Waarom Cap's Wakandan Shields weer opduiken in fase 4

Inhoudsopgave:

Waarom Cap's Wakandan Shields weer opduiken in fase 4
Waarom Cap's Wakandan Shields weer opduiken in fase 4
Anonim

Avengers: Infinity War diende zijn doel door de grote climax tussen Earth's Mightiest en Thanos te bewerkstelligen, maar de film liet veel vragen onbeantwoord, zoals wat er gebeurde met Cap's Wakandan-schilden. T'Challa (Chadwick Boseman) schonk ze aan Steve Rogers (Chris Evans) in afwachting van de komst van Thanos, en 's werelds eerste Avenger gebruikte ze prachtig tijdens de invasie. Cap verloor er een tijdens zijn gevecht met de Mad Titan en liet de andere ergens vallen. Het is sindsdien niet meer opgedoken, hoewel er reden is om aan te nemen dat het Wakandan-schild nog steeds een doel heeft in de MCU

Na het bekijken van The Falcon And The Winter Soldier en het zien van Eli Bradley (Elijah Richardson) die zijn live-action debuut maakt, kunnen we er gerust van uitgaan dat hij de naamgenoot van zijn stripverhaal zal opnemen en op een dag Patriot zal worden. Disney's plannen om Kate Bishop (Hailee Steinfeld), Cassie Lang (Kathryn Newton) en de Maximoff Twins integrale componenten van Phase 4 te maken, suggereren dat er een Young Avengers-team in de maak is. Zo wordt Eli's transformatie in Patriot onvermijdelijk.

De patriot worden

De reden waarom Eli's superheldentoekomst hier relevant is, is dat hij een schild nodig heeft. Hij zal een kostuum en een hele outfit nodig hebben om mee te gaan, maar het wapen zelf is van belang omdat die bewapening Eli veilig zal houden in een wereld vol supermensen en gevaarlijk verbeterde mensen. En daarom zou hij het Wakandan-schild van Captain America kunnen oppakken.

Afbeelding
Afbeelding

Een andere reden waarom het Infinity War-wapen in de handen van Eli Bradley kan komen, is zijn vorm. Het schild heeft hetzelfde ontwerp als het schild van Patriot uit de strips, zij het met enkele kleine verschillen. De komische afbeelding is bijvoorbeeld een replica van het WO II-schild van Steve Rogers, terwijl het MCU-schild hand in hand gaat met wapens in Wakandan-stijl.

Desalniettemin doet de vorm ons geloven dat Eli hem zou kunnen hanteren. Met een kleine verfbeurt kan Cap's oude schild er net zo uitzien als dat van de Patriot. Technische specialisten in de Verenigde Staten weten hoe ze de kleur van Vibranium moeten veranderen, dus het vooruitzicht is niet zo vergezocht om te overwegen. De vraag is, hoe zou Eli Bradley het schild eigenlijk krijgen?

Gelukkig bood The Falcon And The Winter Soldier het publiek een intrigerende plagerij die suggereert dat allerlei soorten MacGuffins, zoals het Vibranium-schild, in de nabije toekomst weer zullen opduiken.

Tijdens de post-credits-reeks met Contessa van Julia Louis-Dreyfus, vermeldt haar personage dat zij en haar medewerkers nu toegang hebben tot GRC-activa. Ze zegt: "Er is voor elk wat wils", zinspeelde ze op het plunderen van in beslag genomen bovenmenselijke materialen. We weten niet waar Contessa naar kijkt, maar alles wat is teruggevonden in de nasleep van Blip ligt voor het grijpen.

Vergeet niet dat SWORD zojuist het lichaam van Vision heeft meegenomen, dus wie zegt dat anderen het slagveld van Wakandan niet hebben geplunderd? De wereld was in wanorde en niemand maakte zich zorgen over het rondslingeren van willekeurige wapens. Maar in die verwarring zou het een hele vondst zijn om een Vibranium-schild tegen te komen dat gemaakt is voor Captain America. Denk aan het stel dat een stukje Chitauri-technologie vond na de Slag om New York en het reverse-engineerde. Gemiddelde burgers hebben waarschijnlijk vergelijkbare ambities, vooral met de enorme golf van buitenaardse aankomsten, wat betekent dat iemand waarschijnlijk ook het schild van Cap heeft opgepikt. Zo'n scenario zou suggereren dat het nog steeds in de wereld is, maar we zouden ervan gehoord hebben als dat waar was. Dat betekent dat het schild op een gegeven moment is beveiligd door een overheidsinstantie.

Afbeelding
Afbeelding

Ervan uitgaande dat het in GRC-lockup is beland, is de kans groot dat het Vibranium-wapen binnenkort weer opduikt. Het schild gaat niet rechtstreeks naar Eli, maar misschien kan Eli, nadat Contessa's bondgenoten de GRC-kluizen hebben geplunderd, een willekeurige schurk tegenkomen die het oude schild van Cap gebruikt om inbraken te plegen. Voor sommigen is die situatie misschien niet logisch. Als Val's doel is om chaos over de hele wereld te veroorzaken, zou het uitdelen van bovenmenselijke wapens aan lagere criminelen natuurlijk een doel dienen in het grote geheel van dingen. Haar organisatie leek de Flag-Smashers van achter de schermen te helpen, dus er is reden om aan te nemen dat ze handig speelgoed zoals snoep zal uitdelen.

Ongeacht hoe Caps oude schild weer in de strijd komt, onze gok is dat Eli het op een dag zal gebruiken. Hij heeft nog een lange weg te gaan voordat dat gebeurt, maar op basis van wat we weten over fase 4, zal hij lid worden van de Young Avengers, en wanneer hij er een wordt, zal Bradley een schild dragen dat geschikt is voor de gelegenheid.

Aanbevolen: