Zou Debbie Matenopoulos de vervanger van Meghan McCain kunnen zijn op 'The View?

Zou Debbie Matenopoulos de vervanger van Meghan McCain kunnen zijn op 'The View?
Zou Debbie Matenopoulos de vervanger van Meghan McCain kunnen zijn op 'The View?
Anonim

Bijna onmiddellijk nadat Meghan McCain haar vertrek uit The View aankondigde, begon het publiek te speculeren wie haar plaats zal innemen in de populaire ABC-talkshow overdag.

Eerder deze week was er een rapport gepubliceerd door de Daily Mail waarin staat dat het netwerk de voormalige co-host Debbie Matenopoulous terug wil halen.

Toen de talkshow voor het eerst in première ging in 1997, zat Matenopoulous op het originele panel naast Barbara W alters, Meredith Vieira, Star Jones en Joy Behar. Ze verliet de show twee jaar later en Lisa Ling nam haar plaats in.

In het rapport stond dat ABC contact heeft opgenomen met de voormalige gastheer en heeft gevraagd of ze zich weer bij het panel mocht voegen nadat McCain is vertrokken.

"Debbie zal altijd een plekje in haar hart hebben voor The View, de show die haar carrière als 21-jarige rechtstreeks uit NYU lanceerde", vertelde een woordvoerder van Matenopoulos aan People.

Het originele paneel van The View, Debbie Matenopoulos, Barbara W alters, Meredith Vieira, Star Jones en Joy Behar
Het originele paneel van The View, Debbie Matenopoulos, Barbara W alters, Meredith Vieira, Star Jones en Joy Behar

"Haar vertegenwoordiger heeft in feite de afgelopen maanden gesprekken gevoerd met senior executives bij ABC News over veel dingen, waaronder haar deelname aan de viering van het 25e seizoen van The View, en ze waardeert alle belangstelling voor haar terugkeer, " vervolgde de woordvoerder.

"Momenteel is ze in ontwikkeling voor twee foodshows en haar eigen lifestyle-show, maar ze zou nooit zeggen nooit meer terug te keren naar haar eerste televisiehuis."

Meghan McCain, dochter van wijlen de Republikeinse senator John McCain, trad in 2017 toe tot de show. Het huidige panel bestaat uit Whoopi Goldberg, Sara Haines, Sunny Hostin en Behar. McCain heeft jarenlang te maken gehad met kritiek vanwege haar controversiële opmerkingen over de show, en kreeg te maken met kritiek op haar argumenten met de andere co-hosts in de uitzending.

Onlangs raakten McCain en Goldberg in de uitzending verwikkeld in een verhit debat over de opmerkingen van president Joe Biden aan de kant van CNN-verslaggever Kaitlan Collins. De twee losten het incident op en boden later een openbare verontschuldiging aan elkaar aan.

Vorige week kondigde McCain in de uitzending aan dat ze de show eind juli zal verlaten.

"Dit wordt mijn laatste seizoen", zei ze. “Ik blijf hier tot eind juli. Dit was geen gemakkelijke beslissing, het vergde nadenken, raad en gebed.

"COVID heeft de wereld voor ons allemaal veranderd, en het heeft de manier veranderd waarop ik naar het leven kijk, de manier waarop ik mijn leven leid, de manier waarop ik wil dat mijn leven eruitziet, "ze toegevoegd.

Hoewel de terugkeer van Matenopoulos naar The View niet officieel is, is ze momenteel de enige kandidaat die ABC heeft benaderd om McCain te vervangen in de show. Voorlopig zal het publiek moeten afwachten wie het netwerk zal kiezen als de permanente co-host.

The View wordt doordeweeks uitgezonden op ABC om 11.00 uur.

Aanbevolen: