Jennifer Aniston weigerde herhaaldelijk deze lastige vraag van David Letterman te beantwoorden

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston weigerde herhaaldelijk deze lastige vraag van David Letterman te beantwoorden
Jennifer Aniston weigerde herhaaldelijk deze lastige vraag van David Letterman te beantwoorden
Anonim

David Letterman is geen onbekende in ongemakkelijke interviews. De gastheer heeft een geschiedenis van het schrappen van inhoud uit het pre-interview en in zijn eigen richting gaan.

We nemen aan dat hij die stunt een paar keer uithaalde naast Jennifer Aniston. De twee hebben een geschiedenis van ongemakkelijke interviews, waarin Dave aan het haar van zijn gast zoog en haar 'enorme benen' prees.

Desalniettemin hebben veel vrouwen in het verleden teruggeschoten op de gastheer, waaronder Angelina Jolie. Jennifer Aniston is niet anders, want de gast slaagde er altijd in om bizarre situaties te verspreiden met haar charme en snelle humor. Deze situatie was, zoals we zullen zien, niet anders.

Jennifer Aniston en David Letterman hebben een geschiedenis van lastige interviews

Voor degenen die de 'Late-Show' van David Letterman religieus hebben bekeken, lijdt het geen twijfel dat de presentator in het verleden een paar ongemakkelijke interviews had met vrouwelijke beroemdheden.

Hij maakte Lindsay Lohan eigenlijk aan het huilen op de nationale televisie, terwijl hij ongemakkelijk dicht bij mensen als Cher, Madonna en Catherine Zena-Jones kwam, om er maar een paar te noemen.

Helaas kan Jennifer Aniston ook aan dat laatste worden toegevoegd. In het begin van haar carrière, toen de bekendheid van 'Friends' begon toe te nemen, verscheen ze in de show en het interview was erg moeilijk om naar te kijken.

Aan het einde zegt Dave onhandig: "Excuseer me als dit onbeleefd is, ik wil gewoon één ding proberen." Hij stopte dan Anistons haar in zijn mond en zoog erop… Ze was een sport over de hele beproeving, maar terugkijkend was het moeilijk om naar te kijken.

Tot ieders verbazing keerde ze terug naar de show, ondanks het ongemakkelijke incident. Deze keer zouden de dingen echt niet veranderen.

Het was weer een ongemakkelijk interview en bovendien hield Letterman niet op met het stellen van een bepaalde vraag met betrekking tot Jens privéleven.

David Letterman zou niet stoppen Jennifer Aniston te vragen over haar relatie met Vince Vaughn

Nogmaals, het interview zou een heel ongemakkelijke start krijgen, waarbij de gastheer Jen complimenteerde met haar uiterlijk: "Wauw, je ziet er geweldig uit. Dat is een geweldige outfit en de reden dat het een geweldige outfit is, is omdat je enorme benen." Jen probeerde de situatie te bagatelliseren door te stellen dat het buiten warm was, dus besloot ze een korte broek te dragen.

Toen kwamen er meer ongemakkelijke vragen, waarbij Dave Aniston vroeg hoe het met haar co-ster Vince Vaughn ging. Dat zou een van de vele keren zijn dat Dave de vraag tijdens het interview stelde. Later zou hij nog een stap verder gaan door de ster van 'Friends' te vragen of de twee aan het daten waren.

Jen voelde zich duidelijk ongemakkelijk bij het beantwoorden van de vraag, dus probeerde ze van onderwerp te veranderen, maar Dave gaf niet op en vroeg herhaaldelijk wat er tussen de twee aan de hand was.

Jennifer hield de zaken stijlvol ondanks de herhaalde pogingen om het uit haar te krijgen. Zelfs aan het einde van het interview bleef Letterman doorzeuren en zei: "Veel succes met de film en veel succes met je niet-blijvende relatie met Vince Vaughn. Dat is als je ooit samenkomt."

Jen keek toe met niets anders dan een glimlach en behandelde de hele beproeving op de best mogelijke manier.

Terugkijkend hebben fans niets dan lof voor Aniston en de manier waarop ze zichzelf gedurende het hele interview behandelde.

Fans juichten Jennifer Aniston's professionaliteit toe tijdens het interview, ondanks de onhandige complimenten en vragen van Letterman

In de loop der jaren werd het heel duidelijk dat Aniston meer een Jimmy Kimmel-gast werd, omdat de twee een hechte relatie met elkaar kregen.

Wat betreft haar tijd naast David Letterman, fans hadden niets dan lof voor de actrice en de manier waarop ze met zichzelf omging, ondanks de onhandigheid.

"Verdomme, Jen heeft dit hele ongemakkelijke interview met zo'n evenwicht en hoffelijkheid afgehandeld. Letterman zorgde er duidelijk voor dat ze zich vreselijk ongemakkelijk voelde. Zoals we weten is het niet zo dat Dave noodzakelijkerwijs de afspraken van zijn gast respecteert om bepaalde vragen niet te stellen."

"Het feit dat ze terugkwam in deze show."

"Ze is een schoonheid en een klasse act door en door. Ze verandert nooit, ze is altijd evenwichtig en gracieus."

"Letterman doet mee aan de grap, het studiopubliek doet mee aan de grap, het thuispubliek doet mee aan de grap en de gast is de grap." - Norm MacDonald"

Een pluim voor Jen en haar optredens in de show, ondanks dat het soms mis ging, slaagde ze er altijd in om het voor elkaar te krijgen.

Aanbevolen: