De echte reden waarom de langste relatie van Pete Davidson eindigde

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom de langste relatie van Pete Davidson eindigde
De echte reden waarom de langste relatie van Pete Davidson eindigde
Anonim

Iedereen die de popcultuur bijhoudt, weet dat Saturday Night Live-ster Pete Davidson met veel beroemde en succesvolle vrouwen is uitgegaan. Hoewel hij momenteel een relatie heeft met reality-tv-legende Kim Kardashian, heeft de komiek in de loop der jaren met tal van beroemde modellen, actrices en muzikanten gedatet.

Pete Davidsons eerste serieuze bekende relatie was met schrijver Cazzie David, en omdat Davidson destijds niet zo beroemd was, weten velen misschien niet waarom hun relatie eigenlijk meer dan twee jaar duurde. Blijf scrollen om erachter te komen wie het uitmaakte en wat er gebeurde direct na het uiteenvallen!

Pete Davidson en Cazzie David hadden 2 jaar een relatie

Pete Davidson en Coazzie David werden begin 2016 voor het eerst met elkaar in verband gebracht. Hoewel het niet is bevestigd, wordt aangenomen dat ze elkaar ontmoetten toen Davids vader Larry David in februari 2016 een aflevering van Saturday Night Live presenteerde. Het werd vrij snel serieus tussen Pete Davidson en Cazzie David, en al snel waren ze officieel een stel dat dagelijks in New York City werd gespot.

In mei 2016 opende Pete Davidson het tijdschrift People over de relatie door te zeggen: "Ik hou gewoon heel, heel veel van haar." Daarna woonden de twee samen tal van branche-evenementen bij en volgens TMZ waren de dingen zo serieus dat Davidson David zelfs "meerdere keren tijdens hun tweejarige relatie" voorstelde, maar ze "zijn aanbod elke keer afwees."

In mei 2018 werd onthuld dat het paar na meer dan twee jaar samen uit elkaar was gegaan.

Waarom hebben Pete en Cazzie dingen beëindigd?

Pete Davidson en Cazzie David eindigden in mei 2018, kort daarna verloofde Davidson zich met popster Ariana Grande. In haar boek No One Asked for This: Essays uit 2020 gaf David toe dat ze bang was om dingen met Davidson te beëindigen vanwege de 'gevoelige toestand van zijn geestelijke gezondheid'.

Larry Davids dochter besloot uiteindelijk uit elkaar te gaan omdat ze Davidson niet kon overtuigen dat ze van hem houdt, ook al kon ze nauwelijks de kracht vinden om uit elkaar te gaan. "Voorheen waren zelfbeschadiging en zelfmoordbedreigingen voortgekomen uit triviale omstandigheden, incidenten die van 0 tot 100 zouden gaan, die zo kortstondig urgent waren, zoals de laatste minuut van een escape room voordat de tijd verstrijkt, behalve dat ik de slechts één in de kamer en alle aanwijzingen zijn trucs, "onthulde ze. "Als hij eenmaal weer in een goede ruimte was, zou ik mezelf er ook niet toe kunnen brengen om het te doen; ik was te mentaal uitgeput om iets te doen behalve emotioneel herstellen van de chaos van de week ervoor."

Een paar dagen later belde David Davidson om hem uit te leggen dat de breuk een vergissing was, maar de SNL-ster was al verder gegaan en voegde eraan toe dat het veel beter met hem ging. Twee dagen later maakte Davidson definitief een einde aan de zaak met David via een kort telefoontje. "Hij vertelde me dat hij nu de gelukkigste was die hij ooit was geweest, en hij wilde onze tijd apart voortzetten", schreef David. "Deze 180 was niet wat ik had verwacht, maar het was niet onbekend. Ik zei oké en dat ik van hem hield, de tranen stroomden over mijn wangen en hij hing snel op."

De dag nadat Davidson en David de laatste tekstuitwisseling hadden, ontdekte ze via sociale media dat haar ex al met popster Ariana Grande aan het daten was toen ze foto's van hen samen zag. Afgezien hiervan merkte David meteen ook dat Davidson zijn tatoeages had bedekt die door haar waren geïnspireerd. "Ik scrolde door Twitter en zag dat mijn ex van een dag een nieuwe vriendin had", zei David. "Ik denk dat ik waarschijnlijk mijn menselijk lichaam heb verlaten. Mijn vader hield me vast terwijl ik de hele vlucht ongecontroleerd in zijn armen schudde. Het eerste wat ik zag was een foto die hij van zichzelf had geüpload met zijn hand voor zijn gezicht om zijn nieuwe vingertatoeages te laten zien. Mijn naam, die cursief over zijn ringvinger was geschreven, was nu bedekt met zwarte inkt."

In haar essay onthulde David dat het angstaanjagend was om op zo'n grote schaal met de breuk om te gaan. "Mijn paniek en schaamte waren zo ver voorbij overdrive, ik kon niet onder woorden brengen wat ik voelde", schreef David. "Het feit dat mensen het überhaupt over mij hadden, laat staan over dat ik op zo'n grote schaal werd gedumpt, was een nachtmerrie waar mijn psyche niet tegen opgewassen was."

Hoewel hun uiteenvallen niet gemakkelijk was voor David, aangezien Davidson vrijwel onmiddellijk verder ging, heeft de schrijver geen wrok jegens de komiek. In het essay voegde ze er ook aan toe: "Pete: ik hou van je. Bedankt dat je bemoedigend was terwijl je dat niet hoefde te zijn. Je moed inspireert me en je vriendschap betekent de wereld voor mij." Op het boek reageerde Davidson met "Ik ben echt blij voor haar. Het deed het goed, en, weet je, we zijn cool. Ik wens haar niets dan het beste. Ik denk dat ze een heel grappig boek heeft geschreven en ik hoop dat het op de kaart blijft staan."

Aanbevolen: