Jussie Smollett Niet geannuleerd? Convicted Hoaxer scoort nummer 1 nummer

Inhoudsopgave:

Jussie Smollett Niet geannuleerd? Convicted Hoaxer scoort nummer 1 nummer
Jussie Smollett Niet geannuleerd? Convicted Hoaxer scoort nummer 1 nummer
Anonim

Jussie Smollett viert feest nadat zijn nieuwe single "Some Things" de nummer één plek in de iTunes R&B/Soul-hitlijst heeft bereikt. De voormalige Empire-ster werd vorig jaar veroordeeld wegens liegen tegen de politie over een racistische en homofobe aanval.

Jussie Smollett bracht het nummer onafhankelijk uit via zijn eigen label

Jussie Smollett plaatste dinsdag een screenshot op Instagram van zijn nieuwe nummer "Numb" van Marshallow & Khalid en "Blinding Lights" van The Weeknd. "Jullie… WE HEBBEN HET GEMAAKT NAAR 1. Nummer 1 ITunes R&B Charts en nummer 17 in alle genres. Dit is mijn eerste nummer één als soloartiest ooit", schreef de 40-jarige bij de Instagram-post.

"Mijn eigen muziek… uitgebracht via mijn eigen label… Volledig onafhankelijk van welk conglomeraat dan ook. Jullie weten allemaal een beetje wat we hebben meegemaakt. Dit betekent dus meer dan ik kan uitleggen. Ik beloof dat een volledige Het oeuvre komt eraan en ik beloof dat we jullie trots zullen maken. Gewoon bedankt. Ik hou zo veel van jullie en dat meen ik. Blijf hard werken en liefhebben."

Het voormalige kindsterretje plaatste vervolgens een video van het nummer op zijn Instagramverhalen. Hij verscheen in de clip terwijl het nummer op de achtergrond speelde en flitste een glimlach en een knipoog naar de camera. "1 iTunes R&B," schreef hij over de video.

Jussie Smollett werd veroordeeld voor vijf tellingen van wanordelijk gedrag wegens liegen tegen de politie

De acteur werd vrijgelaten uit een gevangenis in Chicago nadat hij slechts zes dagen van een gevangenisstraf van 150 dagen had uitgezeten.

Het hof van beroep in Illinois beval in maart een schorsing van zijn straf omdat hij in beroep ging tegen zijn veroordeling.

Sindsdien heeft Smollett geprobeerd het schandaal achter zich te laten. Hij heeft een regisseur voor de originele BET+-film, B-Boy Blues, een bewerking van de roman van James Earl Hardy uit 1991.

Smollett werd in december veroordeeld voor vijf aanklachten wegens wanordelijk gedrag wegens liegen tegen de politie. Hij beweerde dat hij het slachtoffer was van een racistische, anti-homo-aanval door Trump-aanhangers die schreeuwden "dit is MAGA-land". Hij vertelde de politie dat het incident plaatsvond op een bitter koude nacht door twee gemaskerde vreemden in Chicago in januari 2019.

Maar de autoriteiten in Chicago ontdekten dat de twee mannen die Smollett ervan beschuldigde hem aan te vallen, de Nigeriaanse broers Abel en Ola Osundairo waren, die zwart zijn. De broers bekende de jury dat Smollett hen had ingehuurd om de aanval te faken omdat hij zijn beroemdheidsprofiel wilde versterken. Aanklagers beweerden dat hij en de broers de aanval in de dagen ervoor hadden gerepeteerd en zelfs samen marihuana hadden gerookt.

Jussie Smollett heeft altijd zijn onschuld verkondigd

Ondanks overweldigend bewijs van het tegendeel, heeft Smollett altijd volgehouden dat hij het slachtoffer was van een racistische haatmisdaad. In een interview met Sway's SiriusXM-show zei de zanger/acteur dat zijn morele principes als zwarte homo hem niet in staat maakten om de hoax te orkestreren.

"Als ik dit had gedaan, zou ik een stuk stront zijn. En ik denk niet dat dat echt twijfelachtig is", zei Smollett vorige maand in de aflevering. "Als ik zoiets had gedaan, zou dat betekenen dat ik meer dan 400 jaar lang mijn vuist in de pijn van zwarte Afro-Amerikanen in dit land heb gestoken. Het zou betekenen dat ik mijn vuist in de angst van de LGBTQ-gemeenschap over de hele wereld heb gestoken. wereld. Ik ben die motherf niet. Nooit geweest. Dat hoeft niet, "voegde hij eraan toe.

Aanbevolen: