Matthew Perry zag er slordig uit, maar fans willen dat de pers hem met rust laat

Inhoudsopgave:

Matthew Perry zag er slordig uit, maar fans willen dat de pers hem met rust laat
Matthew Perry zag er slordig uit, maar fans willen dat de pers hem met rust laat
Anonim

Het is duidelijk dat hij niet op zijn best is, en fans zijn van streek door de manier waarop zijn imago wordt verspreid. Ze duwen terug tegen de pers en vragen de paparazzi om hem met rust te laten en hem in alle rust zijn problemen te laten oplossen.

Matthew Perry heeft een blijvende indruk op fans achtergelaten tijdens de Friends Reunion-show, en helaas was het geen positieve. Fans maakten zich zorgen over zijn onduidelijke spraak en zijn schijnbaar verdoofde toestand. Ondanks dat hem werd verteld dat hij vlak voor zijn optreden een spoedoperatie had ondergaan, vermoedden fans dat er meer aan de hand was.

Perry viel van de radar nadat de reünieshow was uitgezonden en werd net gespot in de straten van Los Angeles en zag er slordig en onverzorgd uit. Overal geven de media commentaar op zijn uiterlijk, maar zijn fans smeken de pers om te stoppen.

Matthew Perry ziet er niet op zijn best uit

Matthew Perry is al geruime tijd niet op zijn best en fans maken zich steeds meer zorgen over zijn welzijn.

Hij is transparant geweest over zijn worsteling met angst en acceptatie, evenals met verslaving, wat een copingmechanisme was gedurende zijn hele carrière.

Spontane beelden van zijn slordige uiterlijk hebben opnieuw de ronde gedaan op internet en fans zijn bedroefd over hoe Perry op sociale media wordt gesleept. Het is duidelijk dat hij niet in vorm is. De foto's die deze week van Perry in Los Angeles zijn genomen, zijn te zwaar, slordig gekleed en zien er zichtbaar oud uit.

In feite is dat precies de reden waarom zijn fans hun stem uitbrengen over het feit dat ze niet willen dat het imago van Matthew Perry wordt uitgebuit. De man staat voor uitdagingen in zijn leven, en hij ziet er niet op zijn best uit of voelt zich niet op zijn best. Fans eisen dat de media hem met rust laten en hem de ruimte geven die hij nodig heeft om zijn weg te vinden.

Fans eisen een einde aan de beeldspraak

Fans vinden het al erg genoeg dat Matthew Perry het momenteel moeilijk heeft, en ze voelen met de acteur mee, die duidelijk moeilijke tijden doormaakt.

De media hebben een zekere verantwoordelijkheid bij het rapporteren over dergelijke verhalen, en het lijkt niet de juiste keuze om gebruik te maken van de negatieve aspecten van zijn esthetische verschijning.

Op het moment dat zijn ongelukkige afbeelding werd gepost, gingen fans naar sociale media om te zeggen; "laat de man met rust. laat hem over straat lopen en alleen een slechte dag hebben," en "het posten van deze slechte foto's van hem zal hem niet helpen", evenals; "Misschien stop met het plaatsen van deze slechte foto's waardoor hij er verward uitziet, en begin je zorgen te maken over hoe je een probleem in stand houdt."

Anderen hebben gezegd; "slecht getimede foto, slechte hoek, laat hem met rust," en "Moeten we hem echt op zijn slechtst zien kijken? De man heeft toegegeven dat hij problemen had… misschien kun je hem gewoon met rust laten?"

Aanbevolen: