Zack Snyder vindt dat Amy Adams moet beginnen met bodybuilding

Zack Snyder vindt dat Amy Adams moet beginnen met bodybuilding
Zack Snyder vindt dat Amy Adams moet beginnen met bodybuilding
Anonim

Zack Snyder, begon zijn carrière door een horrorgenre weer tot leven te brengen: dat van de zombie-apocalyps. Destijds gokte hij en gooide hij een succesvolle carrière als commercieel directeur weg, met als resultaat Dawn Of The Dead.

Zijn recente project, Army Of the Dead, is geen vervolg, maar behoort tot hetzelfde genre als zijn debuut uit 2004.

Naast het regisseren van Justice League en het lezen van de finesses van zombiepsychologie, heeft Snyder een script in zijn hoofd gevormd dat Amy Adams zou verplichten om te beginnen met bodybuilding.

Tijdens het filmen van Justice League op een drukke dag met groen scherm, nam Snyder Adams apart en presenteerde haar het idee, waar hij al een tijdje over nadacht.

Snyder vertelde Adams dat hij al een tijdje van plan was een film te maken die lijkt op The Wrestler. Zoals hij tegen de Telegraph zei: "Het is een soort vrouwelijke versie van The Wrestler, over een huisvrouw uit het Midwesten die toevallig een behoorlijk goed lichaam heeft en begint aan bodybuildingwedstrijden."

The Wrestler is een populaire film met Mickey Rourke en Marisa Tomei. Randy "The Ram" Robinson (Rourke), die in de jaren tachtig een worstelheld was, worstelt 20 jaar later en heeft van zijn arts te horen gekregen dat hij het rustig aan moet doen - iets wat hij niet als een optie wil zien.

Cassidy (Tomei), zijn liefdesbelang, wordt geconfronteerd met dezelfde professionele problemen als hij, aangezien ze relatief ouder is dan de andere meisjes in de stripperclub.

Het scenario, geschreven door Robert Seigel, brengt een ondragelijk verhaal over de eenzaamheid van een man op het scherm.

Rourke werd alom geprezen voor zijn optreden, waarmee hij een Academy Award won, en voor het tonen van de realiteit van een carrièredaling en eenzaamheid op een rauwe kwetsbaarheid. De film eindigt met het besef dat Rams echte familie de fans zijn die hem gedurende zijn hele carrière hebben gesteund en gevolgd.

In de versie van Snyder zou de hoofdpersoon, vanwege haar hoge ambities, medicijnen en supplementen gaan gebruiken om haar prestaties te verbeteren. De film verandert vervolgens in een oorlog tussen haar liefde voor familie en haar liefde voor fitness, terwijl haar uitgaven voor supplementen, medicijnen en trainers haar familie uit elkaar dreigen te scheuren.

Snyder gelooft dat Adams geweldig zou zijn voor de rol, omdat er iemand voor nodig is die dol is op acteren. Zoals hij aan The Telegraph uitlegde: het zou zo'n enorm zware klus zijn om gewoon te trainen tot het punt waarop het geloofwaardig was. En je hebt iemand als Amy nodig die van het vak houdt om het te doen.”

Het project is uitgebreid besproken en Adams lijkt er enthousiast over te zijn. Het script is echter nog niet geschreven.

Aanbevolen: