Twitter is geobsedeerd door het nieuwe kapsel van Chris Evans

Inhoudsopgave:

Twitter is geobsedeerd door het nieuwe kapsel van Chris Evans
Twitter is geobsedeerd door het nieuwe kapsel van Chris Evans
Anonim

Alleen Chris Evans kon onbewust zijn fans laten slapen van zijn nieuwe kapsel. Fans herkenden dat de geliefde MCU hartenbreker er anders uitzag in een nieuwe video voor A Startpunt, zijn op video gebaseerde platform voor burgerbetrokkenheid. De plotselinge verandering heeft hen in een soort sociale media-razernij gebracht.

Het lijkt alsof Evans besloot zijn haar niet te geleren en zijn gebruikelijke gladde achterkant verving door een kapsel met scheiding, dat doet denken aan zijn personage uit The Grey Man. In de Netflix-film met een groot budget portretteert Evans Lloyd Hansen, een lid van de CIA, naast het moordenaarspersonage van Ryan Gosling.

Fans van Evans zijn dol op zijn nieuwe look

Chris Evans staat erom bekend viraal te gaan. De ene dag lekt de acteur per ongeluk NSFW-foto's en de volgende bekent hij de vader van Lizzo's kind te zijn. Blijkt - de acteur hoeft niet veel te doen, maar komt opdagen met een andere look, en het is goed genoeg voor fans om gek te worden.

“Chris Evans met die kleine haarlok in een ASP-chat. Mijn fangirlende geest gaat gewoon: I SEE YOU, LLOYD HANSEN, I SEE YOU!” een fan gutste over de acteur.

"Chris Evans heeft zijn haar een dag lang niet gegeleerd en iedereen verloor zijn shit", zei een ander.

"Houd vol dat CHRIS EVANS ZIJN HAAR UIT STAAT IM-" schreef een fan.

“Chris Evans heeft eindelijk een scheiding in zijn haar. Het universum is aan het genezen en wij ook', riep een fan.

In het weekend trakteerde Evans zijn Instagram-volgers op meerdere video's met zijn echte superkracht. Natuurlijk maakte het muzikale talent van de acteur de fans duizelig als altijd.

Vorig jaar schokte Evans fans nadat hij een video van zichzelf deelde terwijl hij leerde spelen met het pianoarrangement van zijn nummer Rue des trois frères van de Italiaanse componist Fabrizio Paterlini. Fans wisten niet hoe Evans zijn talent zo lang verborgen kon houden, aangezien de acteur alleen had gezegd dat hij het instrument had leren bespelen toen hij nog heel jong was.

Evans heeft toegegeven ook gitaar te spelen, maar we moeten hem nog in actie zien!

Aanbevolen: