Twitter reageert op 'Friends'-reünie en scoort 4 Emmy-nominaties

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op 'Friends'-reünie en scoort 4 Emmy-nominaties
Twitter reageert op 'Friends'-reünie en scoort 4 Emmy-nominaties
Anonim

HBO Max's Friends: The Reunion sleepte vier Emmy-nominaties binnen voor 2021. Dit is de eerste erkenning van Courtney Cox van de TV Academy. Beter laat dan nooit!

Cox voegt zich eindelijk bij haar vijf mede-co-sterren, zeventien jaar in de maak. Tijdens de originele 10-seizoenenloop van de hitshow van 1994-2004, verzamelde de show 64 nominaties en won er zes.

Vingers gekruist dit jaar kan de cast hun welverdiende trofeeën in ontvangst nemen!

Cox, zoals Jennifer Aniston, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en David Schwimmer, hielpen bij het produceren van de 90 minuten durende special. Ben Winston regisseerde ook samen met Friends-makers Kevin Bright, Marta Kauffman en David Crane.

Cox toont haar dankbaarheid

Fans willen de Emmy's echt bedanken voor het creëren van een plek voor een nieuwe verzoening.

Uiteindelijk, kort nadat de special werd uitgezonden, gaf Courteney toe dat het waarschijnlijk de laatste publieke hoorah van de cast is. "Dit zal me echt aan het huilen maken, maar dit zal de laatste keer zijn dat we ooit als groep naar de show worden gevraagd, dat we dit zullen doen", zei ze destijds. 'We gaan dit over vijftien jaar niet meer doen. Niet dat er geen privéfeesten zullen zijn.' "Ik zal je één ding zeggen," voegde ze eraan toe, "we wachten niet zo lang om te gaan eten."

Gelukkig hoeven fans niet eeuwig te wachten om ze weer bij elkaar te zien. 19 september om 20:00 kan niet snel genoeg komen!

Er is dit jaar legitieme concurrentie bij Emmy's. Aniston, Cox, Perry, Schwimmer, Kudrow en LeBlanc nemen het op tegen een aantal zware slagmensen in de industrie: 8:46 door Dave Chappelle, A West Wing Special To Benefit When We All Vote, Bo Burnham: Inside, David Byrne's America Utopia en Hamilton.

Wat er echt toe doet, is dat VRIENDEN dit soort erkenning krijgen, 25 jaar nadat het voor het eerst werd uitgezonden. Deze nominaties bewijzen waarom de show een van de beste series aller tijden is.

Reacties van fans op een VRIENDEN-reünie… Deel 2?

Deze vrienden zijn er altijd voor de fans geweest en ze willen dezelfde steun teruggeven, voor de laatste keer. Fans kunnen niet wachten om deze iconische ensemble-cast weer op het podium van de Emmy te zien schitteren.

We zullen er voor je zijn…want jij bent er ook voor ons…!

Aanbevolen: