Friends'-fans zagen de show lui zijn tijdens de seriefinale

Inhoudsopgave:

Friends'-fans zagen de show lui zijn tijdens de seriefinale
Friends'-fans zagen de show lui zijn tijdens de seriefinale
Anonim

Het duurde tien seizoenen, maar in werkelijkheid had ' Friends' nog langer kunnen duren. De fanbase is nog steeds erg aanwezig, en dat was vooral duidelijk tijdens hun reünie op HBO MAX.

In de loop van de lange looptijd waren er onvermijdelijk fouten. Gezien het aantal keren dat hardcore fans dezelfde afleveringen hebben gezien, waren ze vastgebonden in een aantal lekkende productiebewegingen. Fans betrapten meerdere keren een opvulling voor Rachel, en hetzelfde gebeurde met Monica.

In het hele artikel zullen we kijken naar andere fouten die zijn gemaakt, samen met wat er gebeurde tijdens de laatste aflevering van seizoen 10. Laten we erin duiken en erachter komen.

Welke fout hebben 'Friends'-fans gemaakt tijdens de finale?

Na tien seizoenen in de lucht was het moeilijk om 'Vrienden' eindelijk tot een einde te zien komen. Hoe moeilijk het ook was voor de fans om te verteren, het was nog moeilijker voor de cast. Zelfs als ze het terugkijken, weten de zes vrienden niet precies hoe ze er doorheen zijn gekomen.

"Er werd die avond veel gehuild", zegt LeBlanc, "ik weet niet hoe we door de werkelijke scènes zijn gekomen", voegde Kudrow er ook aan toe.

Co-creator Marta Kauffman zou er ook aan toevoegen dat het niet alleen het einde van de show was, maar het einde van een tienjarige relatie, wat alles zoveel moeilijker maakte.

"Het was niet alleen het einde van een serie, het was het einde van 10 jaar relaties. Ik bedoel, we waren erg trots op deze show, maar zoals bij alles wat goed was, waren we verdrietig toen het voorbij was. Dit was niet langer die tijd in je leven wanneer je vrienden je familie zijn. Je begint je eigen gezin. Je wilt niet dat ze het gevoel hebben: "Godzijdank is het voorbij!" En ze laten verlangen naar meer is altijd leuk."

In de loop van zijn geschiedenis heeft de show 236 afleveringen uitgebracht in zijn tien seizoenen. Gezien zo'n lange levensduur, moesten dingen soms ontsporen en sloegen ze nergens op. Blijkt dat fans, vanuit een productiestandpunt, verschillende van deze momenten hebben gevangen, ook in de laatste aflevering.

Het was niet de enige keer dat fans van 'Friends' een fout opmerkten tijdens de show

Credit to Express, die enkele foutieve momenten deelde die plaatsvonden op ' Friends'. Voor de casual fan is de kans groot dat je deze momenten echt niet hebt opgemerkt, maar voor de hardcore fans is het echt moeilijk om iets voorbij te laten komen.

Dat omvat fillers die ingrijpen voor Monica en Rachel, hoewel de camera niet direct op hen was gericht, konden fans nog steeds anderen in hun plaats vangen. Heck, op een gegeven moment wordt Rachel's stand-in zelfs betrapt op het dragen van een ander shirt dan ze oorspronkelijk droeg in de Thanksgiving-aflevering!

Andere blunders waren onder meer dat Joey van kleding wisselde terwijl hij in het appartement van Ross was - waarschijnlijk omdat de aflevering opnieuw werd opgenomen en Joey's originele kleding nergens te vinden was.

Fans zouden Monica ook betrappen op het openen van een doos van hun bruiloft, alleen om dezelfde doos even later in te pakken…

Zelfs tijdens de allerlaatste aflevering van seizoen 10 merkte een fan een bepaald extraatje op in meerdere scènes. Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Zijn 'vrienden' betrapt met hetzelfde extraatje in dezelfde laatste aflevering?

We weten allemaal hoe de laatste aflevering gaat, Rachel "stapte uit het vliegtuig", en uiteindelijk herenigden zij en Ross zich. Het lijkt er echter op dat sommige fans hun aandacht op andere gebieden hadden, kijkend naar de extra's die op de luchthaven verschenen.

Laten we even terugspoelen, Ross gaat samen met Phoebe naar JFK, maar realiseert zich dat hij de hele tijd op het verkeerde vliegveld was. Op dat moment is op de achtergrond een vrouw met een hoofdband te zien.

Zodra Ross en Phoebe naar de luchthaven van Newark gaan, is opnieuw dezelfde vrouw met een hoofdband zichtbaar op de achtergrond terwijl Ross bij Rachel's gate is… is de productieploeg lui geworden… of is deze vrouw uiteindelijk aangekomen bij ook de verkeerde luchthaven zoals Ross en Phoebe?

vrienden luchthaven scene
vrienden luchthaven scene

Props voor fans van 'Friends' om hierop te wijzen - op zijn minst had de extra misschien een garderobewissel kunnen ondergaan. Hoewel de cast en crew in werkelijkheid hun hoofd waarschijnlijk ergens anders hadden, aangezien het de laatste aflevering van de iconische sitcom was.

Aanbevolen: