Wat Angelina Jolie heeft gedaan sinds 'Maleficent

Inhoudsopgave:

Wat Angelina Jolie heeft gedaan sinds 'Maleficent
Wat Angelina Jolie heeft gedaan sinds 'Maleficent
Anonim

Angelina Jolie is een van de grootste filmsterren ter wereld, en hoewel de actrice meer dan eens de krantenkoppen heeft gehaald met haar persoonlijke leven, v alt niet te ontkennen dat ze een schat aan talent heeft en weet hoe ze moet kies de juiste rol op het juiste moment om aan de top van de branche te blijven.

In 2014 speelde Jolie in Maleficent, wat een grote hit was voor zowel haar als voor Disney. Nadat de film aan de kassa domineerde, kon Jolie enorme stappen blijven maken op het grote scherm en zelfs een rol bemachtigen in een langverwachte MCU-filmset die later in 2021 debuteerde.

Laten we eens nader bekijken wat Angelina Jolie heeft uitgespookt sinds haar tijd in de film Maleficent.

Ze zette haar stem voort in 'Kung Fu Panda 3'

Angelina Jolie KFP3
Angelina Jolie KFP3

Maleficent was een enorme overwinning voor zowel Angelina Jolie als Disney, omdat de beslissing om zich te concentreren op de populaire schurk uiteindelijk een aanzienlijk bedrag opleverde aan de kassa en belangstelling van de fans. Na het succes van de film bleef Jolie furore maken aan de kassa en koos ze er zelfs voor om haar tijd voort te zetten in een populaire filmfranchise die ze jaren eerder was begonnen.

Lang voordat Maleficent debuteerde, sprong Kung Fu Panda op het grote scherm en werd in een mum van tijd een geanimeerde hit. De stemmencast van de film, waaronder Jolie, was gewoonweg briljant in hun rollen, en het succes van die eerste film was het begin van een nieuwe franchise waar mensen van kunnen genieten. De tweede aflevering werd in 2011 uitgebracht en in 2016, twee jaar na Maleficent, was Jolie weer in actie.

Hoe geweldig ze ook was in de Kung Fu Panda-franchise, Jolie zou haar stemacteren niet beperken tot slechts één rol. Vorig jaar nog sprak de actrice het personage Stella uit in The One and Only Ivan, dat op Disney+ werd uitgebracht. Het had niet hetzelfde soort succes als Kung Fu Panda, maar het stelde de actrice in staat om weer iets anders te doen.

Hoe geweldig haar stemacteerwerk ook was, Jolie schittert echt als ze voor de camera staat, en tot niemands verrassing heeft ze een aantal solide rollen gekregen sinds Maleficent de kassa veroverde.

Ze verscheen in 'To degenen die me dood wensen'

Angelina Jolie TTWWMD
Angelina Jolie TTWWMD

Eerder dit jaar werd To These Who Wish Me Dead uitgebracht, en het was een film waarin Jolie de hoofdrol speelde in een neo-westerse actiethriller. Het genre zelf kan lastig zijn om te navigeren, maar Jolie is op dit moment een ervaren veteraan en ze leverde een goede prestatie om de aantrekkingskracht van de film te vergroten. Het is geen grote hit, maar veel mensen hebben ervoor gezorgd dat ze het eens hebben geprobeerd.

Jolie heeft de afgelopen jaren een paar andere filmprojecten gehad, waaronder Come Away, wat een veel kleiner project was in vergelijking met sommige andere die ze heeft gedaan. Ze verscheen ook in By the Sea, een ander relatief klein project.

In 2019 onderdrukte de actrice de rol van Maleficent in de film Maleficent: Mistress of Evil. Het vervolg was niet zo'n grote hit als zijn voorganger, hoewel het bijna $ 500 miljoen opbracht aan de kassa. Desalniettemin zien we geen nieuwe Maleficent-film opnieuw in de bioscoop verschijnen, wat heel goed een goede zaak zou kunnen zijn.

Hoe geweldig dit alles ook is geweest, er is een bepaald project dat later dit jaar in de bioscoop te zien zal zijn en dat de fans echt doet zoemen.

Ze speelt de hoofdrol in Marvel's 'The Eternals'

Angelina Jolie Eternals
Angelina Jolie Eternals

In november van dit jaar maakt Angelina Jolie haar MCU-debuut in The Eternals, wat het spel voor de franchise snel zal veranderen. Er zijn nog niet veel details over de film die rondzweven, maar op basis van het bronmateriaal zou de MCU een gedurfd nieuw tijdperk in kunnen gaan.

In de film zal Jolie de hoofdrol spelen als Thena, en de enige trailer voor het project liet een beetje zien waar Thena toe in staat is. Het kraste natuurlijk alleen maar aan de oppervlakte, maar de fans zijn gehyped om deze personages op het grote scherm te zien verschijnen. Jolie heeft tijdens haar carrière tal van enorme blockbuster-hits verankerd, maar de met sterren bezaaide cast van The Eternals Will zorgt ook voor een enorme boost. Mocht deze film presteren zoals eerdere MCU-kaskrakers, verwacht dan dat Jolie nog een grote hit in handen heeft.

2014's Maleficent was een enorme hit voor Jolie, en het zou niet zo verwonderlijk moeten zijn om te horen dat ze sindsdien buste is.

Aanbevolen: