De waarheid over de stem van Bernadette over 'The Big Bang Theory

Inhoudsopgave:

De waarheid over de stem van Bernadette over 'The Big Bang Theory
De waarheid over de stem van Bernadette over 'The Big Bang Theory
Anonim

Hoewel ze geen deel uitmaakte van de oorspronkelijke kerngroep, werd Bernadette een belangrijk personage in 'The Big Bang Theory'. Ten minste één belangrijk personage haalde de laatste snit bijna niet.

Bernadette was echter verre van een symbolische toevoeging; het karakter van Bernadette was opzettelijk en met opzet gemaakt. Maar was haar stem echt Melissa Rauch's stem, of was er sprake van nep?

Is Bernadette's stem echt op 'Big Bang Theory'?

Toegegeven, de stem van Bernadette is "echt" in 'The Big Bang Theory'. Maar dat betekent niet dat het echt Melissa Rauch's stem is. Althans, niet in latere afleveringen. Bij haar eerste optreden sprak Melissa met haar normale stem.

Maar later veranderde de stem in wat fans vandaag de dag herkennen als het handelsmerk van Bernadette. De toonhoogte werd hoger, de toon nasaaler, en toen bleef het hele ding door de rest van de serie hangen.

Waarom heeft Bernadette haar stem veranderd?

Fans merkten dat Bernadette na haar debuut op 'Big Bang' haar stem veranderde. In de loop van de tijd ontwikkelde Melissa Rauch met opzet het "piepende" geluid, suggereren fans na grondig onderzoek van de zaak.

In interviews legde Rauch uit dat ze wilde dat het personage een piepende stem had omdat het een "leuke eigenschap" aan Bernadette toevoegde. Het is moeilijk om daar tegenin te gaan, aangezien alle personages op de een of andere manier vertederend waren.

Wie bedacht de Bernadette-stem?

De inspiratie achter de stem was eigenlijk Melissa's moeder, hoewel er een klein verschil is tussen Melissa's karakter en de stem van haar moeder: een gebrek aan een New Jersey-accent.

Bronnen suggereren dat Melissa Rauch de stem zelf heeft gemaakt en deze heeft gebruikt bij haar 'The Big Bang Theory'-auditie. Blijkbaar waren de producers onder de indruk van de manier waarop de stem haar deed opvallen, wat haar de rol opleverde. Tegelijkertijd waren Johnny Galecki en Jim Parsons bezig met hun "onhandige" auditie.

Maar tussen de auditie en de eerste aflevering werd de stem van het personage weggelaten, om later weer op te pikken.

Doet Bernadette de stem van Howard's moeder?

In termen van de stem van mevrouw Wolowitz, spreekt Melissa Rauch niet echt het niet vaak zichtbare personage uit. Ze imiteert echter wel mevrouw Wolowitz in argumenten, zodat ze de stem van wijlen mevrouw Wolowitz (eigenlijk ingesproken door wijlen actrice Carol Ann Susi) duidelijk kan repliceren.

Voor Melissa's vertolking van de stem van Bernadette's schoonmoeder, gebruikt wanneer ze ruzie maakt met mevrouw Wolowitz, liet ze zich inspireren door haar vader in plaats van haar moeder.

De "griezelige, kwetsende imitatie" was enigszins gebaseerd op haar vader, die volgens Rauch nogal luidruchtig is. Maar dat is de manier waarop haar hele familie communiceert, zei ze ooit in een interview, dus het is helemaal geen slechte weerspiegeling van haar familie.

Aanbevolen: