Waarom is Twitter niet oké met een 'Grease'-prequel?

Waarom is Twitter niet oké met een 'Grease'-prequel?
Waarom is Twitter niet oké met een 'Grease'-prequel?
Anonim

Na meer dan twee jaar in ontwikkeling is officieel bevestigd dat een Grease-prequel wordt gestreamd op Paramount+. Met de titel Grease: Rise of the Pink Ladies, vindt de show plaats vier jaar vóór de release van de originele film in 1978. Echter, na de tijd te hebben genomen om zich aan dit idee aan te passen, heeft Twitter officieel een afkeuring gegeven.

Gebruikers hebben verschillende redenen gegeven waarom een prequel niet werkt voor kijkers, en velen hebben gezegd dat het idee van een show opnieuw moet worden geschrapt.

Iedereen zal de aankomende cast voor de toekomstige roze dames willen weten, vooral omdat zij de belangrijkste focus van de show zullen zijn. Het zal voor fans moeilijk zijn om zich een ander meisje voor te stellen dat een van de iconische roze dames speelt, en er zullen een aantal enorme schoenen zijn om te vullen. Een gebruiker twitterde:

Een van de grootste controverses bij alles wat te maken heeft met remakes van oudere films en televisieprogramma's, is het gebrek aan diversiteit. De huidige reboots hebben dat echter veranderd. Sommige gebruikers op Twitter lijken te denken dat de prequel onrealistisch zou zijn met meer diversiteit.

Hoewel Grease in de jaren zeventig werd uitgebracht, speelde het verhaal zich af in de jaren vijftig, en scholen begonnen pas eind jaren zestig af te nemen in segregatie. Vanwege de historische omstandigheden en het huidige klimaat is het zeer waarschijnlijk dat de show controverse zal krijgen vanwege een gebrek aan diversiteit of historische onnauwkeurigheid.

Vanaf deze publicatie is nog geen enkele casting voor de show aangekondigd, en er zijn geen opmerkingen gemaakt over hoe divers de cast van de prequel zal zijn. Het onderwerp van de castleden zal de komende maanden echter worden bijgewerkt.

Het lijkt er ook op dat sommige mensen niet willen dat de film in het algemeen wordt gemaakt. Gebruikers op Twitter hebben het gevoel herhaald dat voor films deze iconische sequels de neiging hebben om plat te vallen.

Hierop kwam echter een uitzondering in 2016, toen Julianne Hough, Carlos PenaVega en Vanessa Hudgens schitterden in de televisiespecial Grease: Live, die positieve recensies en vijf Primetime Emmy Awards ontving. De show omvatte ook muzikale optredens van Jessie J, Boyz II Men en DNCE.

In 2019 werd eerder aangekondigd dat er een prequelfilm met de titel Summer Lovin' in ontwikkeling is. Hoewel de ontwikkeling niet is afgelast, zou het geen verrassing zijn als dat idee terzijde zou worden geschoven omdat Grease: Rise of the Pink Ladies een grotere focus krijgt - of als later zou blijken dat dat project uiteindelijk dit zou worden.

Grease: Rise of the Pink Ladies zal bestaan uit tien afleveringen en zal op een onbekende datum in première gaan op Paramount+.

Er is geen woord over de vraag of hoofdrolspelers Olivia Newton-John (Sandy Olsson) en John Travolta (Danny Zuko) cameo's zullen maken. Grease-fans hopen echter overal van wel!

Aanbevolen: