‘Friends’: line-up bevestigd, maar fans willen dat Paul Rudd en OG worden teruggestuurd

Inhoudsopgave:

‘Friends’: line-up bevestigd, maar fans willen dat Paul Rudd en OG worden teruggestuurd
‘Friends’: line-up bevestigd, maar fans willen dat Paul Rudd en OG worden teruggestuurd
Anonim

Friends's reünie op HBO Max, ook bekend als "The One Where They Got Back Together", heeft een uitzending aangekondigd en een officiële line-up van beroemde gasten die zich bij de zes originele castleden voegen.

De reünie zal Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer zien terugkeren voor een speciale aflevering. Ze zullen vergezeld worden door een aantal oude en nieuwe vrienden, maar sommige fans hebben een paar grote afwezigen gespot.

‘Friends’-reünie heeft een enorme line-up van beroemdheden

Na uitgesteld te zijn in maart 2020, dagen voor de opnames vanwege de pandemie, begon de reünie eindelijk met de opnames in maart van dit jaar en zal op 27 mei debuteren op de streamer.

De zes acteurs zullen als zichzelf verschijnen op de geliefde Stage 24, waar alle tien seizoenen van de show tussen 1994 en 2004 werden gefilmd.

Naast de zes Friends zullen beroemdheden als Justin Bieber, Cara Delevingne en David Beckham tijdens de reünie het appartement van Monica binnenstappen.

De Zuid-Koreaanse band BTS zal ook verschijnen, samen met Lady Gaga, James Corden, Cindy Crawford, Mindy Kaling, Malala Yousafzai en Game of Thrones-ster Kit Harington.

Een paar bekende gezichten zullen ook hun comeback maken. Tom Selleck, die Monica's vriend Richard speelde, evenals Maggie Wheeler, beroemd om het vertolken van Chandler's knipperlicht-vriendin Janice, zullen de hoofdrol spelen.

Gaststerren Elliot Gould, Christina Pickles, Thomas Lennon en James Michael Tyler keren allemaal terug om de show te bespreken. Reese Witherspoon, die in twee afleveringen Rachels kleine zusje Jill speelde, zal ook op het scherm verschijnen.

'Friends'-fans vragen waar Paul Rudd voor de reünie is

Fans hebben echter gevraagd waar enkele originele castleden zijn. Terwijl Witherspoon terugkeert als een van de Green-zussen, vragen sommigen zich af wat er is gebeurd met Christina Applegate, die Amy Green speelde in Friends. De actrice is waarschijnlijk bezig met de opnames van het derde seizoen van Dead To Me, dat dit jaar op Netflix zal verschijnen.

Sommigen hebben gemerkt dat Riverdale-ster Cole Sprouse, die Ross' zoon Ben speelde, ontbreekt in de line-up.

"Geen Cole Sprouse???" een fan reageerde op Instagram.

Maar de grootste afwezige van allemaal lijkt Paul Rudd te zijn. De Ant-Man-acteur speelde in de NBC-sitcom als Mike Hannigan, Phoebe's liefdesbelang in seizoen negen en tien.

"Waar is Paul Rudd?" vroeg iemand anders en voegde voor de zekerheid een huilende emoji toe.

Verschillende fans wezen er echter op dat deze speciale aflevering niemand anders nodig heeft dan de zes originele Friends.

"Vriendenreünie heeft niet eens al deze beroemdheden nodig om goed te zijn!! We willen gewoon de hoofdcast weer zien, " was een opmerking.

Aanbevolen: