Fans suggereren dat Rachel Zegler niet 'wit' genoeg is om Sneeuwwitje te spelen

Inhoudsopgave:

Fans suggereren dat Rachel Zegler niet 'wit' genoeg is om Sneeuwwitje te spelen
Fans suggereren dat Rachel Zegler niet 'wit' genoeg is om Sneeuwwitje te spelen
Anonim

Eerst werd ze gecast voor West Side Story en nu is ze klaar om de hoofdrol op zich te nemen als Sneeuwwitje in het legendarische sprookje. Ze is goed op weg naar enorm succes in haar nieuwe rol en geniet er momenteel van, maar haar fans lijken niet hetzelfde gevoel te delen.

Zodra bekend werd dat ze Sneeuwwitje zou spelen, barstten de sociale media los met fans die suggereerden dat Zegler niet 'wit' genoeg is om dit personage te spelen.

Commentaar over haar huidskleur en hoe dat samengaat met de weergave van haar personage, krijgt een nieuwe levensvorm nu fans online verhitte debatten over dit onderwerp aangaan.

Rachel Zegler als Sneeuwwitje

Rachel Zegler heeft een aantal zeer spannende maanden voor de boeg, aangezien zojuist is aangekondigd dat ze de grote ster zal worden in Disney's live-action Sneeuwwitje.

Dit is enorm nieuws voor haar carrière en voor fans over de hele wereld die dol zijn op dit epische sprookje en die graag de live-personageversie van de film willen zien.

Helaas werd de opwinding ontsierd door online gerommel dat suggereert dat niet iedereen enthousiast is om Rachel deze nieuwe rol te zien op zich nemen.

Veel mensen zeggen dat Rachel gewoon niet 'wit' genoeg is om Sneeuwwitje te spelen, en veel online critici zijn woedend over het feit dat ze gecast is.

Deze onverwachte reactie bracht veel mensen overrompeld, waaronder Zegler, die naar sociale media ging om haters de mond te snoeren.

Haters uiten hun grieven

De haters hielden zich niet in toen problemen met etniciteit en huidskleur de overhand kregen online.

Commentaar inbegrepen; ""Haar huid was zo wit als sneeuw. Ik bedoel, waarom zit Rachel hierin?" "Zijn we de hele reden vergeten waarom Sneeuwwitje Sneeuwwitje wordt genoemd?" en "Ze ziet er niet zo wit uit als sneeuw ??‍♀️."

Anderen schreven; "Uhhhh… lieve God. Ik wil DIT soort representatie niet, dank je. Dit voelt nu neerbuigend," en "Waarom disney waarom" evenals; "racisten komen binnen 3, 2, 1 …"

Anderen zeiden; "wow dit is de slechtste casting ooit", en "weet ze dat ze iemand moet spelen die blank is?" samen met; "Sneeuwbruin?" en "waarom speelt een gemengd meisje een blank meisje in een klassieker?"

Een andere fan zei gewoon; "Dit is zo fed up."

Rachel heeft gewoon niet het uiterlijk waar fans zich in dit geval in kunnen vinden, en er is veel opschudding over Disney's beslissing om haar in deze specifieke rol te casten."

Aanbevolen: