Twitter vindt dat Matt Damon dit personage moet spelen in 'Thor: Love And Thunder

Inhoudsopgave:

Twitter vindt dat Matt Damon dit personage moet spelen in 'Thor: Love And Thunder
Twitter vindt dat Matt Damon dit personage moet spelen in 'Thor: Love And Thunder
Anonim

Matt Damon zou Throg kunnen spelen in Thor: Love And Thunder !

De acteur verscheen in Taika Waititi's Thor: Ragnarok, in een scène waarin Thor terugkeert naar Asgard en zijn broer Loki ontdekt die zich voordoet als hun vader Odin, zittend voor wat lijkt op een toneelstuk. De volgende paar seconden tonen acteurs verkleed als Thor en Loki, en als je goed kijkt, realiseer je je dat het eigenlijk Matt Damon is in Loki's pruik en kostuum, en Chris Hemsworth's oudere broer Luke in Thor's!

In de scène verontschuldigt Loki van Matt Damon zich bij Thor omdat hij hem in een kikker heeft veranderd, in een episch knikje naar de stripboeken. Online bronnen melden nu dat de acteur in feite is toegetreden tot de Thor: Love And Thunder cast en crew in Australië, en Twitter heeft een geweldig casting-idee voor hem!

Matt Damon om Throg te spelen?

Twitter's reactie op het nieuws was overwegend positief, maar of de rol van de acteur in de film zal worden gereduceerd tot een cameo, of een belangrijker zal worden, wordt nog besproken.

Rapporten die de associatie van The Bourne Identity-acteur met de MCU-film aanhalen, suggereren dat hij niet zo ver zou reizen en quarantaine zou ondergaan, tenzij het een belangrijke rol was.

Volgens een Twitter-gebruiker zou "Matt Damon Throg moeten zijn in Thor Love and Thunder".

De meeste fans gingen ervan uit dat Thor Throg heette toen Loki hem in een kikker veranderde, maar er is een ander personage in de strips, die in een kikker veranderde en eigenlijk Thor-achtige krachten kreeg.

Throg is begiftigd met bovenmenselijke kracht, maar hij is een kikker, dus zijn krachten zijn niet zo sterk als die van de God van de Donder. Het personage is nog niet in de films verschenen, maar sinds Thor: Love And Thunder Christian Bale en een overvloed aan andere sterren heeft ingehuurd om zich bij de serie aan te sluiten, zouden we zeggen dat er van alles kan gebeuren.

Natalie Portman is hard aan het trainen om eruit te zien als een actiefiguur en haar rol van "The Mighty Thor" tot in de perfectie te spelen, en Chris Hemsworth noemde het script van Taika Waititi al een van de beste die hij in jaren heeft gelezen.

De film zal naar verwachting ergens in 2022 in première gaan, en fans kijken er naar uit!

Aanbevolen: