Hoe het leven van Scott Patterson werd beïnvloed door zijn rol bij Gilmore Girls

Inhoudsopgave:

Hoe het leven van Scott Patterson werd beïnvloed door zijn rol bij Gilmore Girls
Hoe het leven van Scott Patterson werd beïnvloed door zijn rol bij Gilmore Girls
Anonim

Gilmore Girls is een van de meest binge-waardige shows op Netflix De show werd oorspronkelijk uitgezonden in oktober 2000 op de WB, die veranderde in de CW. Gilmore Girls kreeg lovende kritieken vanwege de innovatieve mix van humor en drama. Fans werden verliefd op de personages, met betrekking tot de moeder-dochterrelatie van Rory en Lorelai Gilmore. Kijkers werden ook verliefd op het personage Luke, de humeurige restauranteigenaar die bij Lorelai hoorde te zijn.

Scott Patterson speelde Luke, en het hernieuwde sterrendom dat bij de hitshow van de WB hoorde, veranderde het leven van Patterson. Hij was niet langer een niemand die vroeger professioneel honkbal speelde. Nu was hij een ster die door fans werd aanbeden. Laten we eens kijken hoe het leven van Scott Patterson veranderde door Gilmore Girls.

8 Wie is Scott Patterson?

Scott Patterson is een acteur die bekend staat om zijn rol van Luke Danes in de populaire WB-show Gilmore Girls. Vóór Gilmore Girls bestond de acteercarrière van Patterson uit kleine gastrollen in verschillende televisieshows. Hij had een gastrol in een aflevering van Seinfeld in 1995 en in Will & Grace in 1999.

Sinds Gilmore Girls heeft Patterson een prominente rol gespeeld in de reboot van 90210 en een belangrijke rol in de kortstondige show The Event. Patterson heeft zich sinds het einde van Gilmore Girls gericht op zakelijke ondernemingen in plaats van in producties te staren, maar hij was dolblij om in 2016 terug te keren naar de rol van Luke met Gilmore Girls: A Year in the Life.

7 Scott Patterson speelde professioneel honkbal

Een weinig bekend feit over Scott Patterson gaat over zijn leven voordat hij acteerde en Gilmore Girls. Opgroeien, Patterson had een liefde en passie voor sport. Zijn doel was om een professionele atleet te worden, en dat is hem vele jaren gelukt.

Patterson was een professionele honkbalspeler in de minor leagues van 1980 tot 1986. Hij was een werper en bereikte het Triple-A-niveau, het hoogste niveau in honkbal vóór de major leagues. Hij speelde het grootste deel van zijn tijd als professionele atleet voor het Atlanta Braves minor league-team, maar hij speelde ook voor het minor league-team van New York Yankees.

6 Scott Patterson ontmoette zijn vrouw op Gilmore Girls

Een specifieke manier waarop het leven van Scott Patterson veranderde door zijn rol in Gilmore Girls was zijn liefdesleven. Patterson was van 1983 tot 1985 getrouwd met Vera Davich, maar leefde daarna jarenlang als vrijgezel. Dat veranderde allemaal toen hij zich bij de cast van Gilmore Girls voegde.

Hoewel veel fans geworteld waren in Patterson om bij Lauren Graham te komen, vond Patterson de liefde ergens anders. Hij ontmoette Kristine Saryan terwijl ze een gastrol speelde in de show in 2002. Saryan is meestal een theateractrice, hoewel ze een kleine verschijning op televisie heeft gehad. Ze trouwden in 2014 en hebben samen een zoon.

5 Scott Patterson voelde zich geobjectiveerd in deze Gilmore Girls-scène

Hoewel Scott Patterson voor het grootste deel van zijn tijd op de show genoot en de mensen om hem heen waardeerde, onthulde de acteur en voormalig professionele atleet onlangs dat deze beveiliging niet altijd aanwezig was. Eén scène in het bijzonder uit de aflevering Keg! Maximaal!” maakte Patterson erg ongemakkelijk.

In het script bespraken Lorelai Gilmore en Sookie St. James de kont van het personage van Patterson. "Ik realiseerde me dat het niet oké was, en ik voelde me er helemaal niet op mijn gemak", zei Patterson over de scène. Hij voelde zich “behandeld als een object” en vindt “het net zo walgelijk voor vrouwen om mannen te objectiveren als voor mannen om vrouwen te objectiveren.”

4 Kijkt Scott Patterson naar Gilmore Girls?

De roem van Gilmore Girls bracht veel aandacht voor het leven van Scott Patterson. Patterson begreep de aandacht nooit echt, omdat hij zich een normale man voelde die een normaal leven leidde. Patterson wilde zich geen beroemdheid voelen, waardoor hij tot voor kort nooit een aflevering van Gilmore Girls keek.

Patterson heeft wel de 'Pilot' van de show en de eerste aflevering van de Gilmore Girls: A Year In The Life-special gezien omdat zijn vrouw hem daartoe dwong, maar hij had nog nooit een andere aflevering gezien. Patterson kijkt nu voor het eerst de hele show op zijn podcast.

3 Scott Patterson zit in een band

Scott Patterson is een man met veel talenten. Door te landen in de rol van Luke Danes op Gilmore Girls, kon hij zich uitbreiden naar andere passies. Hij is een succesvolle zakenman en maker geworden sinds zijn dagen op de WB-show. Patterson schokte zelfs fans toen hij begon met het uitbrengen van muziek.

Scott Patterson's SmithRadio heeft in de loop der jaren EP's en singles uitgebracht. Ze zijn op tournee gegaan en hebben wat klein succes gevonden, maar de band is relatief onbekend bij het publiek. De band richt zich op hardrock, wat past bij de persoonlijkheid van Patterson.

2 Scott Patterson verkoopt koffie

Zoals eerder vermeld, heeft Scott Patterson veel succes als zakenman gevonden na zijn rol in Gilmore Girls. Op de manier van Luke Danes stapte Patterson in de koffiebusiness. Patterson richtte het bedrijf Scotty P Big Mug Coffee op.

Patterson's koffiebedrijf verkoopt eersteklas koffiespecialiteiten. Geïnteresseerde consumenten kunnen hun fantastische koffie kopen op de website van het bedrijf of op Amazon.

1 Scott Patterson praat over Gilmore Girls over I'm All In Podcast

Naast zijn succesvolle koffiebedrijf heeft Scott Patterson ook een podcast. Zijn podcast heet I'm All In en de podcast richt zich op zijn tijd op Gilmore Girls. Patterson onthult achter de schermen geheimen over de hitshow en vertelt de luisteraars zelfs met wie hij denkt dat Rory had moeten eindigen.

Het meest opvallende aspect van de I'm All In-podcast is hoeveel sterren van Gilmore Girls Patterson in de podcast hebben kunnen brengen. Fans luisteren graag naar de cast die de iconische tv-show bespreekt.

Aanbevolen: