Fans geloven dat de carrière van Demi Moore niet meer hetzelfde was na deze rol

Inhoudsopgave:

Fans geloven dat de carrière van Demi Moore niet meer hetzelfde was na deze rol
Fans geloven dat de carrière van Demi Moore niet meer hetzelfde was na deze rol
Anonim

Toen Demi Moore een aarden pot aan het maken was met Patrick Swayze's armen om haar heen geslagen in Ghost, kunnen we gerust stellen dat we destijds allemaal jaloers waren op Moore.

De Hollywood-actrice heeft een behoorlijk ongelooflijke carrière achter de rug en verscheen in talloze hitfilms in de jaren 90 en 2000, maar de zaken namen een wending toen ze in één film verscheen die haar een nominatie voor de "slechtste actrice" opleverde. Hoera!

Hoewel ze behoorlijk grote veranderingen in haar leven heeft ondergaan, waaronder haar zeer openbare scheiding van Bruce Willis, kreeg Demi's carrière de grootste hit toen ze verscheen in de film van 1996, G. I. Jane en fans zijn er zeker van dat dit het begin van het einde voor Demi was. Hadden ze gelijk? Laten we erin duiken!

De rol die Demi's carrière verwoestte

Demi Moore was het enige waar iedereen over kon praten tijdens haar regeerperiode als de 'it'-actrice in de jaren '90. Na haar rol in de succesvolle film uit 1990, Ghost, die de doorbraak van de sterren is, schoot Demi's carrière naar grote hoogten.

Met Ghost die wereldwijd maar liefst $ 500 miljoen verdient, met een budget van slechts $ 22 miljoen, is het veilig om te zeggen dat zowat iedereen en iedereen met Demi Moore wilde werken. De actrice kreeg rollen in A Few Good Men, Indecent Proposal en Disclosure, om er maar een paar te noemen, en ze bleek op het hoogtepunt van haar carrière te zijn.

Gedurende deze tijd werd Demi Moore de best betaalde actrice in Hollywood, en terecht, maar toen 1996 kwam, nam Demi twee rollen op zich die haar acteerreputatie volledig zouden aantasten.

Demi ging verder met het accepteren van $ 12,5 miljoen voor haar rol in Striptease, maar de film deed het niet goed, en Demi's carrière daarna ook niet. Nou, na het scoren van een aantal Razzies vanwege haar minder dan geweldige prestaties in Striptease, Demi's poging om zichzelf te verlossen in de film uit 1997, G. I. Jane deed alleen maar olie op het vuur.

Hoewel Demi ijverig trainde voor de rol, en zelfs zo ver ging als training naast echte US Navy Seals, waardoor Moore ziek werd van de benodigde inspanning en energie, faalde de film enorm!

De film had een budget van $ 50 miljoen en verzamelde wereldwijd slechts $ 48 miljoen. Hoewel er in het verleden een aantal mislukte films waren, was deze bijzonder gevoelig aangezien het Demi's tweede op rij was. Au!

G. I. Jane's budget omvatte ook Demi's maar liefst $ 11 miljoen salaris, dat ze nam ondanks dat de film niet slaagde in de kassa. Hoewel ze misschien goed werd betaald voor haar tijd op het scherm, was het duidelijk dat de echte prijs, nou ja … haar carrière was.

Slechts 2 jaar na de ondergang van de actrice, scheidde Demi zich van haar man en collega-acteur, Bruce Willis, en markeerde een minder dan geweldige laatste paar jaar van de jaren 90 voor Moore.

Wat doet Demi Moore vandaag?

Demi Moore's carrière heeft misschien een hit gekregen na twee mislukte films, maar ze staat nog steeds als een van de meest succesvolle acteurs van de jaren 90, met een vermogen van $ 200 miljoen. Met een fortuin zo groots als het hare, is het veilig om te zeggen dat ondanks het feit dat haar carrière langzamer ging, het duidelijk is dat haar bankrekening dat nooit deed!

De actrice haalde later de krantenkoppen na haar huwelijk met Ashton Kutcher, vooral als het ging om hun duizelingwekkende leeftijdsverschil. Hoewel hun relatie niet eeuwig duurde, blijft Demi hecht met haar beide exen, vooral met Bruce.

Toen de pandemie vorig jaar toesloeg, ging Bruce in quarantaine met Demi en hun kinderen, verrassende fans in het hele land. Terwijl de actrice op de achterbank naar de schijnwerpers gaat, is het duidelijk dat ze een familiemeisje is geworden, iets waar fans dol op zijn!

Aanbevolen: