Tom Hanks maakte slechts vijf cijfers voor deze iconische rol

Inhoudsopgave:

Tom Hanks maakte slechts vijf cijfers voor deze iconische rol
Tom Hanks maakte slechts vijf cijfers voor deze iconische rol
Anonim

Eliteacteur Tom Hanks begon eind jaren '70 zijn droom na te jagen toen hij besloot naar New York City te verhuizen. Zoals de meeste acteurs werkte hij aan kleinere projecten om zijn carrière te beginnen. In het begin van de jaren '90 begon het echter een grote vlucht te nemen, vooral met de release van ' Forrest Gump '.

Hanks zou verder toegeven dat hij het gevoel had dat de film een kaskraker zou worden en het werd precies dat, wat bijna $ 700 miljoen opleverde. Dankzij roy alty's van de film werd Hanks stinkend rijk.

Slechts een jaar later sloeg Hanks een heel ander pad in en in werkelijkheid dachten fans misschien dat hij het kwijt was toen hij zijn salarissen tussen de genoemde film en 'Forrest Gump' een jaar eerder vergeleek. Desalniettemin voelde Hanks zich emotioneel gehecht aan de film en hij had gelijk, want de film steeg aan de kassa en bracht $ 373 miljoen op. Bovendien zou Hanks vanwege de film aan zijn vermogen toevoegen, aangezien er uiteindelijk vier werden gemaakt.

Laten we eens kijken waarom Hanks het project in de eerste plaats nam en hoe het uiteindelijk allemaal uitpakte voor de ster.

Er waren veel kandidaten voor de baan

Ondanks de lagere beloning kwamen er veel acteurs in aanmerking voor de rol. Het was allemaal stemacteren, maar de film wilde populaire namen achter de personages. Als het op de rol van Hanks aankwam, werd er rekening gehouden met talent op elite-niveau, waaronder Clint Eastwood, Paul Newman en Robin Williams. Zelfs Jim Carrey kwam in aanmerking voor de rol als het andere hoofdpersonage naast Hanks.

Het project was een enorm succes, want er werden vier films gemaakt. Hanks had het echter moeilijk om los te laten, omdat hij erg gehecht raakte aan het personage. Gezien zijn woorden met Cinema Blend, was de laatste dag niet gemakkelijk, aangezien hij begin jaren '90 begon te werken als het personage. "Ik begon Woody op te nemen in '91. Toen kwamen we samen om de eerste te doen. Je neemt deze dingen op over ongeveer vier jaar. Je gaat ongeveer elke acht maanden binnen en levert alles af wat de schrijvers hebben bedacht. De laatste sessie Ik dacht dat het gewoon een kwestie van kansen was."

"Je moest een beetje van deze spoel en een beetje van dat doen. Maar ik was in dezelfde studio, met dezelfde microfoon, met hetzelfde glas. En toen zeiden ze: 'Oké, geweldig. Bedankt!' En net zoals, twintig of hoeveel jaren er ook voorbij waren."

Het was een moeilijk afscheid voor Hanks, maar hij maakte de film in ieder geval zeer winstgevend, en dat geldt ook voor de verhoging die hij onderweg ontving. Laten we eens kijken wat de rol was en hoeveel deze in de loop der jaren is toegenomen.

Vijf cijfers voor Woody

Dat klopt mensen, Tom Hanks verdiende $ 50.000 voor de eerste 'Toy Story'-film en wat zijn we blij dat hij dat deed. De film werd een klassieker en het zou de eerste van vier afleveringen worden.

De laatste film bracht in 2019 meer dan $ 1 miljard op, de groei aan de kassa door de jaren heen is opmerkelijk en we kunnen hetzelfde zeggen over de stijging van Tom's loon.

Volgens Reddit scoorde Hanks fors voor de tweede film, 100x meer om precies te zijn, en verdiende hij $ 5 miljoen en voor de derde film steeg het aantal tot $ 15 miljoen.

De films hadden ook geen tekort aan succes, de tweede film verdiende bijna $ 500 miljoen, terwijl de derde ook een enorm succes was en meer dan $ 1 miljard opleverde.

Ondanks de enorme aantallen is Hanks voor altijd verbonden met het personage en de plot van de film. Hem uit de studio krijgen was niet gemakkelijk, zoals hij zelf toegeeft: "En ik moest zeggen: 'Wacht, wacht. Jongens, er moet zijn … er moet iets anders zijn dat je nodig hebt.' En ze zeiden: 'Nee, we hebben vrijwel alles.' En het enige wat ik moest doen was in mijn auto stappen en wegrijden. Ik hoorde de muziek en de zon ging onder en de aftiteling rolde over mijn leven."

Komt er een vijfde op de weg? Gezien het succes van de films, zeg nooit nooit, zou Hanks kunnen overwegen om het gratis te doen. Maar op dit moment is er geen sprake van en het lijkt erop dat we genoegen moeten nemen met het opnieuw bekijken van de vier eerdere films.

Aanbevolen: