Doja Cat gedwongen te stoppen met optredens na positieve test op COVID-19

Inhoudsopgave:

Doja Cat gedwongen te stoppen met optredens na positieve test op COVID-19
Doja Cat gedwongen te stoppen met optredens na positieve test op COVID-19
Anonim

Doja Cat heeft haar teleurstelling gedeeld met fans op Instagram nadat ze gedwongen was zich terug te trekken uit een aantal aankomende optredens vanwege een positieve test op COVID-19. Eerst postte Doja dat ze moest annuleren omdat sommige van haar teamleden het dodelijke virus hadden opgelopen, maar de volgende dag onthulde de popster dat ook zij eraan leed.

De zangeres was duidelijk bedroefd en vertelde haar fans: "Ik hou zoveel van jullie en ik ben zo verdrietig dat dit gebeurt, maar ik zal jullie allemaal snel zien."

Doja Cat deelde dat haar 'geesten neerslachtig zijn'

De officiële verklaring die Doja uitbracht, verklaarde:

“Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk eerder hebben gehoord, testten een paar leden van mijn productieteam positief op Covid-19 en moest ik een aantal van mijn aanstaande optredens annuleren uit veiligheidsoverwegingen.”

'Helaas moet ik helaas mededelen dat ik zojuist ook positief heb getest en niet langer in staat zal zijn om op te treden tijdens de rest van de iHeartRadio Jingle Ball Tour.'

“Hoewel ik er niet bij kan zijn om de vakantie met mijn fans in Philly, DC, Atlanta en Miami te vieren, gaat het goed met mij en ik kijk ernaar uit om te herstellen en weer naar buiten te gaan als zodra ik kan! De rest van de tourstops hebben een aantal geweldige line-ups, ik wou dat ik erbij kon zijn. Veel liefs XO.”

Coldplay en Lil Nas X moesten ook stoppen met optredens

Ze was niet de enige artiest wiens Jingle Ball-schema werd verstoord door COVID-19. Complex meldt dat zowel Lil Nas X als Coldplay om vergelijkbare redenen niet langer zullen optreden op het Jingle Ball in het VK. 'Capital FM', de gastheer van het evenement, schreef aan concertbezoekers:

“Helaas moeten we aankondigen dat Coldplay en Lil Nas X hebben moeten stoppen met optreden tijdens het Jingle Bell Ball van dit weekend met Barclaycard. Bij beide acts hebben leden van hun teams positief getest op Covid-19 en kunnen daarom niet optreden.”

“We willen Coldplay, Lil Nas X en hun teams het allerbeste en een spoedig herstel wensen. Natuurlijk is iedereen bij Capital totaal ontdaan, maar de show moet doorgaan…”

Vanwege de onvoorziene verstoringen publiceerde 'Capital FM' vervolgens dat de sets van Justin Bieber en Ed Sheeran worden verlengd en dat zowel ArrDee als Tom Grennan aan de show zullen worden toegevoegd om de verliezen van Lil Nas X goed te maken en Coldplay.

Aanbevolen: