Fans denken dat Arnold Schwarzenegger op deze manier goed heeft gedaan door Mildred Baena

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Arnold Schwarzenegger op deze manier goed heeft gedaan door Mildred Baena
Fans denken dat Arnold Schwarzenegger op deze manier goed heeft gedaan door Mildred Baena
Anonim

Het is nog niet zo lang geleden dat Arnold Schwarzenegger een heleboel familiedrama had. Hoewel fans er veel van vergeten lijken te zijn, is de waarheid dat Arnold enkele fouten heeft gemaakt in zijn persoonlijke leven.

Ondanks zijn tijd in een openbaar ambt en zijn spraakmakende huwelijk met Maria Shriver, maakte Arnold enkele slechte keuzes die hem om onsmakelijke redenen in de schijnwerpers zetten.

En toch lijkt het erop dat hij veel van de slechte publiciteit rond zijn geflirt met Mildred Baena heeft overwonnen, wat destijds resulteerde in een 'onwettig' kind.

Maar fans zeggen dat, hoewel Arnold het duidelijk verknoeid heeft (en ongetwijfeld zal Maria Shriver het daarmee eens zijn), hij op minstens één manier gelijk heeft gehad met zijn ex-minnares.

Arnold wist niet dat de zoon van zijn huishoudster van hem was

De meeste fans weten dat Arnold Schwarzenegger niet meteen besefte dat de zoon van Mildred Baena zijn biologische kind was.

Midred was toen immers getrouwd en ze heeft nooit laten doorschemeren dat het kind van Arnold was.

Natuurlijk heeft Arnold zelf toegegeven dat toen Joseph Baena een jaar of zeven of acht was, hij besefte dat het kind sterk op hem leek.

Toen besefte Arnold de waarheid, en later confronteerde zijn vrouw hem ermee.

Maar fans zeggen dat de nu gescheiden Arnold zichzelf op één manier heeft verlost, en hij deed het goed door zijn ex-minnares ondanks de ongemakkelijke situatie waarin ze zich bevond tijdens het vroege leven van hun zoon.

Fans zeggen dat Arnold een behoorlijk goede vader is

Hoewel fans het erover eens zijn dat, ja, Arnold heeft zijn huwelijk verpest, en dat ja, hij is geen geweldige echtgenoot, ze zeggen dat hij een verlossende eigenschap heeft.

Hoewel hij een vreselijke echtgenoot en partner is, is hij ook een goede vader, zoals blijkt uit zijn relatie met al zijn kinderen.

In feite is zijn relatie met zijn dochter Katherine altijd aww-inducerend geweest, ondanks Arnie's verleden. Er was echter enige twijfel of zijn relatie met Chris Pratt, zijn inmiddels schoonzoon, echt zo geweldig is.

Maar fans vatten het geheel ook goed samen door erop te wijzen dat een goede ouder niet betekent dat je een goede partner hoeft te zijn.

Een fan legde uit: "Valleien is een klootzak om te doen, maar verdomme, ik moet de man bewonderen omdat hij zijn fouten toegeeft, EN de moeite heeft genomen om te zien dat zijn affaire-jongen een vader had."

Arnold erkende niet alleen zijn zoon en vormde een band met hem, maar hij zorgde er ook voor dat Joseph alle kansen kreeg die zijn kinderen met Maria hadden.

Fans noemde de opvoeding van Joseph "een goed scenario" omdat hij naar een goede school kon gaan en opgroeide in een mooie omgeving.

En hoewel zijn huwelijk uiteenviel, zeggen bronnen dat Arnold een schijn van een relatie met Maria Shriver heeft kunnen redden en dat het mogelijk is dat de twee tegenwoordig zelfs een beetje vriendelijk zijn.

Arnold had zelfs op een speciale manier contact met Joseph

Fans wijzen erop dat Arnold Schwarzenegger echt werd beloond voor zijn ongeoorloofde relatie met Mildred Baena, en ze suggereren zelfs dat hij er geen spijt van heeft dat hij Maria Shriver heeft verlaten.

Fans zeggen tenslotte: "Arnolds beloning voor het opstappen is blijkbaar een kloon van de jongere Arnold."

Joseph Baena lijkt op zijn vader wat betreft zijn hobby's, en hij lijkt niet alleen veel op Arnold, maar hij heeft ook bodybuilding nagestreefd.

De twee hebben vaak samen gewerkt, zeggen fans, wat suggereert dat Schwarzenegger echt all-in is gegaan met het vormen van een relatie met de zoon van hem en Mildred Baena.

Bovendien kocht hij naar verluidt een huis voor Mildred en Joseph kort nadat Maria alles te weten kwam.

Het huis met vier slaapkamers bevond zich in Bakersfield, Californië, en had zelfs een zwembad, aldus nieuwsberichten. Datzelfde nieuws kwam met beschuldigingen dat Arnold Mildred had ontslagen om zijn huwelijk te redden, maar tegenstrijdige berichten suggereerden ook dat Mildred gewoon met pensioen was gegaan.

Hoe dan ook, Arnold zorgde financieel voor haar om het welzijn van zijn zoon te verzekeren, dus hij deed ook op die manier goed voor Mildred.

Fans zeggen dat ze Arnold niet veroordelen voor zijn manieren

Hoewel fans het gedrag van Arnold niet per se goedkeuren in termen van zijn romantische relaties, is de algemene consensus dat, hoewel hij het verprutst heeft, de acteur op de plaat stapte op alle manieren die er echt toe doen.

Fans zijn zelfs geneigd om dingen te zeggen als "Arnold is mijn held. Ja, hij heeft vals gespeeld, maar over het algemeen is hij gewoon zo'n solide kerel."

Niet veel beroemdheden worden op dezelfde manier volledig gesteund nadat ze hun huwelijk hebben laten imploderen, maar Arnolds vaderschap dient zo'n goed voorbeeld, verdedigen fans, dat er echt niets is om over te klagen.

Behalve voor iedereen die een relatie heeft gehad met of getrouwd is geweest met Schwarzenegger, natuurlijk.

Aanbevolen: