Wat is er met Simon Helberg gebeurd na 'The Big Bang Theory'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Simon Helberg gebeurd na 'The Big Bang Theory'?
Wat is er met Simon Helberg gebeurd na 'The Big Bang Theory'?
Anonim

The Big Bang Theory, die in 2007 in première ging en in 2019 eindigde, was een van de meest succesvolle sitcoms ooit gemaakt. De show, die 12 seizoenen duurde, liet ons kennismaken met een galerij met personages en de geweldig grappige acteurs die ze speelden.

Van de cast van The Big Bang Theory hadden Jim Parsons en Johnny Galecki misschien de meeste schermtijd, maar de ondersteunende cast hield meer dan stand als het ging om de inzet van het lachen. Kaley Cuoco verlichtte het scherm als Penny, de buurman van Leonard en Sheldon, en Kunal Nayaar verrukte het publiek als de sociaal onhandige maar erg grappige Raj.

Simon Helberg deed ook veel om het grappige bot als Howard te kietelen. Met zijn soms seksistische pick-up-lijnen kwam zijn personage tijdens de vroege seizoenen van The Big Bang Theory een beetje griezelig en raar over. Maar na verloop van tijd werd zijn karakter een van de geliefde onderdelen van de show, en dit was deels te danken aan de hilarische relatie die hij had met zijn moeder.

Ondanks dat hij voor een groot deel van de serie pech had in de liefde, is Helbergs personage uiteindelijk getrouwd. De relatie tussen Howard en Bernadette werd een van de beste delen van de show, dus het was geweldig dat er voor beiden een happy end was.

Maar hoe zit het met Helberg zelf? Is het leven van de acteur gelukt na het verlaten van de serie? Laten we de carrière van de acteur eens nader bekijken, met een snelle blik op wat hij deed voordat hij Howard Wolowitz speelde en wat hij daarna deed.

Helbergs carrière begon niet met een oerknal

De oerkn altheorie heeft Simon Helberg misschien tot een begrip gemaakt, maar de carrière van de acteur begon en eindigde niet met de CBS-show.

Hij maakte zijn acteerdebuut in de film Mumford uit 1999 met een niet-gecrediteerde rol als 'kamergenoot van de universiteit' en maakte kleine optredens in andere projecten. Deze omvatten kleine rollen op televisie in shows zoals Cursed en Sabrina The Teenage Witch. Hij speelde ook kleine rollen in verschillende succesvolle films, waaronder Van Wilder, Old School en A Cinderella Story van National Lampoon.

Het was echter Helbergs werk aan de sketchcomedyserie MADtv dat hem vroeg in zijn carrière de meeste kritische waardering opleverde. Hij liet de wereld zien hoe grappig hij kon zijn in de show en dit zou de reden kunnen zijn waarom hij in aanmerking kwam voor The Big Bang Theory, de show die zijn leven voor altijd zou veranderen.

Toen hij niet de hoofdrol speelde als Howard in de geeky comedy-serie, was Helberg bezig een filmster te worden met rollen in A Serious Man en Florence Foster Jenkins. Hij speelde ook in en regisseerde de film We'll Never Have Paris. Zijn filmwerk gaf hem de imago-make-over die hij nodig had, waardoor hij de wereld kon bewijzen dat hij meer was dan alleen de ruimtevaartnerd die het televisiepubliek verrukte. En het is dankzij zijn werk aan films zoals deze dat Helberg zijn volgende project heeft opgeleverd.

Wat Simon Helberg daarna deed

Volgende voor Simon Helberg is de filmmusical Annette. De film werd voor het eerst aangekondigd door Deadline in 2019 en zal deze zomer uitkomen, waardoor het een van de eerste grote releases van het jaar is.

Geregisseerd door Leos Carax, de filmsterren Marion Cotillard en Adam Driver als het ogenschijnlijk perfecte stel wiens leven verandert na de geboorte van hun eerste kind, de 'Annette' uit de titel. Het meisje heeft een uitzonderlijke bestemming, volgens de synopsis, maar verder is er op dit moment weinig bekend

Helberg speelt mee als The Conductor, en je kunt een korte glimp van zijn karakter opvangen in de trailer hieronder.

De film gaat in juli in première op het filmfestival van Cannes en zal kort daarna in de bioscoop te zien zijn. Amazon zal Annette in de VS distribueren, zodat gelukkige Prime-abonnees de kans krijgen om de met sterren bezaaide musical vanuit het comfort van hun eigen huis te zien.

In een recent persbericht voor de film zei Pierre Lescure, president van het Filmfestival van Cannes het volgende:

De film klinkt zeker veelbelovend en aangezien musicals momenteel erg in zwang zijn, zal hij zeker een publiek vinden.

Dit is niet het enige filmproject waar Helberg bij betrokken is. Momenteel in pre-productie is As Sick as They Made Us, een familie-ensembledrama met ook Dustin Hoffman, Candice Bergen en Dianna Agron.

Hoffman en Bergen zijn de ouders, Helberg is de broer en Aggron is de zus die haar gezin bij elkaar probeert te houden. De film wordt geregisseerd door Mayim Bialik, een naam die bekend is bij fans van The Big Bang Theory, aangezien ze de rol speelde van neurowetenschapper Amy Farrah in de populaire sitcom.

Helberg heeft het in ieder geval erg druk. Over wat hij daarna gaat doen, is nog weinig bekend. Kaley Cuoco heeft een 'Big Bang'-reünie geplaagd, dus het kan zijn dat we hem in de niet al te verre toekomst op het kleine scherm terugzien als Howard Wolowitz. Van daaruit zijn we er zeker van dat zijn carrière zal blijven evolueren, of dat nu op het kleine of het grote scherm is.

Aanbevolen: