Twitter is geobsedeerd door de nieuwe vriendschap van Rihanna en Rosé

Inhoudsopgave:

Twitter is geobsedeerd door de nieuwe vriendschap van Rihanna en Rosé
Twitter is geobsedeerd door de nieuwe vriendschap van Rihanna en Rosé
Anonim

K-pop meidengroep Blackpink-lid Rosé woonde het Met Gala van 2021 bij en schreef geschiedenis door een van de eerste twee K-popsterren te worden die ooit het liefdadigheidsevenement bijwoonden. De zangeres zag er prachtig uit in een chique zwarte jurk van Saint Laurent en stapte op de rode loper naast creatief directeur Anthony Vaccarello van het modehuis.

Rosé maakte verschillende nieuwe vrienden tijdens het jaarlijkse Gala en was tijdens het evenement te zien met supermodel Gigi Hadid, Good 4 U-zangeres Olivia Rodrigo en Met Gala-icoon Rihanna.

Foto's van Rihanna en Rosé's meet-cute hebben Twitter-gebruikers geobsedeerd door hun hernieuwde vriendschap, waarbij de fans van de zangers zich afvragen of er misschien een samenwerking komt!

Rosé raakte bevriend met Rihanna in The Met

Volgens een journalist van het tijdschrift Vogue spraken Rosé en Rihanna op het Met Gala en werden "onmiddellijk verliefd op elkaar".

Op de foto's zie je Rihanna en Rosé met elkaar in gesprek, waarbij de K-popster van oor tot oor lacht. Ze woonde naar verluidt de Met Gala After-party bij, georganiseerd door Rihanna in New York City, waar de zangers samen werden gefotografeerd.

“ruikt naar koningin riri en rosé collab???” vroeg een fan.

"het eerste album dat ze kocht was Rihanna's "ANTI"-album.. en nu heeft ze haar eindelijk persoonlijk ontmoet.." gutste een fan.

"ROSÉ en Rihanna praten over de mogelijke RiriPink Collab in de toekomst?" een fan toegevoegd.

Rosé deelde ook op Instagram een foto van het moment dat ze de zangeres ontmoette en schreef: "Het moment dat ik stierf - ik hou van jou."

De Diamonds-zangeres droeg tijdens het evenement een geheel zwart Balenciaga-ensemble, compleet met een zwarte muts.

Het thema voor de 2021-editie van het jaarlijkse evenement was "In America: A Lexicon of Fashion" om de Amerikaanse mode te vieren.

Verschillende beroemdheden stonden versteld op de rode loper - van Kim Kardashian's door Harry Potter geïnspireerde look tot AOC's controversiële "Tax the Rich"-outfit en de limoengroene babypop van Frank Ocean.

Het Met Gala keert naar verwachting weer terug in 2022, op de eerste maandag in mei! Fans hopen dat alle leden van Blackpink - Jennie, Lalisa, Rosé en Jisoo de weg naar het evenement kunnen vinden!

Aanbevolen: