Twitter is geobsedeerd door de muziek van Lin-Manuel Miranda in Disney's 'Encanto

Inhoudsopgave:

Twitter is geobsedeerd door de muziek van Lin-Manuel Miranda in Disney's 'Encanto
Twitter is geobsedeerd door de muziek van Lin-Manuel Miranda in Disney's 'Encanto
Anonim

Nadat acteur-singer-songwriter Lin-Manuel Miranda in zijn muzikale film In The Heights met grote tegenslagen te maken kreeg voor het uitroeien van de Afro-Latinx-gemeenschap, heeft hij lof gekregen voor zijn nieuwste Disney-onderneming. Miranda, die Hamilton heeft gemaakt en geschreven, heeft de afgelopen vier jaar de muziek voor Encanto geschreven. Op 8 juli dropte Disney de kleurrijke trailer van de animatiefilm met de Brooklyn Nine-Nine-acteur Stephanie Beatriz.

Fans hebben ontzag voor de levendige sequenties en de viering van de Colombiaanse vertegenwoordiging in de film, maar er is één ding dat hun hart heeft veroverd: de muziek van Lin-Manuel Miranda.

De muziek van Encanto

Encanto is de eerste samenwerking tussen Miranda en Disney sinds hij speelde in Mary Poppins Returns in 2019. Hij deelde eerder vandaag de trailer van de film op Twitter.

"Welkom bij La Casa Madrigal! Welkom bij Encanto!" schreef de tekstschrijver in het bijschrift en onthulde dat de Colombiaanse zanger Carlos Vives het titelnummer Colombia, Mi Encanto, zong.

Miranda onthulde ook dat hij de afgelopen vier jaar liedjes voor Encanto schreef. "Ik kan niet wachten tot je de nieuwe Disney-nummers hoort die ik de afgelopen 4 jaar heb geschreven, in dienst van dit ongelooflijke verhaal", schreef de acteur op 7 juli na het delen van de filmposter.

De fans van Disney en Lin-Manuel kunnen niet stoppen met het prijzen van de magische trailer die Colombia op elk moment viert.

"Ik ben al verliefd op deze familie en muziek, trots trots trots" gutste een fan.

"Een origineel verhaal met een kleurrijke explosie van prachtige animaties ter ere van Colombia… en muziek van Lin Manuel Miranda! Yep… dit is de Disney die ik leuk vind!"

"Dit ziet er prachtig uit en ik hou van de muziek!" een fan schreef als reactie.

"Ik ben vanmorgen blij om in een ruimte te zijn waar mensen erg enthousiast zijn over Carlos Vives en zijn muziek" deelde een ander.

"Een Colombiaanse Disney-film!!! Kippenvel! De koffie, de dieren, de diversiteit, de muziek, de kleuren… IM CRYING!!"

"Deze film ziet er geweldig uit. Prachtige animatie en ik ben gewoon een sucker voor alles met muziek van Lin-Manuel."

Encanto volgt de familie Madrigals die in een betoverde stad in de bergen van Colombia woont. Elke Madrigal heeft magische krachten gekregen, behalve Mirabel (ingesproken door Stephanie Beatriz), het enige gewone kind. Ze ontdekt al snel dat hun magie wordt bedreigd en dat zij misschien de enige is die het kan redden.

Encanto staat gepland voor een release in de bioscoop op 24 november 2021.

Aanbevolen: