Fans haten Rachel Zeglers Sneeuwwitje, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans haten Rachel Zeglers Sneeuwwitje, hier is waarom
Fans haten Rachel Zeglers Sneeuwwitje, hier is waarom
Anonim

Disney krijgt tegenwoordig luchtafweergeschut voor 'teleurstellende' remakes van zijn iconische films. Er is de "ineenkrimpende" Assepoester met Camilla Cabello in de hoofdrol, en nu, Rachel Zegler als Sneeuwwitje, waarin Games of Thrones ster, Peter Dinklage sloeg om zijn achterlijke verhaal van zeven dwergen die in de grot leven." Onlangs zijn foto's van Zegler vanaf de set van Sneeuwwitje (2023) ging viraal op sociale media - en fans hebben er veel op tegen. Dit is waarom.

Wie is Sneeuwwitje-actrice Rachel Zegler?

Een van de meest controversiële dingen over deze aankomende Disney-film is het kiezen van Zegler voor de hoofdrol. Ze was "relatief onbekend." Fans vinden het een soort van "schande" om haar tegenover Gal Gadot, die de boze koningin Grimhilde speelt, te casten. De 21-jarige is echter geen doorsnee Hollywood-nieuwkomer. Ze is eigenlijk een veelbelovend talent dat naam maakte in Steven Spielbergs veelgeprezen verfilming van West Side Story. Over hoe ze de hoofdrol als Maria scoorde, zei wijlen componist Stephen Sondheim dat Zegler zong "als een nachtegaal".

Haar optreden in de Spielberg-remake heeft haar een Golden Globe Award voor Beste Actrice opgeleverd, evenals een Critics' Choice Movie Award-nominatie voor Beste Jonge Artiest. Maar ondanks haar prestaties werd Zegler aanvankelijk niet uitgenodigd voor de uitreiking van de Oscars in 2022. "Ik ben niet uitgenodigd dus joggingbroek en flanel van mijn vriend", schreef de actrice op Instagram. "Idk, ik heb het allemaal geprobeerd, maar het lijkt niet te gebeuren." Het leidde onmiddellijk tot een reactie onder de Latijnse gemeenschap.

"Ze is de Golden Globe-winnende vrouwelijke hoofdrol van Steven Spielbergs genomineerde voor Beste Film en ze is niet uitgenodigd voor de Oscars. Ik vraag me af wat er anders aan haar is…', tweette tv-schrijver Jose Molina. De maker van Latina-tv, Gloria Calderón-Kellett verdedigde Zegler ook en zei: 'Wat dacht je van de zeldzame keer dat Latine-mensen een film hebben die is genomineerd voor een OSCAR, je nodigt de hoofdrol uit. Latine mensen zijn 18,5% van dit land. GENOEG." Al snel kondigde de Hollywood Reporter aan dat Zegler nu was uitgenodigd voor de ceremonie. Ze reikte vervolgens de Academy Award voor beste visuele effecten uit met Euphoria-acteur Jacob Elordi.

Fans zijn niet blij met het Sneeuwwitjekostuum van Rachel Zegler

Onlangs lekten foto's van Zegler in haar Sneeuwwitje-kostuum op sociale media. De consensus over de jurk? Het is een NEE. De modepolitie van Instagram, Diet Prada, leidde de discussie over het 'letterlijke' kostuum. "Blij dat we een gekleurde acteur de rol van Sneeuwwitje zien spelen", schreven ze in het bijschrift naast een foto naast elkaar van de animatiefilm Sneeuwwitje en Zegler uit 1937. "Maar moesten ze zo letterlijk naar een pretparkprinses gaan met het kostuum?" Diet Prada merkte ook op dat de productie historisch nauwkeuriger had kunnen zijn met de kledingkast.

"Ik hou van Rachel Zegler, maar ik walg van dat kostuum!" schreef een fan op Twitter. "Het ziet er niet vleiend uit, goedkoop, cosplay op de slechtste manier en meer gemodelleerd naar recente merchandise knock-off ontwerpen in plaats van de klassieke, enigszins gotische oude originele Hollywood-animatiefilm! Meh… Sneeuwwitje." Commentatoren zijn het er ook over eens dat de jurk eruitziet alsof hij bij Amazon of Party City is gekocht. "Themapark Sneeuwwitje droeg het het beste", voegde een fan eraan toe.

Fans reageerden op Zeglers Latijnse achtergrond

Vóór de kritiek op Zeglers Sneeuwwitje-kostuum kreeg de actrice te maken met hardere kritiek op haar Latijnse achtergrond. Sommige fans denken dat het casten van de Colombiaans-Amerikaanse actrice "problematisch" is, ondanks de zogenaamd alomvattende keuze van Disney.

Een andere commentator verduidelijkte dat Zegler's etniciteit niet echt het probleem is - het is het "eerlijkste van allemaal" deel. "Ik heb niet zoveel last van deze casting."

Het is duidelijk dat fans veel te zeggen hebben over de vroege stadia van de film.

Aanbevolen: