Hoe wijlen Burt Reynolds bijna al zijn vermogen van $ 60 miljoen verloor

Inhoudsopgave:

Hoe wijlen Burt Reynolds bijna al zijn vermogen van $ 60 miljoen verloor
Hoe wijlen Burt Reynolds bijna al zijn vermogen van $ 60 miljoen verloor
Anonim

De financiële problemen van de rijken en beroemdheden zijn al lang een populair gespreksonderwerp voor fans en tijdschriften. Het is zeldzaam, maar zo nu en dan gaat een ster plat, vraagt een onverwacht faillissement aan of heeft ernstige financiële problemen.

Burt Reynolds was jaren geleden een van de grootste sterren van Hollywood en de voor een Oscar genomineerde acteur bevond zich financieel in een moeilijke positie. Het verhaal over hoe hij daar kwam is een wilde rit, en het zou moeten dienen als een waarschuwing om slim om te gaan met geld en niet te meegesleept te worden.

Laten we eens kijken naar Burt Reynolds en hoe hij bijna verloor wat ooit een enorm fortuin was.

Burt Reynolds was een grote Hollywood-ster

Tijdens de topjaren van zijn carrière waren er maar weinig artiesten die zich konden meten met Burt Reynolds. Compleet met zijn iconische snor en direct herkenbare stem, was Reynolds een macho die een legende werd in entertainment.

Reynolds deed het eerder in zijn carrière goed voor zichzelf op tv. Shows als Gunsmoke en Hawk zorgden ervoor dat hij een populair gezicht werd in Hollywood. Hoewel hij daar had kunnen stoppen, koos hij ervoor om zijn dromen op het grote scherm na te jagen.

In de film had Reynolds veel hits waarin hij speelde. Films als The Longest Yard, Deliverance, Smokey and the Bandit en Cannonball Run hebben hem allemaal tot een van de grootste sterren van zijn tijd gemaakt.

Naarmate de tijd verstreek, waren de dingen niet altijd gloeiend heet voor de ster. Zijn terugkeer naar tv in de jaren '90 was cruciaal om zijn carrière weer op de rails te krijgen, net als in Boogie Nights, hoewel hij er een hekel aan had.

Helaas stierf Reynolds in september 2018. Hij leefde tot in de 80 en liet een ongelooflijke erfenis na die elke artiest graag zou willen hebben.

Reynolds was door de jaren heen een grote ster, en net als anderen van dezelfde statuur in Hollywood verdiende de man een fortuin.

Hij had een enorm vermogen

Volgens Celebrity Net Worth was Burt Reynolds tijdens zijn beste financiële jaren tot $ 60 miljoen waard.

"Volgens zijn eigen schatting was Burt's nettowaarde op het hoogtepunt van zijn carrière $ 60 miljoen. Dat is $ 60 miljoen na belastingen in de jaren tachtig. Dat is hetzelfde als ongeveer $ 150 miljoen vandaag na correctie voor inflatie, " meldt de site.

De man leefde groot en dankzij zijn succesvolle projecten en goedkeuringsdeals bracht hij regelmatig een hoop geld mee naar huis.

Reynolds verdiende niet alleen een hoop geld, maar hij gaf het ook uit. De man was meer dan levensgroot, zowel voor de camera's als thuis met zijn rijkdommen.

$60 miljoen is een ongelooflijke hoeveelheid geld voor iedereen om te hebben, maar zoals we snel zullen leren, is dit aantal in de loop van de tijd aanzienlijk gedaald.

Reynolds leefde een dure levensstijl

Dus, wat is er precies gebeurd met Burt Reynolds, en hoe verloor hij bijna zijn hele fortuin? Nou, we moeten niet terug naar de jaren '90, een tijd waarin de acteur in heet water kwam.

Er waren verschillende dingen die hem financiële problemen veroorzaakten, waaronder zijn weelderige levensstijl.

"Hij kocht niet alleen een herenhuis in Beverly Hills, hij kocht er meerdere. Hij bouwde een enorm landgoed aan het water in Florida. Hij kocht een 160 hectare grote ranch, ook in Florida, waar hij een stal hield van 150 paarden. Hij kocht een herenhuis in Georgia. Hij had een privéjet en een helikopter om hem heen en weer te brengen naar de privéjet. Toen hij in 1988 met actrice Loni Anderson trouwde, verhuisde hij ze niet alleen naar een van de herenhuizen die hij al bezat in Beverly Hills, kocht hij een geheel nieuw herenhuis voor hen om in te wonen", schrijft Celebrity Net Worth.

De acteur schold niet alleen een fortuin uit voor zijn levensstijl, maar hij liet ook geld steken in zakelijke ondernemingen die mislukten. Op een gegeven moment veranderden de beslissingen van Burt en zijn partner "het in een verlies van $ 20-30 miljoen", aldus de site.

Reynolds zou ook dwaas miljoenen lenen voor een show in de hoop geld te verdienen zodra het syndicaat bereikte. Dat deed het niet.

Gooi een massale scheiding in en plotseling is het gemakkelijk te begrijpen waarom Reynolds in de jaren negentig financieel aan het wankelen was. In zijn faillissementsaanvraag was Reynolds in totaal meer dan $ 11 miljoen verschuldigd, met bijna $ 4 miljoen aan CBS voor zijn noodlottige show die nooit syndicatie bereikte.

Burt Reynolds liet een geweldige acteererfenis achter, en het is jammer dat hij tijdens zijn leven financieel worstelde.

Aanbevolen: