Star Trek: Discovery' heeft fans opgefokt om één specifieke reden

Inhoudsopgave:

Star Trek: Discovery' heeft fans opgefokt om één specifieke reden
Star Trek: Discovery' heeft fans opgefokt om één specifieke reden
Anonim

Toen 'Star Trek: Discovery' voor het eerst uitkwam, stroomden kijkers binnen uit alle genres, tijdperken en generaties. Niets kan mensen zo samenbrengen als een goed intergenerationeel sci-fi-drama, toch? Zelfs als sommige acteurs rollen in de franchise hebben afgewezen, zijn er veel helden uit de popcultuur uit voortgekomen.

Maar natuurlijk heeft 'Ontdekking' de kijkers op één belangrijke manier verdeeld.

Waarom zijn fans boos over 'Star Trek: Discovery'?

Dit seizoen van 'Star Trek: Discovery' biedt fans genoeg intriges. Nadat de showrunner enkele BTS-geheimen had onthuld, was er nog meer om enthousiast over te worden. Maar fans zijn ook ontevreden over één aspect van de show.

Redditors waren het erover eens dat er een paar oprechte kritieken zijn op 'Ontdekking' met betrekking tot het plot en tempo. Het punt is dat er een belangrijke klacht is die sommige kijkers hebben en die echte fans vinden dat deze helemaal niet gerechtvaardigd is. En het heeft te maken met de algemene thema's van de show en, nou ja, zijn erfenis.

'Star Trek: Discovery'-critici hebben gesproken

Sommigen zeggen dat 'Star Trek Discovery' 'te wakker' is, wees een fan op Reddit. En dat is de grootste klacht die fans lijken te horen als ze praten over hoe geweldig de reboot is.

Veel mensen zeggen dat 'Discovery' te hard zijn best doet om vooruitstrevend te zijn, legde een opgewonden Redditor uit. Het probleem is dat 'Star Trek' altijd 'wakker' is geweest -- dus dit is niets nieuws, en het is zeker niets om 'Discovery' over te bekritiseren.

Fans zijn het er niet mee eens dat 'Star Trek: Discovery' 'Too Woke' is

De megafan van de franchise zei het perfect: "Heb je geslapen tijdens alle afleveringen waarin Star Trek de uiterste grenzen verkende van religie, ras, gender, seksualiteit, overheid en kapitalisme zoals we ze begrepen bij de tijd?"

"Is de stelling van de hele franchise niet 'Leven en beschaving bestaan in een oneindig aantal configuraties en elk van hen is geldig en het waard om te begrijpen'?"

Touché.

Wat fans vinden van 'Star Trek: Discovery'

Met alle nadruk op het verdedigen van de serie, kan deze Redditor ook toegeven dat er genoeg redenen zijn om de show te bekritiseren. Om te beginnen wordt het schrijven geprezen als… niet zo geweldig.

Maar het is frustrerend om mensen die van de originele serie hielden te horen klagen over de 'moderne' draai van vandaag. Hoewel om eerlijk te zijn, wijzen veel commentatoren op Reddit erop dat het deels het slechte schrijven/uitvoering is van de waakzaamheid versus de waakzaamheid zelf.

Trekkies overal kunnen het erover eens zijn dat de erfenis van de show flagrante ruimdenkendheid en inclusiviteit is. Het is een frustrerend punt om ruzie te maken, zeggen fans, en "de politiek in 'Star Trek' is nooit subtiel geweest."

Sommige kijkers lette blijkbaar gewoon niet op -- of werden afgeleid door de slecht geconstrueerde plotpunten.

Aanbevolen: