Taylor Swift wist eerst over de relatie van Hayley Kiyoko en de bachelor Becca Tilley

Inhoudsopgave:

Taylor Swift wist eerst over de relatie van Hayley Kiyoko en de bachelor Becca Tilley
Taylor Swift wist eerst over de relatie van Hayley Kiyoko en de bachelor Becca Tilley
Anonim

Taylor Swift heeft door de jaren heen heel wat waardevolle vriendschappen gehad. Maar toen zangeres Hayley Kiyoko onthulde dat Swift een van de eerste mensen was die op de hoogte was van haar privérelatie met vrijgezelster Becca Tilley, waren fans verrast.

Swift onthulde dat haar vriendschap met Kiyoko eigenlijk begon nadat de zangeres Swift publiekelijk naar de media had geroepen. Nadat Kiyoko werd bekritiseerd omdat ze alleen over meisjes zong en muziek maakte over meisjes, maakte ze in 2018 een opmerking over Swift's muziek. Ze verwees naar Swift die altijd over mannen zingt en dat het een dubbele standaard is dat mensen vragen waarom ze zelf alleen zingt over meisjes.

Swift reageerde op de opmerking door te zeggen: "Mensen geven me geenzoals ze haargeven voor het zingen over meisjes - en het is volkomen terecht." Het was leuk voor fans om te horen hoe Swift de kritiek opnam waar Kiyoko over sprak en haar gevoelens valideerde.

Dat leidde blijkbaar tot een nieuwe vriendschap voor Swift en Kiyoko.

Wie is Hayley Kiyoko (en hoe close zijn zij en Taylor)?

Fans houden van Kiyoko omdat ze zo open is over haar seksualiteit. Het wordt niet vaak gezien en ze is een rolmodel geworden voor vrouwen die queer zijn. Hierna vormden de twee een band en vriendschap. Swift zong Delicate met Kiyoko tijdens het benefietconcert van de Ally Coalition. Kiyoko kwam uit na Swift's show en de twee zongen samen Kiyoko's nummer Curious.

Het was voor de fans duidelijk dat er geen problemen voortkwamen uit de interviews en de twee waren zeker vrienden.

Kiyoko verscheen in Swift's muziek voor haar Lover song, You Need To Calm Down. Deze videoclip bevatte veel queer-iconen, zoals de cast van Queer Eye en ook talloze drag queens. Swift bracht een documentaire uit genaamd Miss Americana, waarin ze voor het eerst in haar carrière over politieke kwesties sprak.

Ze geeft toe dat ze altijd nerveus was om over politiek te praten en zei dat nadat de Dixie Chicks over de oorlog hadden gesproken, ze jarenlang werden verbannen. Dit maakte Swift bang voor haar eigen carrière als ze zich ooit zou uitspreken, en merkte ook op dat haar team haar meestal ook probeerde af te leiden van het spreken.

De relatie van Hayley Kiyoko en Becca Tilley

Becca Tilley was in seizoen 19 en 20 van de hitshow The Bachelor. De show staat bekend om mannen en vrouwen die liefde vinden, maar er is nog nooit een seizoen geweest met queer-relaties. Hoewel, Becca Tilley is niet de eerste queer vrouw die in de show verschijnt. W

hen Demi Burnett was in het zesde seizoen van de spin-off-show, Bachelor in Paradise, ze vond liefde met een andere vrouw. Ze kwam naar buiten als seksueel vloeibaar nadat het seizoen in première was gegaan.

Kiyoko en Tilley kondigden hun vierjarige relatie aan in een recente videoclip van Kiyoko's. De videoclip was Bachelorette thema voor haar lied, For The Girls. De twee hebben allebei laten doorschemeren dat ze een relatie hadden voordat ze het aan de wereld aankondigden. Ze waren allebei duidelijk dat ze blij waren met een privérelatie.

Aan het einde van de muziekvideo ziet u Tilley uit een auto stappen en Kiyoko glimlacht naar haar om aan te geven dat zij degene voor haar is. Tijdens de première overhandigde Kiyoko Tilley de laatste roos en trok haar naar zich toe voor een omhelzing en een kus.

Becca Tilley onthult dat Taylor Swift de eerste was die het wist

In Tilley's podcast onthult ze waarom de twee besloten het eerst Taylor Swift te vertellen. Ze zei: "De eerste persoon die er buiten mijn familie en vrienden op een rare manier achter kwam … was Taylor Swift." Tilley zei dat ze voor altijd een Taylor Swift-stan was en toen ze haar ontmoette "voelde het alsof ik met een vriend praat."

Dit was niet alleen buitengewoon hartverwarmend voor fans, maar het bevestigde ook hoe hecht Swift en Kiyoko zijn. Een andere reden waarom fans speculeerden dat Swift de eerste was die het wist, is dat Swift zelf haar relatie met haar vriend Joe Alwyn privé houdt. De twee praten zelden over hun relatie. De laatste tijd hebben ze iets meer, maar in hun beider belang waren ze het erover eens dat het het beste is om het zo veel mogelijk uit het publieke oog te houden.

Fans waren zo opgewonden en blij voor Kiyoko en Tilley. De twee lijken buitengewoon gelukkig en Kiyoko wordt opnieuw een inspiratie voor haar queer-fans. Of het hen nu helpt om hun identiteit te accepteren of zelfs naar buiten te komen, het is zeker iets speciaals voor fans om representatie te zien in de reguliere media.

Aanbevolen: