Twitter bekritiseert Marvel voor het verpesten van enorme details in 'Spider-Man: No Way Home

Inhoudsopgave:

Twitter bekritiseert Marvel voor het verpesten van enorme details in 'Spider-Man: No Way Home
Twitter bekritiseert Marvel voor het verpesten van enorme details in 'Spider-Man: No Way Home
Anonim

Om redenen die de fans niet weten, heeft Marvel Studios de merchandise-lijn voor Spider-Man: No Way Home… vóór de trailer uitgebracht, wat betekent dat we weten wat Tom Holland's MCU Spidey pakken (ja, er zijn er twee) eruit zien.

Op 2 juni deelde Marvel Entertainment een glimp van nieuwe merchandise, waaronder een hele reeks actiefiguren en Funko Pops, evenals Nerf-speelgoed! Het is allemaal behoorlijk ongelooflijk totdat je je realiseert dat de Spider-Man-figuren het aanstaande superheldenpak van Nederland bederven.

Tom Holland draagt een zwart spinnenpak

Twitter-gebruikers en Marvel-fans hebben de studio bekritiseerd voor het bederven van een enorme, verwachte onthulling zoals het Spidey-pak door middel van speelgoed in plaats van een trailer.

"Dit is zo verkeerd. Waarom zou je onthullingen als spidey-pakken in speelgoed laten vallen?! Haal eerst de trailer uit. Vreemde keuze" schreef @SiHawkes.

"Het is waar, we hebben nog niet eens een teaser of trailer gekregen nu ze dit allemaal onthullen met speelgoed zoals?" toegevoegd @Zephyrmorphic.

"Marvel: we plaatsen de trailer voor SpiderManNoWayHome niet, maar we verpesten alles met funko pop en lego" voegde @downeyjessevan toe met een Loki GIF.

Een fan legde uit dat eerder vandaag foto's van de merchandise naar sociale media waren gelekt, daarom moest Marvel de aankondiging doen. "Het speelgoed lekte al, wat ze ALTIJD doen", zei @FirelordSurtur.

YouTuber Grace Randolph bevestigde dat Tom Holland het Integrated en Black and Gold pak zou dragen, terwijl Tobey Maguire en Andrew Garfield hun klassieke kostuums zouden dragen.

In oktober vorig jaar zouden de Spider-Man-alums zich hebben aangemeld en zich bij de cast hebben gevoegd om hun rol in de MCU opnieuw op te nemen.

Fans kunnen nauwelijks wachten tot de Spider-Man: No Way Home-trailer uitkomt en hebben lang gewacht om een glimp op te vangen van het superheldenpersonage van Holland.

Ze zijn enthousiast over het vooruitzicht om de acteur voor het eerst een zwart Spidey-pak te zien dragen in de MCU - laatst gedragen en gepopulariseerd door Tobey Maguire en Eddie Brock in Sam Raimi's Spider-Man 3.

Spider-Man: No Way Home zal op 17 december 2021 in de bioscoop verschijnen. De filmsterren Zendaya (MJ), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Alfred Molina (Doctor Octopus), Jacob Batalon (Ned) onder andere.

Aanbevolen: