Waarom George Clooney deze A-lijst regisseur aanviel

Inhoudsopgave:

Waarom George Clooney deze A-lijst regisseur aanviel
Waarom George Clooney deze A-lijst regisseur aanviel
Anonim

George Clooney kan gooien wanneer de situatie daarom vraagt… En met 'neergooien' bedoelen we letterlijk een beroemde regisseur op de grond gooien.

Oké, we weten niet precies hoe zijn fysieke woordenwisseling met deze A-lijst regisseur eruit zag, maar blijkbaar was het vervelende AF. Natuurlijk, George Clooney staat misschien bekend om zijn genuanceerde uitvoeringen in Michael Clayton, Up In The Air en Good Night And Good Luck, maar ook als een grote grappenmaker en een charmante man, maar hij is in legitieme problemen geraakt.

Hier is de waarheid over zijn zeer controversiële fysieke gevecht met regisseur David O. Russell.

George Clooney vond het niet leuk hoe David iedereen behandelde

Er zijn nogal wat berichten over de problemen van George Clooney met David O. Russell op de set van hun oorlogsfilm uit 1999, Three Kings. Tijdens de opnames van de veeleisende film werd George volgens Cinema Blend steeds bozer op de regisseur. Allereerst kreeg George een loonsverlaging terwijl hij aan het project werkte, evenals overlap in de planning, waardoor hij gevaar liep met zijn televisiebaan bij ER. Bovendien zag George constant wat hij als misbruik beschouwde. Tijdens het filmen van de climax van de film bereikten de dingen een agressief kookpunt.

"Nu filmen we het hoogtepunt van de film. Helikopters, explosies, geweervuur. Het is chaos, waanzin", zei Three Kings' producer Charles Roven tegen The Hollywood Reporter. "George ziet David praten met de figuranten [assistent-regisseur], en het lijkt alsof hij tegen hem schreeuwt. Maar hij schreeuwt om gehoord te worden. En George komt aanrennen en zegt: 'Ik heb je al gezegd, moeder, als je iemand gaat pesten, kies dan voor mij.' En David zegt: 'Waarom onthoud je je regels niet eens voor een keer?' En boem! Ze grijpen elkaar vast en ze zijn aan het klooien. En dus trok ik George weg. Dat was het."

Er was duidelijk een extreme spanning op de set tussen George en de Amerikaanse Hustle-regisseur. Het is immers een grote stap om van ruzie naar voluit vechten op het werk te gaan. Hoewel George schijnbaar iets anders heeft gezegd, beweert David dat George de eerste klap uitdeelde en dat het daarna gek werd.

"Hij begon me met zijn hoofd op mijn hoofd te slaan. Hij zegt: 'Sla me, jij f. Sla me.' Toen greep hij me bij de keel en ik werd gek. Ik had hem bij de keel. Ik ging hem vermoorden. Dood hem. Uiteindelijk verontschuldigde hij zich, maar ik liep weg", zei George Clooney in een interview met Playboy Magazine.

We weten niet zeker hoe George en David tegenwoordig zijn, maar bijna tien jaar nadat Three Kings werd uitgebracht en dat verhaal openbaar werd, ruilden de twee weerhaken in de pers.

In 2004 sprak George Clooney met Premiere Magazine en zei: "Eerlijk gezegd, als [David] in mijn buurt komt, geef ik hem een stomp in zijn mond."

Volgens The Guardian nam David veel later in de pers wraak door te zeggen: "Ik heb hem nooit fysiek aangevallen. Als ik hem tegenkwam, zou ik zeggen: 'Hou je bek, jij leugenaarbh.'"

Tijdens het promoten van The Fighter in 2010 deed David zijn best om niet over de kwestie te praten als hem ernaar werd gevraagd. Hoewel hij beweerde dat hij er spijt van had hoe gespannen de dingen werden, bood hij George niet ronduit zijn excuses aan en ontsloeg hij hem ook niet van zijn eigen daden.

Nogmaals, volgens Bustle, heeft David O. Russell een lange geschiedenis van slecht gedrag op de set dat zeker niet eindigde op Three Kings.

David O. Russell's geschiedenis van slecht gedrag

Hoewel het gevecht van David O. Russell met George Clooney misschien wel de meest bekende in Hollywood is, kreeg zijn gemene ruzie met Lily Tomlin op de set van I Heart Huckabees virale bekendheid nadat het gevecht online was uitgelekt. Hoewel Lily David sindsdien heeft vergeven en zelfs nog een film met hem heeft opgenomen, v alt niet te ontkennen dat het argument ronduit brutaal was. In de gelekte video begon David Lily het C-woord te noemen en meubels en rekwisieten te schoppen. Lily nam natuurlijk wraak en slingerde een paar gemene beledigingen zijn kant op.

Kijkers van de video… pas op…

Naast zijn gevecht met Lily, is David ook in de problemen gekomen door zijn behandeling van Amy Adams op de set van American Hustle. Terwijl hij tegen Jennifer Lawrence en enkele andere acteurs schreeuwde, beweerde Amy dat ze het heel moeilijk had om met zijn boze regiestijl om te gaan. Volgens Amy moest co-ster Christian Bale zelfs tussenbeide komen en haar verdedigen.

Hoewel George Clooney's fysieke aanval op de onmiskenbaar getalenteerde regisseur misschien niet de meest diplomatieke manier was om met conflicten om te gaan, lijkt het alsof hij zijn redenen had. Zijn beweringen over Davids behandeling van andere mensen op de set komen zeker overeen met andere gerapporteerde verhalen jaren na het Three Kings-incident.

Aanbevolen: