Fans reageren op de komende seriefinale van 'Pose

Fans reageren op de komende seriefinale van 'Pose
Fans reageren op de komende seriefinale van 'Pose
Anonim

De populaire FX-serie Pose loopt na drie seizoenen ten einde en fans op Twitter kunnen het nog steeds niet accepteren.

Pose staat bekend om het doorbreken van de barrières van tv-shows die zich richten op LGBTQ en gender-non-conforme dragball-cultuur, en werd een show die kijkers bereikte op niveaus waar mensen op hadden gehoopt.

Nadat de show in seizoen één groot succes had, werd deze snel verlengd voor seizoen twee, waardoor het aantal kijkers sterk toenam. Van fans die vanaf de eerste dag hebben gekeken tot fans die alleen afleveringen van het huidige seizoen hebben gezien, mensen overal zijn niet klaar voor de komende aflevering om de show voorgoed te beëindigen.

De FX-show met Billy Porter, Mj Rodriguez, Dominique Jackson en Indya Moore. Opmerkelijke sterren uit het eerste seizoen zijn ook Evan Peters, James Van Der Beek en Kate Mara.

Pose bevat het grootste aantal transgender-actrices die als vaste gasten van de serie schitteren in een scriptshow in de televisiegeschiedenis.

Pose is een show die tussen 1987 en het midden van de jaren negentig veel problemen in heel New York aanpakt. Seizoen één van de show speelt zich af in 1987-1988 en toont het leven van personages die deel uitmaken van de Afro-Amerikaanse en Latino-balcultuur. Het tweede seizoen begint in 1990 en laat zien dat sommige personages hiv-positief zijn geworden of met aids leven.

Het laatste seizoen begint in 1994 en concentreert zich op het Huis van Evangelista en de personages die hun leven balanceren tussen werk en hun dierbaren.

Seizoen één en twee werden beide met lovende kritieken ontvangen en ontvingen talloze prijsnominaties. De show werd genomineerd voor twee Golden Globes en Porter werd de eerste openlijk homoseksuele zwarte man die een Primetime Emmy Award won voor Outstanding Lead Actor in a Drama Series.

In tegenstelling tot seizoen één en twee, bestond het laatste seizoen van Pose slechts uit zeven afleveringen. Hoewel het niet bekend is of er zo weinig waren omdat het het laatste seizoen was, of vanwege de COVID-19-pandemie, hoe dan ook, de enige klachten van recensenten waren dat ze dachten dat seizoen drie te kort was.

De finale van de serie zal het personage Blanca (Rodriguez) laten zien die zich aansluit bij ACT UP (AIDS Coalition to Unleash Power) om Pray (Porter) de medicatie te geven die hij nodig heeft voor zijn ziekte, nadat een klinische HIV-proef de toegang ontzegt aan mensen van kleur. De aflevering belooft een publiekstrekker, een tranentrekker en een aflevering te worden die fans zich altijd zullen herinneren.

Bijna alle sterren van de show zullen te zien zijn in aankomende filmprojecten, waaronder Porter, die zal schitteren als Fab G (traditioneel de Fairy Godmother) in de aankomende film Assepoester. De film wordt in september 2021 uitgebracht door Prime Video, met actrice en zangeres Camila Cabello als het titelpersonage.

De twee uur durende seriefinale van Pose wordt uitgezonden op zondag 6 juni om 22.00 uur. ET op FX. Het zal later beschikbaar zijn om te bekijken op FX op Hulu en de FX-website.

Aanbevolen: