‘Gilmore Girls’-ster Scott Patterson weet met wie Rory had moeten eindigen

Inhoudsopgave:

‘Gilmore Girls’-ster Scott Patterson weet met wie Rory had moeten eindigen
‘Gilmore Girls’-ster Scott Patterson weet met wie Rory had moeten eindigen
Anonim

Gilmore Girls-alumnus Scott Patterson heeft zijn mening gegeven over het verhitte debat over met welk vriendje Rory eigenlijk had moeten eindigen.

De populaire CW-show schittert met Lauren Graham en Alexis Bledel als moeder-dochterduo Lorelai en Rory Gilmore, die in het pittoreske, fictieve stadje Stars Hollow, Connecticut, wonen. Patterson speelt norse restauranteigenaar - en Lorelai's liefdesbelang - Luke Danes.

De show liep zeven seizoenen en had een revival van vier afleveringen op Netflix in 2016, getiteld A Year In The Life. De nieuwe afleveringen hebben echter nooit een van de meest prangende vragen van de serie opgelost: welke van Rory's vriend was haar ride-or-die? Nou, Patterson lijkt daar een antwoord op te hebben.

‘Gilmore Girls’-ster Scott Patterson kiest familie in Rory’s vriendjesdebat

Patterson kijkt nu voor het eerst naar Gilmore Girls voor zijn podcast I Am All In, waar hij elk van de 153 + 4 afleveringen zal samenvatten.

In de trailer van de podcast werd de acteur gevraagd of hij Rory's Yale-vriend Logan, gespeeld door Matt Czuchry, of zijn personage Luke's neefje, Jess, gespeeld door This Is Us-ster Milo Ventimiglia, verkoos.

Zoals veel fans van de show, is Patterson Team Jess.

“Jess,” bevestigde Patterson toen hem werd gevraagd in welk team hij zat.

"Met een uitroepteken," voegde hij eraan toe.

Ventimiglia, die een relatie had met Bledel tijdens het filmen van de show, woog niet lang geleden ook op het debat. Zijn antwoord was niet wat fans van de show hadden verwacht.

De acteur bevestigde zijn loyaliteit aan Team Dean opnieuw door eerder deze maand een handgeschreven "I [heart] Dean Forever" -bericht in zijn huis te laten zien. Rory's eerste vriendje Dean werd gespeeld door Supernatural-acteur Jared Padalecki, een "goede vriend" van Ventimiglia.

Jess'acteur Milo Ventimiglia is altijd teamdecaan geweest

In 2018 had Ventimiglia al onthuld waar hij stond in het debat.

"Dat is het gekke, ik was helemaal Team Dean. Ik ben nog steeds Team Dean", vertelde hij aan Bustle.

"Ik droom niet te ver van het script af", zei hij toen hem werd gevraagd bij wie Rory hoort.

"Ik kijk naar het script en ik accepteer dat dit is wat het script is, en [gebruik] mijn fantasie om de momenten te vinden die ik als acteur nodig heb. Maar toen ik de show verliet, dacht ik nooit echt over waar Jess heen ging.'

Aanbevolen: