Waarom heeft Dove Cameron al haar oude muziek verwijderd?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft Dove Cameron al haar oude muziek verwijderd?
Waarom heeft Dove Cameron al haar oude muziek verwijderd?
Anonim

Dove Cameron werd snel beroemd sinds hij doorbrak als Liv en Maddie in Disney's show met dezelfde naam. Ze is gaan schitteren in andere projecten die haar talenten in de schijnwerpers zetten. Naarmate haar acteercarrière groeide, liet ze fans ook kennismaken met haar muzikale kant.

In feite is haar muziek op dit moment het helderst. Dus waarom zou ze bijna al haar vorige nummers verwijderen nadat een nieuwe single van haar net viraal was gegaan? Lees verder om erachter te komen.

Dove Cameron's acteer- en muziekcarrière

Dove Cameron begon in 2015 aan Disney's Liv and Maddie, waar ze beide tweelingpersonages speelde. Voor haar rol ontving ze een Daytime Emmy Award voor Outstanding Performer in Children's Programming. Een andere rol van Disney waar veel fans dol op waren, was Mal in de Descendants-films.

Haar muziekcarrière gelanceerd met het soundtrackalbum van de show Liv and Maddie. Ze bracht ook een single uit genaamd If Only for the Descendants-films. Later in 2019 bracht ze eindelijk een debuut-EP uit met de titel Bloodshot/Wast.

Sommige andere acteerrollen waarin ze speelde, waren Hairspray Live, Agents of S. H. I. E. L. D en de Disney Family Singalong tijdens de pandemie van 2020. Ze won een Kids' Choice Award voor favoriete filmactrice voor haar rol als Mal in Descendants.

Met zowel acteer- als muziekonderscheidingen onder haar riem, was het opwindend voor fans toen Cameron een single uitbracht die snel het internet veroverde.

Haar single 'vriendje' gaat viraal

Dove Cameron kwam in 2021 als queer uit de kast. Ze gaf toe dat coming-out haar leven heeft veranderd en dat ze zich daardoor 'heel kwetsbaar' voelde. Ze bracht haar eerste niet-soundtrack nummer Boyfriend uit, een queer volkslied. Het nummer haalde 78 in de Billboard Hot 100. Maar het was niet gemakkelijk voor haar om het nummer uit te brengen; Dove onthulde dat ze "doodsbang" was om het vrij te geven.

Het nummer werd voor het eerst geplaagd op Cameron's TikTok met slechts een klein fragment. Fans vroegen Cameron snel om de single uit te brengen. Nadat ze dat deed, ging het viraal en heeft het nu 80 miljard views. Ze was nerveus dat het nummer het niet goed zou doen, maar daar had ze zeker ongelijk in. Fans werden er verliefd op!

Dus waarom heeft Dove Cameron al haar eerder opgenomen muziek verwijderd voorafgaand aan Boyfriend? Ze onthulde: "Ik heb echt het gevoel dat mijn nieuwe muziek dat meer vertegenwoordigt dan muziek die ik in het verleden heb gemaakt." Ze verontschuldigde zich ook tegenover fans die van haar oude muziek hielden, maar beloofde dat ze zullen genieten van wat er daarna van haar komt.

Cameron gaat zeker een nieuwe weg inslaan voor zichzelf en haar carrière. Nadat ze bang was dat ze niet zou worden geaccepteerd voor wie ze was, heeft ze nu een virale queer anthem song. Fans kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst biedt.

Wat biedt de toekomst voor de carrière van Dove Cameron?

De laatste tijd heeft Dove Cameron duidelijk een stempel gedrukt in haar muziekcarrière. Maar ze is ook bezig met andere projecten. Ze was gastjurylid in seizoen veertien van RuPaul's Drag Race. Ze verscheen in een van de meest iconische afleveringen van de show, The Snatch Game genaamd, een van de meest geliefde uitdagingen op Drag Race. Het toonde duidelijk haar reis als een queer-beroemdheid en haar recente openheid ermee voor fans.

Ze heeft teasers van nieuwe nummers op haar TikTok uitgebracht. Waaronder degenen die Breakfast heet en ik hoop dat het niet traumatiseert. Ze onthulde dat ze veel heeft geschreven en zich concentreert op welk nummer ze haar volgende single gaat maken. Cameron werkte oorspronkelijk aan een EP, maar fans denken nu dat ze in plaats daarvan voor een debuutalbum schrijft. Ze kon dit niet bevestigen omdat ze het nog steeds niet weet, maar beloofde dat ze fans op de hoogte zou houden.

Het is duidelijk dat Dove Cameron haar eigen weg heeft bewandeld sinds ze begon als Disney Channel-ster. Voor haar volgende stappen in haar acteercarrière speelt ze mogelijk Bubbles in een nieuwe Powerpuff Girls-serie, hoewel het niet officieel is bevestigd of deze serie zal plaatsvinden.

Wat fans van Cameron kunnen verwachten, is nieuwe muziek en veel. Fans hopen op een volledig debuutalbum van Cameron, en misschien krijgen ze het!

Voorlopig kunnen fans Cameron's TikTok in de gaten houden voor teasers van nieuwe muziek. Er is geen bevestigingsdatum wanneer er een nieuw album of nieuwe single komt, maar Boyfriend is beschikbaar om te streamen op alle muziekplatforms.

Aanbevolen: