15 vragen die we bovennatuurlijk moeten beantwoorden voor de seriefinale

Inhoudsopgave:

15 vragen die we bovennatuurlijk moeten beantwoorden voor de seriefinale
15 vragen die we bovennatuurlijk moeten beantwoorden voor de seriefinale
Anonim

Het is misschien moeilijk te geloven, maar na 15 geweldige seizoenen komt er eindelijk een einde aan Supernatural. Deze serie heeft het publiek al zo lang versteld doen staan en zijn fans een plezier doen, en zijn aanwezigheid is nog nooit zo groot geweest. Shows als deze komen niet vaak voor, en zolang het de landing kan vasthouden, zal het een ongelooflijke erfenis achterlaten die mensen zich met plezier herinneren.

Voordat de laatste aflevering wordt uitgezonden, moeten er een aantal dingen worden beantwoord. Er zijn zoveel verschillende richtingen waarin deze show kan gaan, wat zowel een goede als een slechte zaak is. Het zal de schrijvers in staat stellen zo creatief mogelijk te zijn, maar het betekent ook dat mensen hoge verwachtingen hebben en tot hun eigen conclusies zijn gekomen over een aantal verschillende dingen.

Vandaag gaan we kijken naar 15 vragen die Bovennatuurlijk moet beantwoorden!

15 Heeft de wereld nog steeds jagers nodig?

jagers
jagers

De jongens gaan proberen om voor eens en altijd een einde te maken aan de dingen om de wereld in balans te brengen, en het is mogelijk dat de serie deze kant op gaat. We moeten ons wel afvragen of jagers überhaupt nodig zullen zijn of dat het voor iedereen te goed gaat. Dit zou te vanille kunnen zijn voor de serie.

14 Zal Sam genoegen nemen met Eileen?

SamEileen
SamEileen

Sam en Eileen verdienen allebei een geweldig einde, maar niet elke show is enthousiast om deze weg te gaan. Het lijkt bijna te cliché om deze twee nog lang en gelukkig te laten leven. Het kan heel goed mis gaan tussen hier en daar, hoewel Sam een genoegen neemt met Eileen is nog steeds mogelijk.

13 Gaat de wereld vergaan?

WereldEinde
WereldEinde

Dit is iets dat zeker op tafel ligt, en we moeten ons afvragen hoe fans dit zouden voelen. Het einde van de wereld zou een interessante manier zijn om de show te beëindigen, maar vervagen naar zwart met het wegvallen van het bestaan kan ook een totale mislukking zijn van een einde voor de serie.

12 Zal de wereld herstarten?

WereldHerstarten
WereldHerstarten

De wereld volledig beëindigen is misschien een te gemakkelijk scenario, dus dit is een mooi alternatief daarvoor. Gedurende de hele show waren de dingen wild en de persoon die uiteindelijk God speelt (daarover later meer) zou kunnen proberen dingen te resetten in plaats van het leven volledig uit te roeien.

11 Zal het universum in evenwicht blijven?

Evenwicht
Evenwicht

Balans is de sleutel in alles en een tipje van de schaal is alles wat nodig is om dingen uit de hand te lopen. Mocht iemand anders als God eindigen, vooral iemand met kwade bedoelingen, dan staat de balans van het universum op het spel. Fans zouden willen dat alles met balans verloopt.

10 Wie wordt de leider van de hemel?

Leider
Leider

Er is een plan bedacht om Chuck van de troon te krijgen, maar dit maakt het nog geen garantie. Wat dit echter wel doet, is een wereld aan mogelijkheden openen voor de andere personages in de serie. Iemand zou heel goed als God kunnen eindigen als dit plan slaagt.

9 Schrijft Chuck de serie gewoon als een roman?

Schrijven
Schrijven

Dit soort eindes maakt niemand gelukkig, dus we kunnen ons niet voorstellen dat de schrijvers zoiets zouden doen. Chuck, de enige schrijver van de show en al zijn evenementen, zou de gemakkelijke uitweg kiezen. Stel je de verontwaardiging voor die op sociale media zou neerdalen als dit na 15 seizoenen waar zou zijn.

8 Zal Castiel het ultieme offer brengen?

Castiel
Castiel

Dit is iets dat wat grip heeft gekregen in het fandom, en we moeten dit in de gaten houden. Castiel is een personage waarvan mensen het niet erg vinden om het ultieme offer te zien brengen, vooral als het voor de jongens is. Mocht zich een compromitterende situatie voordoen, dan zou hij als een held naar buiten kunnen gaan.

7 Zullen de jongens er levend uitkomen?

In leven
In leven

Dit is gemakkelijk een van de grootste vragen in de finale, en er zijn mensen die geloven dat er minstens één Winchester zal vallen. Fans zouden in opstand kunnen komen als een van hen permanent zou worden uitgeschakeld, maar ze zouden het nog meer verliezen als het uiteindelijk allebei zou worden.

6 Zullen de jongens uit elkaar gaan?

Opsplitsen
Opsplitsen

Hoe triest het ook is om te zeggen, dit kan heel goed gebeuren. Hoe hecht de jongens ook zijn, televisieschrijvers zijn meer dan blij om mensen uit elkaar te halen en ze hun eigen weg te laten gaan. Het zou hartverscheurend zijn, maar ze zouden tenminste nog in leven zijn.

5 Zal er een opperwezen ontstaan?

opperste
opperste

Dit is een behoorlijk interessant idee dat heel goed in het spel zou kunnen komen voordat er een einde aan komt. God en de Duisternis zijn broers en zussen, wat betekent dat er een opperwezen zou kunnen zijn dat in de kudde zou kunnen komen en het over zou kunnen nemen. Stel je de blik op Chucks gezicht voor als dit zou gebeuren.

4 Zullen de jongens een normaal leven hebben?

normaal
normaal

Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar dit is een realiteit voor deze personages. Het kan zo ver komen dat de jongens beseffen dat ze genoeg hebben gedaan en dat ze een normaal leven moeten leiden. Het zou een moeilijke beslissing zijn, maar wetende dat ze vrede hebben, zou leuk zijn voor fans.

3 Zal Jack terugkeren?

Jack
Jack

We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe het zou zijn om Jack op een belangrijke manier terug te zien komen in de kudde, en de meeste mensen zouden het graag zien gebeuren. Jack zou de persoon kunnen zijn die helpt om dingen in balans te brengen en de show op een spectaculaire manier te laten zien.

2 Zal Chuck er levend uitkomen?

ChuckAlive
ChuckAlive

Chuck uit zijn huidige positie krijgen is de naam van het spel, maar er zijn meerdere manieren waarop dit zich zou kunnen ontvouwen. Hoewel hij niet per se dood hoeft te zijn, kan het voor alle betrokken partijen het beste uitkomen als er geen kans is dat hij nog een keer terugkomt.

1 Zal één broer verloren gaan aan duistere macht?

Duistere kracht
Duistere kracht

De jongens van Winchester zouden het tegen elkaar kunnen opnemen voordat het stof is neergedaald in het laatste seizoen, en fans zouden verdeeld zijn over deze beslissing. Mocht een van hen worden overwonnen door een duistere kracht, dan kunnen we zien dat slechts één van hen het einde levend ha alt.

Aanbevolen: