Marvel-fans geschokt door de rare schreeuw van Tom Hiddleston in 'Loki

Inhoudsopgave:

Marvel-fans geschokt door de rare schreeuw van Tom Hiddleston in 'Loki
Marvel-fans geschokt door de rare schreeuw van Tom Hiddleston in 'Loki
Anonim

Loki aflevering 5 spoilers vooruit!

Week na week laat Loki cliffhangers vallen en hoe. Op vrijdag 7 juli bracht Disney+ Journey Into Mystery uit; de voorlaatste aflevering van het seizoen, die zoals verwacht de stilte was voor de (hopelijk) stormachtige finale van volgende week. Loki vindt zichzelf gestrand in de Leegte; een desolaat woestenij aan het einde der tijden bewoond door zeer interessante variaties van hemzelf.

Loki ontmoet…Loki

Hij raakt bevriend met Classic Loki, Kid Loki, Boastful Loki en Alligator Loki. Wanneer hij informeert naar hun TVA-oorsprongsverhaal, ontdekt hij dat Classic Loki Thanos te slim af was tijdens zijn versie van Infinity War en magie gebruikte om zichzelf te verbergen tijdens de aanval van de Titan.

De trotse Loki versloeg zowel Captain America als Iron Man, Kid Loki doodde Thor (normale Loki zou dat nooit kunnen!), en Aligator Loki aan de andere kant at de kat van de verkeerde buurman.

Uiteindelijk ontmoet hij een overvloed aan andere Loki-varianten op de vlucht, de een nog vreemder dan de ander. The Void heeft een beschermer die ervoor zorgt dat iedereen die is gesnoeid blijft waar ze zijn - en het is een gigantisch wolkenmonster genaamd Alioth.

Als andere varianten (waaronder een zelfbenoemde president) die vechten om over het Loki-koninkrijk te heersen, oog in oog komen te staan met de originele Loki en zijn nieuwe vrienden in hun schuilplaats, ontstaat er chaos. De aanhangers van president Loki verraden hem en Alligator Loki springt op en bijt zijn hand af.

President Loki is geschokt en schreeuwt het uit, maar fans kunnen zijn tragedie niet begrijpen. Ze kunnen niet stoppen met lachen om de hilarisch vreemde schreeuw van acteur Tom Hiddleston en noemen het zijn beste "Homer Simpson"-indruk.

"Kunnen we praten over hoe de schreeuw van president Loki niet was wat ik had verwacht", schreef een fan op Twitter.

"DIT IS ZEKER NIET DE SCHREEUW DIE IK VERWACHT" zei een ander.

"zijn schreeuw maakte me zo hard aan het lachen hahahah", schreef een derde.

De aflevering verheugde fans in afwachting van de terugkeer van Mobius aka Owen Wilson nadat hij in aflevering 4 was gesnoeid. De voormalige TVA-medewerker redde het leven van Sylvie (Lady Loki) en herenigde zich vervolgens met Loki in een knuffel die fans "therapeutisch" noemen. " gezien hun hartverscheurende scheiding in de aflevering van vorige week.

Loki en Sylvie slagen erin om, met grote hulp van Classic Loki, Alioth te betoveren die de echte makers van de TVA buiten de leegte bewaakt. Of de serie nu besluit om een gloednieuw personage te introduceren, rechtstreeks uit de pagina's van de stripboeken of zoals MCU's WandaVision, legt uit dat de maker van de TVA iemand is die we al die tijd kennen, is nog te zien.

Aanbevolen: