De controversiële Sheldon en Leonard-scène 'Big Bang Theory' werd gedwongen te stoppen

Inhoudsopgave:

De controversiële Sheldon en Leonard-scène 'Big Bang Theory' werd gedwongen te stoppen
De controversiële Sheldon en Leonard-scène 'Big Bang Theory' werd gedwongen te stoppen
Anonim

De CBS-show, gemaakt door Chuck Lorre en Bill Prady, genoot een behoorlijke oplage, verspreid over 12 seizoenen en 279 afleveringen.

In het begin waren er echt geen garanties voor 'The Big Bang Theory', de show haalde vanaf het begin geen recordscores en was in feite strategisch geplaatst achter 'Two and a Half Men' ' om het een boost en een breder publiek te geven.

Al snel werd het een nietje voor miljoenen fans. Wat de beoordelingen echt trok, waren de interacties tussen de personages. Zonder mensen als Penny, Sheldon en Leonard had de show geen schijn van kans, vooral gezien de verhaallijn en hoe anders het was.

Het vond uiteindelijk zijn weg en in werkelijkheid geeft Chuck Lorre zelf toe dat de show op zijn minst een paar extra seizoenen had kunnen duren. Het kwam als een verrassing voor veel van de cast, vooral voor Kaley Cuoco toen Jim Parsons zijn vertrek aankondigde.

Terugkijkend had de show zoveel iconische momenten. Hoewel er, net als bij andere klassieke sitcoms, een paar betreurenswaardige dingen zijn gebeurd.

Degene die we vandaag zullen ontleden, werd uit de show gehaald en terugkijkend was het een wijs besluit. De scène speelde zich af bij een spermabank… en had een beetje te ver kunnen gaan gezien de context.

Struggles vonden plaats bij de start

In het begin hebben bepaalde sitcoms moeite om een identiteit te vinden. Ondanks het duidelijke succes, geeft Chuck Lorre toe dat dit de realiteit was voor 'Big Bang'. De show had twee piloten terwijl ze worstelden om contact te maken met de fanbase.

Chuck besprak de vroege worstelingen samen met USA Today: "We strompelden in het begin behoorlijk hard de poort uit en het duurde een tijdje om de stem van de show te vinden."

"Opmerkelijk genoeg kwamen we langs op een moment dat het publiek een show wilde zien over personages die uitbijters waren. Ondanks het feit dat het C altech-wetenschappers waren, waren dit mensen die er niet bij pasten. En dat gevoel van vervreemding is iets waar mensen zich volgens mij mee identificeren. Je hoeft geen wonderkind te zijn om je buitengesloten te voelen."

Het waren de personages in de show die het echt maakten tot wat het is. Uiteindelijk gaven ze de show een lange levensduur, gezien hun eigen unieke verhaallijnen en eigenschappen.

De cast hield de dingen fris

Een belangrijk keerpunt voor de show was de constante verbetering in karakterontwikkeling. Zelfs de achtergrondspelers werden een groot deel van de show.

Het voegde een nieuwe laag toe aan elke aflevering. Lorre is het ermee eens dat de cast de show zo'n hit maakte.

"Het begint met deze opmerkelijke cast. Elk van deze personages zoals gespeeld door de acteurs is zo vertederend en opmerkelijk en specifiek op zijn eigen manier. De relaties zijn veranderd, en ik denk dat dat er veel leven in blaast. …"

"Door de show over te dragen aan (uitvoerende producenten) Steve Molaro en Steve Holland breidden ze het enorm uit omdat hun gevoeligheden anders waren dan de mijne, en dat was echt goed. De Steves hadden de creatieve vrijheid om de show in verschillende richtingen te bewegen dat hield het fris."

Het had echter gemakkelijk de andere kant op kunnen gaan. Lorre heeft geweldig werk geleverd door de personages in lijn te houden. In werkelijkheid zou een bepaalde scène kunnen afwijken van de succesvolle formule.

De 'Spermabank'-scène

De show had heel anders kunnen beginnen. Volgens Express zou de piloot een ongemakkelijk gesprek tussen Sheldon en Leonard laten zien. Terugkijkend is het duidelijk dat de scène niet goed was voor hun personages.

De scène begint met Leonard die een agressieve grap maakt: "Sheldon, jij bent de enige persoon die ik ken die het plezier uit masturbatie kan halen."

Sheldon antwoordde met een niet-Sheldon-achtig antwoord: "Gelukkig stuitte ik op een tijdschrift met vrouwen met grote billen."

“En met over struikelen, bedoel je uit je sokkenla gehaald en meegebracht”, reageert Leonard.

De scène werd bestempeld als seksistisch, om nog maar te zwijgen van het feit dat het een beetje overdreven klonk. Het werd verwijderd en in feite later ingekort. De meeste fans zijn het erover eens, het was de juiste beslissing.

De beslissing veroorzaakte geen drama en in werkelijkheid was dit het beste deel van de show, problemen achter de schermen hebben nooit plaatsgevonden. Het was een genot om te fotograferen voor de cast en crew.

Geen controverse achter de schermen

We hebben dit in het verleden gezien, een geweldige show met veel problemen achter de schermen. Wat ' Big Bang ' betreft, was dat geen probleem voor Chuck Lorre… in tegenstelling tot sommige van zijn andere shows (' Roseanne ' en ' Two and a Half Men ').

Volgens Lorre was het een genot om elke dag op de set te staan.

"Twaalf jaar lang was er geen drama. Het waren mensen die elke dag naar hun werk kwamen, het naar hun zin hadden en voor elkaar zorgden. Het was geweldig. schietavonden en ik denk dat alle betrokkenen er hetzelfde over dachten."

"We hadden geluk. Het was een geschenk om zo lang deel uit te maken van zoiets en om ervan te genieten en de hele tijd dankbaar te zijn. Het gebeurt gewoon niet vaak in zijn bedrijf."

De show had zeker verlengd kunnen worden gezien zo'n sfeer, maar zoals ze zeggen, aan alle goede dingen komt een einde.

Ondanks dat de show zijn deuren sluit, zou het niet zo verwonderlijk zijn als er een reboot plaatsvindt wat zich verderop afspeelt. Zonder twijfel zouden de fans het idee leuk vinden.

Tot slot, we zijn blij dat de show is verlopen zoals hij deed.

Een kleine wijziging, zoals de verwijderde scène, kan de dynamiek hebben verschoven. Het uitsluiten was de juiste beslissing en om eerlijk te zijn, de fans hebben het niet gemist.

Aanbevolen: