Harry Jowsey heeft een specifieke reden om op de Kardashians te willen verschijnen

Inhoudsopgave:

Harry Jowsey heeft een specifieke reden om op de Kardashians te willen verschijnen
Harry Jowsey heeft een specifieke reden om op de Kardashians te willen verschijnen
Anonim

Netflix is een van de meest populaire streamingdiensten van onze generatie geworden, met een breed scala aan verslavende en binge-waardige films en tv-shows. Veel Netflix-originelen zoals Orange Is The New Black, You, Squid Game en Stranger Things hebben wereldwijde aandacht gekregen en hebben al snel een grote schare fans opgebouwd. Een favoriet van fans is Too Hot Too Handle, een reality-tv-serie op een zonovergoten locatie, die de reis volgt van een groep jonge volwassenen in een poging om liefde te vinden.

Er is echter een addertje onder het gras. De cast mag geen fysieke intimiteit aangaan of het risico lopen de geldprijs en hun plek in de show te verliezen. De show stelt dit in als een verrassing voor de cast, die wordt gepresenteerd als zich niet bewust van het uitgangspunt van de serie. Met zo'n vangst werd de show al snel een gespreksonderwerp onder veel Netflix-kijkers, die regelmatig afstemden om te zien wie zou bezwijken voor de uitdagende regels.

Het eerste seizoen van Too Hot To Handle werd officieel gelanceerd in 2020 en fans ontwikkelden snel hun favoriete koppels. Fans stuurden meteen Harry Jowsey en Francesca Farago samen en keken hoe de vonken tussen het paar oversloegen.

Al snel werd de show verslavend en fans wachtten constant op spanning op de volgende aflevering. Het tweede seizoen werd nog populairder onder fans nadat ze met het eerste seizoen een sterke basis hadden opgebouwd, met naar schatting 29 miljoen aangesloten huishoudens om de show te bekijken.

Maar nu wil Harry in een heel andere realityserie verschijnen.

Harry Jowsey heeft zijn eigen aanhang gegroeid

Dankzij het succes van de show zijn veel van de deelnemers enorm beroemd geworden en hebben ze van de ene op de andere dag honderdduizenden, zelfs miljoenen volgers gekregen. Harry heeft nu meer dan 4,4 miljoen volgers, waardoor hij ongelooflijk succesvol inkomsten kon genereren met zijn platform en duizenden verdiende voor een enkele gesponsorde post.

Na zijn verhuizing naar LA, heeft de Hollywood-socialite enorm succes gevonden in de schijnwerpers en is nu naar verluidt een geschatte waarde van $ 4,5 miljoen US dollar. Een deel van zijn vermogen is te danken aan zijn inkomsten op sociale media. De ster heeft naar verluidt vanaf 2021 $ 562.062 dollar verdiend op het Instagram-platform, een aanzienlijk groot deel van zijn $ 4,5 miljoen.

Hij heeft ook zijn eigen podcast op YouTube genaamd Tap In With Harry Jowsey, die hem vermoedelijk elke maand wat extra inkomsten oplevert. Hij heeft echter onlangs een pauze genomen van deze onderneming, terwijl fans reikhalzend wachten op zijn terugkeer.

Harry Jowsey wil op de Kardashians verschijnen

Nadat Harry enorm veel succes heeft geboekt op het gebied van reality-tv, heeft hij de lat hoog gelegd voor zijn toekomstige ambities, en het lijkt erop dat hij erg uitkijkt naar zijn volgende grote project om zijn tanden in te zetten.

In een recent interview met Dexerto vertelde Harry over zijn toekomstplannen en waar hij zichzelf op het grote scherm kon zien. Toen hem werd gevraagd wat zijn 'droom' tv-programma zou zijn, was zijn antwoord zeker heel interessant.

Hij gaf toe: "Waarschijnlijk de Kardashians, zeker. Gewoon omdat het grappig zou zijn. Ze zouden me waarschijnlijk allemaal uit elkaar scheuren en aan flarden scheuren. Voor niet-gescripte [TV] heb ik het gevoel dat die show zou zijn heel leuk." Het lijkt er dus op dat Harry zelf een grote fan is van de Kardashian-clan.

Verrassend genoeg deden datinggeruchten ook al een tijdje de ronde over Khloe en Harry. Er werd echter snel onthuld dat ze vals en 'absoluut niet waar' waren, waardoor elke hoop dat het paar in het geheim aan het daten was, de kop indrukte.

Wat is de toekomst voor Harry Jowsey?

Tijdens het interview onthulde Harry ook dat er 'een heleboel' andere shows waren waarin hij mogelijk geïnteresseerd was om te filmen, waaronder Outer Banks, een zeer populaire serie op Netflix. Hij onthulde zelfs dat hij al enkele castleden kende, en uitte zijn voorliefde voor hen.

Daarnaast zei Harry ook dat hij op zoek was naar gescripte tv-programma's en reality-tv. Afgaande op deze opmerkingen, zou dit heel goed zijn volgende stap kunnen zijn, aangezien hij zijn carrière in de entertainmentindustrie wil uitbreiden en bevorderen.

Sinds hij Too Hot To Handle heeft verlaten, is de Australische socialite ook zijn eigen zonnebrillenlijn begonnen en zelfs zijn eigen podcast begonnen, zoals eerder vermeld. Hij heeft in het verleden ook onthuld dat hij een aantal behoorlijk bizarre Only Fans-verzoeken heeft ontvangen waar hij door verrast was, waaronder een sterke interesse in voeten en oksels.

Hoewel het de laatste tijd schijnbaar stil was voor de reality-tv-ster, wie weet wat hij achter de schermen aan het koken is? Het lijkt erop dat fans zullen moeten afwachten.

Aanbevolen: