Vin Diesel verloor bijna zijn hele vermogen door deze film

Inhoudsopgave:

Vin Diesel verloor bijna zijn hele vermogen door deze film
Vin Diesel verloor bijna zijn hele vermogen door deze film
Anonim

We kennen Vin Diesel allemaal van zijn succes in 'The Fast &Furious', maar zijn eerste grote doorbraak vond plaats in de antiheldenfilm 'Riddick'.

Vreemd genoeg baande de acteur zich een weg door de rangen van het theater, gezien de rollen die hij in de toekomst zou krijgen, zouden de meesten daar de spot mee drijven.

Op 54-jarige leeftijd leeft Vin een comfortabele levensstijl, met meer dan $ 200 miljoen op de bank. Van veraf zouden fans kunnen aannemen dat de ster tijdens zijn carrière minimale risico's heeft genomen, gezien het succes van de 'Fast &Furious'-franchise, maar dat kan niet verder van de waarheid zijn.

Diesel rolde een paar keer in zijn carrière met de dobbelstenen, en ging zelfs achter in de camera in de rol van producer en regisseur.

Voor een bepaalde film was Vin bereid om alles op het spel te zetten, zodat het überhaupt gemaakt zou worden. Als de film was mislukt, onthulde Vin dat hij zijn huis zou hebben verloren, samen met alles wat hij tot dan toe had verzonnen.

We zullen vandaag de film in kwestie identificeren, samen met zijn nalatenschap.

Niemand wilde de film maken

Mensen in Hollywood overtuigen om in deze tijd een R-rated film te promoten, is bijna onmogelijk. Vin leerde snel over deze hindernis. De financiering van dit specifieke project was niet gemakkelijk. Vin moest zelfs zijn eigen geld opbrengen om de film te maken.

"Je kunt niet op je handen rekenen dat er een heleboel R-films zijn die veel worden afgespeeld. Ze zijn tot nu toe en er zijn er maar weinig. Sterker nog, we waren daar het slachtoffer van toen we de studio in gingen route met Chronicles of Riddick."

"Budget ging omhoog, en we gingen naar die film waar we naar toe gingen met rating-R, en het eerste dat eruit gehaald werd was rating-R. Wil je dat soort geld uitgeven? Wil je de mythologie zo uitbreiden? Je zult de manier waarop je deze film gaat produceren opnieuw moeten configureren en er een PG van maken."

Dat klopt, de film in kwestie is niemand minder dan 'Riddick'.

De film had twee eerdere delen, waaronder 'Pitch Black' en 'The Chronicles of Riddick'.

De derde film was de meest riskante van het stel en eindigde bijna met Diesel die op straat leefde.

Hij zette zijn huis op het spel

Volgens zijn interview samen met The Hollywood Reporter was Vin bereid zijn huis op te offeren zodat hij de film kon maken. Hij speelde niet alleen in de film, maar was ook een producer achter de schermen.

"Ik moest mijn huis gebruiken", zei Diesel. "Als we de film niet afmaakten, zou ik dakloos zijn."

Zoiets simpels als een opmerking van een fan gaf hem de motivatie om de film af te maken.

“We willen een film met een R-rating en we zijn bereid om elk $ 10 te betalen. Dan heb je toch zeker genoeg om het te halen.'

Said Diesel: "Iets aan die opmerking zette me aan het denken, zegen hun hart, en als ik iets kan doen met dit hernieuwde succes, als ik iets kon doen, zou ik die wens kunnen waarmaken."

Diesel was erg trots op het project, vooral gezien hoe anders het was in vergelijking met andere filmrollen die hij in het verleden op zich nam. Bovendien prezen zijn collega's zijn werk, zowel op als naast de camera.

"Vin is niet alleen zo'n geweldige acteerpartner, maar ook een fenomenale producer", zei Sackhoff. “Omdat hij een acteur is, begrijpt hij het voordeel aan acteurs te geven. Hij liet ons echt allemaal onze karakters eigen maken.”

Het risico was het allemaal waard, want het werd gedaan en bovendien bracht de film bijna $ 100 miljoen op op een budget van $ 38 miljoen, veel minder in termen van uitgaven in vergelijking met de vorige films.

Vandaag de dag is Vin de trilogie niet vergeten en komt er misschien een vierde film aan.

Talks Of 'Riddick 4'

Dat klopt, volgens zijn woorden naast Games Radar is er misschien een vierde film in de maak, samen met een videogame.

"David Twohy, hij heeft een geweldig script geschreven. Het is gewoon een kwestie van timing wanneer we de kans krijgen om dat op te nemen. Maar ik geloof dat we dat in Australië opnemen."

"En het zou het vierde hoofdstuk in die serie zijn, wat geweldig zou zijn."

Diesel verklaarde ook dat er ook een game in de maak zou zijn wanneer de film wordt uitgebracht, "we zouden profiteren van de spelruimte en een extra hoofdstuk toevoegen."

Het lijkt erop dat de reis doorgaat.

Aanbevolen: