Geruchten suggereren 'Margot Robbie is stervende om Britney Spears te spelen' in een biopic

Inhoudsopgave:

Geruchten suggereren 'Margot Robbie is stervende om Britney Spears te spelen' in een biopic
Geruchten suggereren 'Margot Robbie is stervende om Britney Spears te spelen' in een biopic
Anonim

Dagen nadat Britney Spears de biopic-scripts die ze naar verluidt ontvangt, afkeurde, zijn er geruchten opgedoken dat er mogelijk een biopic over haar in de maak is.

Hoewel het niet is bevestigd of er daadwerkelijk een film over Spears zal worden gemaakt, is het bekend dat Robbie een productiebedrijf heeft dat voorvechters is van verhalen met een vrouwelijk gezicht.

I, Tonya en Birds of Prey, beide met Robbie in de hoofdrol, en Carie Mulligan-starring wraakthriller Promising Young Woman en, meer recentelijk, Netflix-hitserie Maid behoren tot de werken die worden gefinancierd door LuckyChap Entertainment.

Margot Robbie wil naar verluidt Britney Spears spelen in een biopic

Ondanks Robbie's vermeende enthousiasme voor een project over Spears, lijkt het erop dat de zanger niet zal tekenen.

Volgens de anonieme bron gepost door Deux Moi, is Spears "ontsteld" dat haar bureau Creative Artists Agency (CAA) wil dat ze haar levensrechten ondertekent en overweegt om de vertegenwoordiging te veranderen en mogelijk te tekenen bij United Talent Agency (UTA).

De bron onthulde ook dat Spears en haar verloofde Sam Asghari op de cover van Vogue zullen verschijnen. Dit kan een fotoshoot met een bruiloftsthema zijn, na de aankondiging dat ze binnenkort gaan trouwen.

Spears sloeg biopic-scripts dicht: 'Geen van hen is waar'

Op 29 oktober publiceerde Spears een film op haar Instagram waarin ze de voorstellen van een film over haar leven die ze heeft ontvangen lijkt te verwerpen.

Ze sprak ook over Madonna's aankomende biopic -- alles met een bijna onberispelijk Brits accent dat haar volgers volledig heeft gewonnen.

"Het is echt een raadsel voor mij dat al deze mensen me al deze scripts van mijn eigen leven beginnen te sturen, maar geen van deze scripts is zelfs waar", zegt Spears in de video.

"Moet ik de rol van mijn eigen leven spelen?" vraagt ze dan.

De zangeres van …Baby One More Time vertelt vervolgens over Madonna, die momenteel samen met de met een Oscar bekroonde scenarioschrijver Diablo Cody aan haar eigen 'visuele autobiografie' werkt. In een interview met Jimmy Fallon begin oktober bevestigde Madonna het nieuws van een film over haar leven.

pears had het interview bekeken en de twee situaties vergeleken.

"Ze zei dat mensen haar scripts over haar leven sturen en de scripts zijn niet eens waar. Wat denken ze?!" Vroeg Spears.

"Ik ben 39, Madonna is 60. Ik ben niet dood. Wat denken ze?!" vroeg ze ook.

Aanbevolen: