Fans denken dat Brie Larson auditie heeft gedaan voor deze rol in 'The Big Bang Theory

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Brie Larson auditie heeft gedaan voor deze rol in 'The Big Bang Theory
Fans denken dat Brie Larson auditie heeft gedaan voor deze rol in 'The Big Bang Theory
Anonim

Als het gaat om The Big Bang Theory, v alt niet te ontkennen hoe geweldig de cast de serie had. Van Kaley Cuoco, Jim Parsons tot Kunal Nayyar, het ensemble was ronduit perfect, maar het had er net iets anders uit kunnen zien!

Marvel Cinematic Universe-ster Brie Larson onthulde dat ze ooit auditie deed voor de CBS-show, maar de producenten gaven de actrice door. Ondanks dat ze de rol verloor, zou Brie een enorm succesvolle carrière op het scherm hebben.

Hoewel Brie een geweldige toevoeging aan de serie had kunnen zijn, weten fans niet zeker of ze het zich kunnen voorstellen, terwijl ze zich afvragen wie Brie eigenlijk moest spelen!

Brie Larson over 'The Big Bang Theory'?

Brie Larson staat bovenaan het Hollywood-klassement en terecht! De actrice staat bekend om haar rollen in talloze films en tv-shows, waaronder Train Wreck, Captain Marvel en natuurlijk Room, waarmee Larson een Academy Award won!

Hoewel ze sindsdien een behoorlijke carrière op het scherm heeft gehad, lijkt het alsof Brie's carrière er heel anders uit had kunnen zien!

Tijdens een verhaalvideo op het YouTube-kanaal van de sterren onthulde Brie een aantal details over haar eerdere audities, en ze onthulde toevallig dat ze auditie deed voor de succesvolle sitcom, The Big Bang Theory!

Brie onthulde dat ze was begonnen met acteren en auditie doen voor rollen toen ze nog maar 7 jaar oud was. Sinds ze acteren had, had Brie auditie gedaan voor rollen in Smart House, Spy Kids en Big Bang, die ze geen van allen belandde.

Hoewel Brie niet vermeldde voor welke rol ze oorspronkelijk auditie had gedaan, zijn fans er zeker van dat Larson de rol van Penny op zich zou nemen, die uiteindelijk naar de getalenteerde Kaley Cuoco ging.

Aangezien de cast slechts uit een klein aantal vrouwen bestond, is het veilig om aan te nemen dat Brie Penny, Amy of Bernadette zou betalen. Aangezien zowel Amy als Bernadette in de late seizoenen op de show kwamen, zijn fans ervan overtuigd dat Brie klaar was om Cuoco's plek over te nemen!

Bovendien past de actrice absoluut meer bij Penny's uiterlijk dan bij een van de andere twee personages, waardoor kijkers zeker weten dat ze Penny zou zijn geweest.

Hoewel castingagenten niet altijd feedback geven, lijkt het alsof Brie te horen heeft gekregen waarom ze de rol niet heeft gekregen. Het blijkt dat Larson er destijds gewoon te jong uitzag om gecast te worden.

Brie was pas 18 jaar oud op het moment van haar auditie, en aangezien het personage waarvoor ze naar verluidt auditie deed al in de twintig was, was het geen goede match, en fans zijn het er helemaal mee eens!

In de YouTube-video zei Brie Larson dat iedereen ongelooflijk lief en aardig was over het proces, wat het gemakkelijker maakte om erachter te komen dat ze een andere richting op gingen.

Aanbevolen: