Kim Kardashian spreekt haar verwoesting uit als Regé-Jean Page stopt met 'Bridgerton

Kim Kardashian spreekt haar verwoesting uit als Regé-Jean Page stopt met 'Bridgerton
Kim Kardashian spreekt haar verwoesting uit als Regé-Jean Page stopt met 'Bridgerton
Anonim

Kim Kardashian gaf pas vorige week toe dat ze op de Bridgerton-trein sprong en deelde dat ze "geobsedeerd" was.

Maar op vrijdag reageerde de 40-jarige realityster op het nieuws dat ster Regé-Jean Page, 31, niet zou terugkeren als de hertog van Hastings voor seizoen twee.

Een geschokte Kim reageerde op de foto onder Bridgerton's officiële "Wacht!!! WAT????" terwijl ze rouwde om het verlies van de knappe ster van de show.

En plaatste de aankondiging later opnieuw op haar Instagram-pagina en schreef: "Het gaat NIET goed met mij!!!!! Wat gebeurt er!!??? Hoe kan dit?"

Kim Kardashian huilt Bridgerton
Kim Kardashian huilt Bridgerton

Bridgerton-fans over de hele wereld hebben ook hun liefdesverdriet geuit nadat werd aangekondigd dat Regé-Jean Page niet zal terugkeren voor seizoen twee.

Het komt nadat de kansen van de acteur die de volgende James Bond speelt, werden verlaagd.

In januari was de 31-jarige acteur favoriet bij de bookmakers om het op te nemen tegen 007, nadat hij had laten doorschemeren dat hij een goede kanshebber zou kunnen zijn om Daniel Craig op te volgen. Nu zijn de kansen verlaagd van 5/1 naar slechts 7/2 na het schokkende nieuws.

Kim Kardashian Bridgerton
Kim Kardashian Bridgerton

Verschillende grote namen zijn getipt voor de rol sinds de aankondiging dat de huidige Bond Daniel Craig zal aftreden.

Acteurs Idris Elba, Tom Hardy en James Norton voeren ook de lijst met potentiële toekomstige 007's aan.

Regé-Jean gooide olie op het vuur toen hij op Twitter een glimp deelde van zijn personage Simon Bassett, Duke Of Hastings, en verwees naar de iconische drankbestelling van 007 terwijl hij schreef: "Regency, roy alty Shaken and stired. '"

Kim Kardashian Bridgerton
Kim Kardashian Bridgerton

Vrijdag werd bekend gemaakt dat Regé-Jean niet zal terugkeren voor serie twee van Bridgerton. De populaire Netflix-serie ging naar zijn officiële Twitter-account om te onthullen dat de 31-jarige acteur die Simon Basset, de hertog van Hastings speelt, niet in seizoen twee zal verschijnen.

Regé-Jean, ging ook naar Instagram om het nieuws te bevestigen, omdat hij emotioneel zei dat het "een genoegen en een voorrecht was om jouw hertog te zijn."

In een ironische verklaring geschreven als de mysterieuze showleider Lady Whistledown, twitterde Bridgerton: "Uwe genade, het was een genoegen."

De verklaring luidde: "Beste lezers, terwijl alle ogen zijn gericht op Lord Anthony Bridgertons zoektocht naar een burggravin, nemen we afscheid van Regé-Jean Page, die zo triomfantelijk de hertog van Hastings speelde."

"We zullen Simons aanwezigheid op het scherm missen, maar hij zal altijd deel uitmaken van de Bridgerton-familie."

'Daphne zal een toegewijde echtgenote en zus blijven, die haar broer helpt bij het navigeren door het komende sociale seizoen en wat het te bieden heeft - meer intriges en romantiek dan mijn lezers misschien kunnen verdragen. Met vriendelijke groet, Lady Whistledown."

Aanbevolen: