echt iets anders,” zei hij.

Aanbevolen: