Jennifer Lawrence verloor bijna haar leven na het opnemen van deze film

Inhoudsopgave:

Jennifer Lawrence verloor bijna haar leven na het opnemen van deze film
Jennifer Lawrence verloor bijna haar leven na het opnemen van deze film
Anonim

Jennifer Lawrence heeft een flinke opmars gemaakt in Hollywood. Ze begon $ 3.000 per week te verdienen voor bepaalde rollen (wat nog steeds niet al te armoedig is), maar al snel zou haar loon omhoogschieten. Voor Netflix' 'Don't Look Up' nam de actrice een enorm salaris van $ 25 miljoen mee naar huis. Tegenwoordig eist de ster een premie voor haar werk.

Fans van haar werk hebben misschien gemerkt dat ze een korte pauze nam voordat ze samenwerkte met Leonardo DiCaprio. We zullen bespreken waarom ze de pauze nam, zoals ze allemaal vertelde tijdens haar interview met Vanity Fair. Daarnaast zullen we onthullen hoe Lawrence bijna haar leven verloor, na de opnames van 'Mother!', deelnemen aan een gevaarlijke situatie.

Jennifer Lawrence nam kort na het incident een pauze in Hollywood

Volgens haar onthullende interview met Vanity Fair, onthulde actrice Jennifer Lawrence dat het tijd was om opzij te gaan, zoals haar recente films op dat moment Passengers, Mother!, Red Sparrow en de 12e X-Men-film, Dark Phoenix werden allemaal grotendeels beschouwd als teleurstellingen aan de kassa.

“Ik pompte niet de kwaliteit eruit die ik zou moeten hebben. Ik denk gewoon dat iedereen ziek van me was geworden. Ik was ziek van mij geworden. Het was net op een punt gekomen dat ik niets goed kon doen. Als ik over een rode loper liep, was het: 'Waarom rende ze niet weg?'… Ik denk dat ik het grootste deel van mijn leven mensen behaagde."

Justine Polsky, al meer dan tien jaar een beste vriend van Lawrence, verklaarde dat het tijd was voor Lawrence om even opzij te gaan en op te laden.

"Het protocol van het sterrendom begon haar creatieve geest te doden, om met haar kompas te neuken. Dus verdween ze, wat waarschijnlijk de meest verantwoorde manier was om haar gaven te beschermen. En gezond verstand."

Lawrence deed precies dat en het bleek dat ze vlak voor de pauze werd geconfronteerd met een angst die bijna haar leven beëindigde.

Na het fotograferen van 'Moeder!' Met Darren Aronofsky had Jennifer Lawrence's privévlucht van Kentucky naar New York meerdere motorstoringen

Het was in de zomer van 2017 dat dit enge incident zou plaatsvinden. Lawrence nam een privévlucht van haar huis in Kentucky naar New York City.

Tijdens het vliegtuig begonnen de geluiden heviger te worden en tot overmaat van ramp werd een arts die naar de cockpit aan boord werd geroepen om advies gevraagd, op dat moment wist Ken dat het serieus was.

Eén motor was uitgevallen en plotseling viel ook de tweede uit. Op dit punt begon Lawrence spraaknotities en berichten achter te laten aan vrienden en familie.

Ik begon kleine mentale voicemails achter te laten aan mijn familie, weet je, 'ik heb een geweldig leven gehad, het spijt me.'

Lawrence dacht op dat moment ook aan worstcasescenario's: "Ik dacht: oh mijn god, misschien zullen we dit overleven? Ik zal een brandwondenslachtoffer zijn, dit zal pijnlijk zijn, maar misschien zullen we' zal leven. Ze pauzeert even om een grapje te maken. “Alstublieft, Heer Jezus, laat me mijn haar houden. Wikkel me in je haarminnende armen. Laat me alsjeblieft niet kaal worden."

De vlucht landde hard op een landingsbaan in Buffalo. Reddingswerkers waren ter plaatse en uiteindelijk was iedereen die de vlucht nam veilig. Het was een gek moment voor de actrice en een moment dat ze nooit zal vergeten.

Jennifer Lawrence had een knaller tijdens haar terugkeer naar het grote scherm in 'Don't Look Up'

Na haar tijd in 'X-Men: Dark Phoenix', uitgebracht in 2019, zou Jennifer Lawrence ervoor kiezen om een pauze te nemen van de Hollywood-schijnwerpers. Ze zou pas eind 2021 terugkeren in een rol, toen ze eindelijk de hoofdrol speelde in 'Don't Look Up', met een gestapelde cast, waaronder Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill en zoveel anderen.

Lawrence kreeg een premie voor de rol, met een uitstaande $ 25 miljoen. Hoewel ze wat problemen had op de set, zoals het verliezen van haar tand.

"Ik verloor vrij vroeg in het filmen een tand", zei Lawrence, eraan toevoegend dat een van haar fineren eraf viel. "En ik kon pas aan het einde van de film naar de tandarts, dus ik moest het grootste deel van de film tandeloos filmen."

Lawrence lijkt weer helemaal in het ritme te komen, aangezien ze momenteel bezig is met het postproductieproces van 'Red, White and Water'. Bovendien is 'Bad Blood' een ander toekomstig project voor de actrice die zich momenteel in de pre-productiefase bevindt, aangezien ze Elizabeth Holmes gaat spelen.

Bovendien verwacht de actrice ook haar eerste kind. Inderdaad drukke tijden voor Lawrence.

Aanbevolen: